Eki Görüntüle 2220038
❤❤❤
Eki Görüntüle 2220039
Günaydın arkadaşlar bu iki güzel görsel ve yazıları ile aldığım destek ile 2019 karar, hedef, iyi niyetlerim her neyse.. kafamda üç dört gündür dönüyordu zaten Ben de yazıya dökeyim belki bir iki madde de olsa başka bir kalbe ruha iyi gelirse ne mutlu bana. Bende alnımın akı ile gerçekleştirebilirim inşallah :))
2019 YILI HEDEFLER
• Kendini daha çok sev, affet, saygı duy ve teşekkür et, şükür et ❤
• Sağlıklı yaşa, yaşat (kari-koca), daha aktif ol, daha çok gülümse
• Kişisel bakımına özen göster iyi hisset, iyi hissettikce güzelleş

• Daha sade düzenli bir ev düzeni oluştur
• Yol arkadaşına daha anlayışlı yaklaş, onunla daha çok zaman geçir, emek ve sevgi ver yuvana (daha az akıllı cihaz kullan)
• Ayda en az bir kitap oku, iki olursa süper olur
• Günde en az on dk ingilizce çalış yavaşça dk sini arttır ( buna 3-4 gündür başladım çok mutluyum bunun icin :)) tlf a bir uygulama indirdim bu sayede sosyal medya ya da ınt de boş boş dolanmıyorum hem öğreniyorum başardıkça da mutlu oluyorum)
• Insanlarla göz teması kur, selam verip hatır sor
• Görselde de yazıyor doğru insanlara emek ver vakit ayır (akraba bile olsa)
• Kimsenin özgür iradesine karışma müdahale etme, kendi hayatın içinde sevdiklerinden etrafından aynı saygıyı ist, belli et
• Daha çok hayır de, zorla ve gönülsüz bir eyleme başlama
• Daha az tüket maddi manevî, daha çok biriktir sevgi, anı, güzel insan
• Doğaya, hayvana, insana, eşyaya saygı duy bolca teşekkür et
• Bolca dua et, şükür et, olmayana değil elindekiler odaklanıp minnettar ol sevgiyle çoğalt
• Arada zor zamanlar olabilir hemen bırakmak yok hayat ipini, inancını sağlam tut, en sevdiklerine bak, geçmiş başarılarını hatırla, nasıl tekrardan güçlü ayağa kalktığını hatırla, bunlar her zaman senin can simidin olacak ....
Hadi bakalım şimdilik aklimdakiler bunlardı Allahım sen yüzümü ak eyle ...
NOT: Liste sırası biraz karışık olabilir kusura bakmayın artik :))
Sizde 3-4 madde de olsa bir hedef listesi yapın paylaşmasanız da olur.
Biz yelkenimize hayırlı rota verelim niyet edelim de Allah rüzgarını gönderir.
Güneş de açsa, fırtına da olsa unutmayın inancımız ve can simidlerimiz var kızlar ❤❤❤