Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Öyle öyle Senden ve buttrfly buttrfly dan, Bu sayfaya paylaşım herkesten çokşey öğrendim arada girip güzel enerjilerini bırak sayfaya :) lütfen.
ben hayatımdaki en zor ama gerçekten zor olan dönemi olumlama dua inanç 3 lüsü ile tam istediğim şekilde bi çırpıda hallettim.. burda yazdığım ne varsa can-ı gönülden inanıp yapın, herşeyin kapısı sonuna kadar açılacaktır :) elimden geldiğince sayfada aktif olmaya çalışacağım;)

ben hayatımdaki en zor ama gerçekten zor olan dönemi olumlama dua inanç 3 lüsü ile tam istediğim şekilde bi çırpıda hallettim.. burda yazdığım ne varsa can-ı gönülden inanıp yapın, herşeyin kapısı sonuna kadar açılacaktır :) elimden geldiğince sayfada aktif olmaya çalışacağım:KK66:
Biz sayfaca yeni gelen herkese topigi en baştan okuyun kitap tavsiyelerine bakın sırayla okuyun ve topigi güncel takip edin diyoruz :))
Bir sürü güzel hikaye mucize paylaştı herkes küçük büyük (bende dahil) ilham olsun okuyanlara diye :KK36:

Biz sayfaca yeni gelen herkese topigi en baştan okuyun kitap tavsiyelerine bakın sırayla okuyun ve topigi güncel takip edin diyoruz :))
Bir sürü güzel hikaye mucize paylaştı herkes küçük büyük (bende dahil) ilham olsun okuyanlara diye :KK36:
kesinlikle ilk sayfalar çok önemli :) onları okumadan sindirmeden zaten başlamaları anlamsız olur

Kizlar mucize yasamlarda yine bir rituel var. Aklima benim bir onceki calinan geldi:KK70:
Yine yazi var. Bu sefer davet. Neyi istersen onu davet ediyorsun:rapci:
Sizce ben neyi davet edecegim?
:KK200::KK70:

Mucize yaşamlar nedir canım?
Hayırlı bir kısmet mi davet ettin? :KK60:
Içime öyle doğdu:KK200:

Bende yazdım çizdim birşeyler doğal taşlarımın altına koydum kağıdı.. Bütünün en yüksek hayrına olması dileğiyle ❤️ Amin

Not: Dileklerinizi olana dek kimseyle paylaşmayın kızlar !!! En yakınınıza eşinize bile olsa ... sır(tohum gibi) toprağın altında çatlar ve sonra yeşerip fidan olur..

Bende yazdım çizdim birşeyler doğal taşlarımın altına koydum kağıdı.. Bütünün en yüksek hayrına olması dileğiyle ❤️ Amin

Not: Dileklerinizi olana dek kimseyle paylaşmayın kızlar !!! En yakınınıza eşinize bile olsa ... sır(tohum gibi) toprağın altında çatlar ve sonra yeşerip fidan olur..
Aaaaa:olamaz:

Artik bundan sonrasi icin insallah:rapci:

Ya arkadaslar simdi olan bir olayi anlatmak istiyorum:KK200:

Yarin bir arkadasima gidecegim. Kiyafet dusunuyordum. Hatta acik acik soyleyeyim. Keske kahverengi bir bodyim olsaydi dedim. Aksam vakitleri ha cok once degil. 20.00 gibi falan. 5 dk once annem getirdi kucagima kahverengi bodyi birakti:KK54: sok oldum:110: yani nasil olabilir? Bir posetin icinde bu kimin diye geldi. Benim aradigim baska bir sey de icinde:KK200: inanilmaz ya. Gercekten şok oldum.
Hayir benim de degil daha once kullanilmamis. Ne ara aldim koydum?Resmen Allah tarafindan gonderildi:halay:Nasil bir frekans yakaladim acaba. Tum dileklerim de hayirlisiyla ayni frekanslarda gerceklesir insallah:KK200:

Yarin bir arkadasima gidecegim. Kiyafet dusunuyordum. Hatta acik acik soyleyeyim. Keske kahverengi bir bodyim olsaydi dedim. Aksam vakitleri ha cok once degil. 20.00 gibi falan. 5 dk once annem getirdi kucagima kahverengi bodyi birakti:KK54: sok oldum:110: yani nasil olabilir? Bir posetin icinde bu kimin diye geldi. Benim aradigim baska bir sey de icinde:KK200: inanilmaz ya. Gercekten şok oldum.
Hayir benim de degil daha once kullanilmamis. Ne ara aldim koydum?Resmen Allah tarafindan gonderildi:halay:Nasil bir frekans yakaladim acaba. Tum dileklerim de hayirlisiyla ayni frekanslarda gerceklesir insallah:KK200:
Süpermiş resmen istediğim zaten oldu enerjisini yakalamışşsın. Fantastik filmlerde olur ya geçmiş de almışsın o body i nasıl olsa gelecekte işime yarar bir zaman gelir diye. Sonra unutmuşsun hem niyeti hem süreci. Sonra şııpp önünde ;)
Aslında tüm niyetlerde(oldu/tamam ve şükür enerjisi) bu inancı yakalasak hissetsek :))

Zaman ve mekan uzakligi yok ki titreşimsel uzaklık var sadace :KK200:Zamani mekani bükebilmek iste budur :KK5:

77A9ECC4-F330-4312-A644-F011881D8FD8.webp
Mutlu olmak mı istiyorsun?
Sahip olduğun her güzel şey için bir kere gülümse,
şükran duy ve teşekkür et…”
Merhameti bol, barışı bol, huzuru bol, olumlu düşüncesi ve olumlu davranışı bol bir hafta sonu olması dileğiyle...❤️
- Merih KEÇE ile Hayata dair - facebook syfsından alıntıdır....

Back
X