- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar topikcanlarım
Evvvet yepyeni bir yıla girdik;yeni yılın umutları baharda patlamaya hazır pembiş pembiş japon çiçekleri gibi içim neşe coşku keyif doluAlmaya hazırım kabul ediyorum
şu şarkıyı dinlerken size de armağan ediyorum, içimdeki coşkuyla mutlulukla büyük uyum içinde
Bu hafta özellikle bugün ayrı şükür hali içerisindeyim, bu hafta iki ayrı mucizem gerçekleşti. Biri annemin diğeri de benim sağlığım için.Her ikimizin de bazı değerleri olması gerektiğinden çok farklıydı ve bazı hastalıklara işaret ediyordu, veee her ikimiz için de mucize gerçek oldu değerler bir anda normal seyrine ulaştı. Aksi halde çooook farklı durumlar seyredecekti, Yüce Allahım tam imajinelerimin yönünde geliştirdi olayları ve benim dr dediki metabolizman çok hızlı tepki veriyorGözlerimle,kulaklarımla bir mucizeye daha şahit oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Evren bir kere daha harikalığına şahit olmamı istedi ve oldu da.Böylesi kolaylığı,böylesi mucizeleri tüm isteklerime yönlendiriyorum, neler var beni kendine hayran bıraktıracak evrenin tekrar tekrar
![]()
Çooook geçmiş olsun sana ve anneciğinize sağlıklı mutlu huzurlu keyifli yıllar dilerim canım :))
Çok sağol canım.O boşvermişlik zaman zaman hepimizde oluyor.Bomboş hep aynı geliyor her şey filan.Bunların da normal olduğunu düşünüp takılmamak lazım,her biri kendi içinde bir süreç.Selam canım, annene ve sana çok geçmiş olsun. Çoğu zaman kendimi bir boş vermişlik içinde buluyorum, Sen böyle örnekler verdikçe benimde inancım artıyor.
![]()
Çoooook geçmiş olsun...
Ne guzel atlatmissiniz. Daha da guzel haberlerinizi alalim insallah.
Kactir diyecegim profil fotografini degistirmissin:)
Gercekten mesajlarinla topigin enerjisini yukseltiyorsun. Tesekkur ederiz:))
Iyi seneleeer. Oooh ne guzel birini eledin. Uzuldun bitti. Yeni asklara yelken acacaksinKızlar selamlaar,
Uzun süredir yazamıyodum çünkü aslında hayatımda mükemmel bi dönem geçti. 1 yıllık aynı adama ağlamanın ardından 5-6 flörtüm olmaya başladı bi anda ben de diyordum oohh en güzelini en bana uygun olanını seçerim diye. Sonunda tabii ben hiç öyle flört insanı değilim 1ine vuruldum ve onu seçtim. İyi gidiyorduk derken ben kendimde değiştirdiğimi düşündüğüm takıntılı davranışlarımı adama da yaptım. O da 10 günde kaçtı ve dün bitirdi. Perişan oldum taib çok özlüyorum her ne kadar kısa süre bile olsa çok istemiştim onunla olmasını yeni yılda falan dilekler onun üzerine dilenmişti güzel bişe yaşamk için. Ama belki de ileride bitmesndense bi an önce bitmesi daha hayırlı oldu. Bilmiyorum. Güzel dualarınıza ve enerjilerinize ihtyiacım varÇünkü yine bi umutsuzluğa düştüm, iyi olan şeyleri hemen itiyormuşum benden uzak duracakmış gibi tüm iyi şeyler.
Bu arada herkese çokkk iyi seneler dilerimm
Teşekkürler, evet çok güzelmiş burda hep beraber öğreniyoruz iyimserliği :))Eki Görüntüle 2221710 pozitif arkadaslariiim:)
Simdi okudugum kitaptan bir bolum. Cok hosuma gitti:)
Karamsarlik ogrenilirse iyimserlik de ogrenilir diyor![]()
Selam mutlu senelerKızlar selamlaar,
Uzun süredir yazamıyodum çünkü aslında hayatımda mükemmel bi dönem geçti. 1 yıllık aynı adama ağlamanın ardından 5-6 flörtüm olmaya başladı bi anda ben de diyordum oohh en güzelini en bana uygun olanını seçerim diye. Sonunda tabii ben hiç öyle flört insanı değilim 1ine vuruldum ve onu seçtim. İyi gidiyorduk derken ben kendimde değiştirdiğimi düşündüğüm takıntılı davranışlarımı adama da yaptım. O da 10 günde kaçtı ve dün bitirdi. Perişan oldum taib çok özlüyorum her ne kadar kısa süre bile olsa çok istemiştim onunla olmasını yeni yılda falan dilekler onun üzerine dilenmişti güzel bişe yaşamk için. Ama belki de ileride bitmesndense bi an önce bitmesi daha hayırlı oldu. Bilmiyorum. Güzel dualarınıza ve enerjilerinize ihtyiacım varÇünkü yine bi umutsuzluğa düştüm, iyi olan şeyleri hemen itiyormuşum benden uzak duracakmış gibi tüm iyi şeyler.
yazarak plan yaparsan, yaptıkça tik atmak belki motive edebilir. bir de zinciri kırma videosu var, ona bak istersen. ne dersi çalışıyorsun?Kızlar selam, hepinize sevgi dolu bir akşam diliyorum .
Bir atalet var üzerimde. Enerjik olmak istiyorum. Ders çalışmak istiyorum.
Bu atalet , hissizlik gitmiyor uzerimden.
Böyle durumlarda sizler ne yapıyorsunuz ? Ne önerirsiniz ?
Edit : 21 günlük bir olumlamam var , her gün yapıyorum . Bugün 4. Gün , çok da iyi geliyor ama böyle de bir durum var .
yazarak plan yaparsan, yaptıkça tik atmak belki motive edebilir. bir de zinciri kırma videosu var, ona bak istersen. ne dersi çalışıyorsun?
Zinciri kırma listeniz çok fazla madde olmasın en önemliler, önemliler diye ikiye ayırın günlük sayısı 5 - 6 yı gecerse strese sokabilir sizi. Bu sefer insan başlamak istemiyor. Az sayıda olsun başardıkça mutlu olur kendinize güveniniz gelir :)) sonra arttırırsınız sorumluluklarınızıEvet zinciri kırmayı biliyorum ve uyguluyorum. Yaklaşık 5 in üzerinde zinciri kırma cizelgem var, çalıştığım dersler ve olumlamami ekledigim :)
Üniversite derslerine çalışıyorum :)
Zinciri kırma cizelgem ağır değil , mesela bazı şeyler sadece 10 dakikalık sürelere sahip. Her gün yapıyorum mutlaka. Ama mesela şu saate kadar coooktan bitirebilirdim hepsini ama bitmedi![]()
Böyle bir yorgunluk , hafiften bir erteleme durumu var üstümde.![]()
Zinciri kırma listeniz çok fazla madde olmasın en önemliler, önemliler diye ikiye ayırın günlük sayısı 5 - 6 yı gecerse strese sokabilir sizi. Bu sefer insan başlamak istemiyor. Az sayıda olsun başardıkça mutlu olur kendinize güveniniz gelir :)) sonra arttırırsınız sorumluluklarınızı
üniversiteyi kazandıktan sonra neler yapacağını hayal edebilirsin. şu ana odaklanıp bitirmezsen seneye bu vakitler de pişmsnlıkla tekrar ders çalışacağını aklına getir, rakiplerin şimdiye çoktan o ertelediğin konuyu bitirdiler. ig de özgü güler var istersen takip et.Kızlar önerilerinizi bekliyorum . Bu arada şu an okudugum şu satırları buraya da yazmak istedim. :))
" Yoksa siz, güneşe gülümseyen günlerin sabahlarına somurtkan mı doguyorsunuz ? Yağmurun , rüzgarın , kuşların, kelebeklerin, bağın , bahçenin , gecenin gündüzün şarkılarını duymuyor musunuz ? Duyuyorsunuz da dinlemiyor musunuz ? Görüyorsanız bakmıyor musunuz ? "
Ne kadar farkındalık uyandırıcı satırlar .
Kızlar selamlaar,