Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Süpersin canım sen daha detaylı yazmışsın Sahihuban Sahihuban cnm birde yavaştan geçmiş syflara da göz atın şimdi mutfağı toparlıyorum detaylı konuşuruz HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu teşekkürler destek ve yardımın için :KK200:
Alanim ya:KK70:
Ayrica senin bir ustte paylaztigin iletiyi gormemisim onceki gunlerde. Cok guzel bir paylasim yine:KK200:

Teşekkürler canim. Allah seni sana güleceğim diye elimdekiler düşüyordu bi gözüm tlf da bir elim işte :))
Yani ben bu telefon olayina da egilmek istiyorum:olamaz: hep elimde:halay:
Bu arada bugun arkadaslarimla bulustuk. Zamaninda ayni yerlerde calismistik. Birinden bahsesiliyordu. Arkadaslardan biri dedi ki "nerden hatirliyorsunuz onu? Uani benim hayatimda onemli biri degil. Aklimda bile tutmam" o kadar ozendik ki:KK70: ben birak insani olayi bile unutamiyorum:KK48: aslinda boyle de dile getirmemeliyim. Allahim yine bir donguye girdim cikamiyorum:KK70:
Neyse kafasi rahat insanlardan oluyorum ben de. Az dusunce cok huzur:cool:

Yani ben bu telefon olayina da egilmek istiyorum:olamaz: hep elimde:halay:
Bu arada bugun arkadaslarimla bulustuk. Zamaninda ayni yerlerde calismistik. Birinden bahsesiliyordu. Arkadaslardan biri dedi ki "nerden hatirliyorsunuz onu? Uani benim hayatimda onemli biri degil. Aklimda bile tutmam" o kadar ozendik ki:KK70: ben birak insani olayi bile unutamiyorum:KK48: aslinda boyle de dile getirmemeliyim. Allahim yine bir donguye girdim cikamiyorum:KK70:
Neyse kafasi rahat insanlardan oluyorum ben de. Az dusunce cok huzur:cool:
Yok ben artık çok almıyorum tlfu elime sadece tablet eşimde ise mecburi tlf dan giriyorum. Elimden geldiğince, çok şükür yılbaşından önce aldığım kararlar güzel gidiyor.
Elektronik aletleri azalttım baya, bu ay iki kitap bitti bile, yabancı dil çalışması devam. Aferin bana yaaa :dondurma::KK49:
Rahat kafa yapısı çok iyi yaa ohh akışa bırak gitsin her zaman yapabilsem süper olur bende 3-5 yıl önceki halime göre daha rahat biriyim artık.

Bu arada Elvin Levinlerin YouTube da Vizyon Panosu videosu var çok güzel. Tam bizim topik kafasından bir kız enerjisi cıvıl cıvıl:spor: tavsiye ederim izleyin. Ben bu yıl yapmadım pano birkaç resim koydum tlfuma o kadar belki yaparım bilemedim :işsiz:

İçsel huzur
Aşk
7 Ocak da Aşk için de bunu paylaşmışım canım:

“ Canım genel bir olumlama verebilirim. Pazar günü güneş tutulmasi vardi gökyüzü enerjileri şu ara çok hareketliymiş. Senin için hayırlısı olsun dilerim. :KK200:Şöyle diyebilirsin:
Hayatın akışına güveniyorum. Kendi kalbimin merkezindeyim. Yaşamla ahenk içindeyim.
Benim ve bütün için hayırlı olan sevgiye, aşka kalbimi açıyorum... gibi sen kendine göre sekillendirebilirsin cümleni :)) “

Sahihuban Sahihuban birde bu yazı hatta kitabı da öneririm
Konumuz sevgi ise o zaman
⭐⭐⭐
Çoğu zaman, bilincimizdeki dileklerimizle bilinçaltımızdaki inançlarımız çok çelişkilidir, birbirine benzemez ve hatta birbirine muhaliftir.

Dileğimizin gerçekleşmesine ramak kaldığında bile ne yapacağımızı bilemeyiz ve bu şans kullanılamadan uzaklaşır. Bu durumda insan, kendisi için çok yoğun bir biçimde birşey ister, ama içten içe bunu kabul etmeye hazır değildir.

“BEN DEĞİŞMEYE İSTEKLİYİM” olumlaması bir kapı açar. Tüm gün bu olumlamayı gözlerimizin görebileceği bir yere koymalıyız hatta zihnimizi bir askı dolabı olarak düşünerek içerideki askılardan birine bu olumlamayı asmalıyız. Aklımız daima buna takılı kalırsa değişim başlar.

Bu sırada önemli bir kaç etki vardır,

▫️Doğru formül “ben…im” prensibidir. Çok para istediğinizde, “ben zengin olmak istiyorum” şeklindeki emir cümlesi kurmak çok yanlıştır. Doğru formül şöyle olabilir: “Ben hayatımda zenginliğe hazırım”, “Ben zengin ve mutluyum”,”benim için ayrılmış bir para zaten var ve hayatıma gelmek üzere yolda”

▫️Doğru istemenin ve dilemenin turbosu Teşekkür etmektir. Dileğimizin sonunda “Amin” veya “teşekkür” diyerek mühürler ve kapatırız.

▫️Her zaman, şimdiki zamanı kullanarak dileyin; gelecek zamanı değil. Sanki isteğinizin şimdi size verilmiş olduğunu düşünerek hareket edin.

▫️İsteklerinizi kağıda yazın, böylece isteğiniz güçlenir. Doğru formüller “işim var”, “mutlu bir ilişkim var”, “ihtiyacım olan herşeye sahibim”, “ben sağlıklıyım”. olmalıdır.

▫️“Herşey benim iyiliği için olur” inancınızı kuvvetlendirerek içimizde minnettarlıkla birleştirmek bizi başka mucizelere götürür.

▫️“Dilediğimiz her şeyin gerçekleşeceğini; bunun, bizim hakkımız ve hep emrimize amade olduğunu biliriz” anlamını irdelemek ve unutmamak.

▫️“Şüphe” isteğin veya dileğin iptal edilmesi gibi birşeydir. Şüphe, aksini istemek gibi bir şeydir. Şüphe zaten birşey olamayacağı bilgisini yayınlar ve tüm siparişler iptal edilir.

▫️Doğru istemek konusunda başarılı olmanın çok önemli noktasından biri isteğimiz gerçekleşene kadar hiç kimse ile bu konuda konuşmamaktır. Gevezelikle enerji etkisini yitirir.Unutmayın tüm büyük fikirler, ketumlukla oluşur.

▫️Sezgi, insanın kendisine izin vermesidir. Sezgilerinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. İlk anda garip veya komik geliyorsa bile içinizden gelen ilk hareket veya karar daima doğru olandır. Tereddüt etmek enerjiyi tüketir.

Son Olarak;
Gerçek, çoğu zaman, dış dünyada istenilen şeyin iç dünyamızda hissedilen eksikliğidir.

Mesela dileğim, “Beni şartsız sevecek birini istiyorum” şeklindeyse, bunun gerçekteki karşılığı, “Ben sevilmiyorum. Ben sevilmeye değer değilim. Ben kendimi sevmiyorum”dur. Yani çoğu kişi, sadece kendisini sevmediği için, kendisini şartsız sevecek birini ister.
Bu dileğin temeli aslında: “Aşkı kabul etmeye açığım ve hazırım” cümlesi ile kapıyı açmaktır, sonra;

“Ben, olduğum gibi sevilmeye değerim. Tüm isteklerimi ve hatalarımı kabul ediyor ve kendimi, şimdi olduğum gibi kabul ediyorum. Ben kendime özgüyüm, güzelim ve her gün kendi sevgime biraz daha yaklaşıyorum. Kendime duyduğum sevgim nedeniyle, beni aynı kendimi gördüğüm gözlerle görecek bir insanı çekiyorum. Ben kendi sevgimi ve başka bir insanın sevgisini kendime çekmek konusunda açık ve hazırım. Engellerime ve blokajlarıma, bundan sonra izin vermiyorum ve sevgi, benim içimde rahatlıkla akabilir. Sevginin hayatımda meydana çıkmasına açık ve hazırım”

_ Doğru İstersen Olur, Pierre Franckh. _

Sahihuban Sahihuban birde bu yazı hatta kitabı da öneririm
Konumuz sevgi ise o zaman
⭐⭐⭐
Çoğu zaman, bilincimizdeki dileklerimizle bilinçaltımızdaki inançlarımız çok çelişkilidir, birbirine benzemez ve hatta birbirine muhaliftir.

Dileğimizin gerçekleşmesine ramak kaldığında bile ne yapacağımızı bilemeyiz ve bu şans kullanılamadan uzaklaşır. Bu durumda insan, kendisi için çok yoğun bir biçimde birşey ister, ama içten içe bunu kabul etmeye hazır değildir.

“BEN DEĞİŞMEYE İSTEKLİYİM” olumlaması bir kapı açar. Tüm gün bu olumlamayı gözlerimizin görebileceği bir yere koymalıyız hatta zihnimizi bir askı dolabı olarak düşünerek içerideki askılardan birine bu olumlamayı asmalıyız. Aklımız daima buna takılı kalırsa değişim başlar.

Bu sırada önemli bir kaç etki vardır,

▫️Doğru formül “ben…im” prensibidir. Çok para istediğinizde, “ben zengin olmak istiyorum” şeklindeki emir cümlesi kurmak çok yanlıştır. Doğru formül şöyle olabilir: “Ben hayatımda zenginliğe hazırım”, “Ben zengin ve mutluyum”,”benim için ayrılmış bir para zaten var ve hayatıma gelmek üzere yolda”

▫️Doğru istemenin ve dilemenin turbosu Teşekkür etmektir. Dileğimizin sonunda “Amin” veya “teşekkür” diyerek mühürler ve kapatırız.

▫️Her zaman, şimdiki zamanı kullanarak dileyin; gelecek zamanı değil. Sanki isteğinizin şimdi size verilmiş olduğunu düşünerek hareket edin.

▫️İsteklerinizi kağıda yazın, böylece isteğiniz güçlenir. Doğru formüller “işim var”, “mutlu bir ilişkim var”, “ihtiyacım olan herşeye sahibim”, “ben sağlıklıyım”. olmalıdır.

▫️“Herşey benim iyiliği için olur” inancınızı kuvvetlendirerek içimizde minnettarlıkla birleştirmek bizi başka mucizelere götürür.

▫️“Dilediğimiz her şeyin gerçekleşeceğini; bunun, bizim hakkımız ve hep emrimize amade olduğunu biliriz” anlamını irdelemek ve unutmamak.

▫️“Şüphe” isteğin veya dileğin iptal edilmesi gibi birşeydir. Şüphe, aksini istemek gibi bir şeydir. Şüphe zaten birşey olamayacağı bilgisini yayınlar ve tüm siparişler iptal edilir.

▫️Doğru istemek konusunda başarılı olmanın çok önemli noktasından biri isteğimiz gerçekleşene kadar hiç kimse ile bu konuda konuşmamaktır. Gevezelikle enerji etkisini yitirir.Unutmayın tüm büyük fikirler, ketumlukla oluşur.

▫️Sezgi, insanın kendisine izin vermesidir. Sezgilerinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. İlk anda garip veya komik geliyorsa bile içinizden gelen ilk hareket veya karar daima doğru olandır. Tereddüt etmek enerjiyi tüketir.

Son Olarak;
Gerçek, çoğu zaman, dış dünyada istenilen şeyin iç dünyamızda hissedilen eksikliğidir.

Mesela dileğim, “Beni şartsız sevecek birini istiyorum” şeklindeyse, bunun gerçekteki karşılığı, “Ben sevilmiyorum. Ben sevilmeye değer değilim. Ben kendimi sevmiyorum”dur. Yani çoğu kişi, sadece kendisini sevmediği için, kendisini şartsız sevecek birini ister.
Bu dileğin temeli aslında: “Aşkı kabul etmeye açığım ve hazırım” cümlesi ile kapıyı açmaktır, sonra;

“Ben, olduğum gibi sevilmeye değerim. Tüm isteklerimi ve hatalarımı kabul ediyor ve kendimi, şimdi olduğum gibi kabul ediyorum. Ben kendime özgüyüm, güzelim ve her gün kendi sevgime biraz daha yaklaşıyorum. Kendime duyduğum sevgim nedeniyle, beni aynı kendimi gördüğüm gözlerle görecek bir insanı çekiyorum. Ben kendi sevgimi ve başka bir insanın sevgisini kendime çekmek konusunda açık ve hazırım. Engellerime ve blokajlarıma, bundan sonra izin vermiyorum ve sevgi, benim içimde rahatlıkla akabilir. Sevginin hayatımda meydana çıkmasına açık ve hazırım”

_ Doğru İstersen Olur, Pierre Franckh. _
Çok güzel çok teşekkür eseeim
Unuttuğum bazı şeyleri hatırlattın bana sonsuz teşekkürler
Hemen başlıyorum

Ben sevilmeyi hak ediyorum

Selamlar olumlamanin 14.gunundeyim. Mutlu iliski olumlamasi yaptigim kisi tarafindan Bir suru gel-git oldu, yazdi, aradi ama tavir cok lacka oldugu icin ‘istedigim frekans’i yakalayamadik. Esasen tavir sinir bozucu oldugu icin bunu dile getirdim ve her yerden bloklandim :D simdi olumlamami kesmek istemiyorum ciddi bi enerji yuku sonucta ama sanirim bundan donusu olacak bi noktada deiliz daha nolsunn yani bitmis baya:)) bilmiyrum kizlar ne dyosunuz son 7 gun daha yapip oyle mi birakaym

Selamlar olumlamanin 14.gunundeyim. Mutlu iliski olumlamasi yaptigim kisi tarafindan Bir suru gel-git oldu, yazdi, aradi ama tavir cok lacka oldugu icin ‘istedigim frekans’i yakalayamadik. Esasen tavir sinir bozucu oldugu icin bunu dile getirdim ve her yerden bloklandim :KK70: simdi olumlamami kesmek istemiyorum ciddi bi enerji yuku sonucta ama sanirim bundan donusu olacak bi noktada deiliz daha nolsunn yani bitmis baya:)) bilmiyrum kizlar ne dyosunuz son 7 gun daha yapip oyle mi birakaym
bence devam etmelisin...1 hafta belki doğru frekans yakalıcaksın... haydi kolay gelsiin :)

Çok geçmiş olsun.Annenizde şifalar.
Kesinlikle çok dikkat etmeli...

Canım yani aynen öyle.Ve evrende negatiflik düşünceleriniz daha çabuk işler.
O nedenle hep iyi şeyler söylemek lazım.Herkes yazdı ben de yazayım.
bundan bir kaç sene evvel kendi kendi kendime
sadece sadece Avukatlar dolandırmaz dedim.
Ve sonuç 2 avukat beni dolandırdı.:-)
Biri Paramı aldı dava açmadı,Diğeri de davada yoktu.
Sayelerinde haklı olduğum davayı kaybedip 25 yıllık birikim gitmişti.
Sadece söylenen bir cümle evrende ne etki yaptı anlayın yani.
Başka bir örnekte yakın zamanda oldu.
Çok uğraşıdan sonra(2 sene)lekelerimi geçirdim.Berrak cildim var.
Herkese de devamlı dualar ederim hastalıkları ya da her ne isterlerse geçsin diye.
Aynen burada konu okurken lekesi olanlara çok üzülüyordum.
Ertesi gün yolda da bir bayan gördüm ve baktım lekesi var.
Kadına geçsin diye çok dua ettim.Herkese de dualar ettim şifalar diledim.
Tam onun olduğu yere bakıp üzülürken elim yüzüme gitti.
Ay burada da leke çok fena yazık dedim.
Ya inanılmaz ama eve geldim aynen orada burnumun 2 yanında leke.İnanamadım.
Halbuki dua da etmiştim bayana ve herkese de .
Yine çok şükür dedim ama nasıl ağlamak anlatılamaz.
Halen uğraşıyorum.Şaka gibi saçma sapan ama gerçek.
Ve de gerçekten de oldu inanılmaz ama bu da gerçek.
Çok şükür onu da %90 açtım.:dua:
Aslında yazsam kimse inanmaz diye yazmamıştım.Sadece ben değilmişim.
Aman kızlar lütfen çok ama çok dikkat edelim.
Böyle örneklerde güzel oluyor okuyanlara tecrübe olsun.
Kendimiz için ne de başkaları için sadece pozitif düşünelim konuşalım.
Hepimize bol pozitif enerjiler gelsin:KK5:

AMİN CANIM HEPİMİZE HERKESE TÜM CANLILARA ŞİFALAR OLSUN.
EL VEDÜD, EŞ ŞAFİ ,EŞ ŞEKÜR :dua:
eski mesajları okuyorum yine şifalar buluyorum varlığı huzur olan enerjilerle doluyum teşekkür ederim paylaşım için

Selamlar olumlamanin 14.gunundeyim. Mutlu iliski olumlamasi yaptigim kisi tarafindan Bir suru gel-git oldu, yazdi, aradi ama tavir cok lacka oldugu icin ‘istedigim frekans’i yakalayamadik. Esasen tavir sinir bozucu oldugu icin bunu dile getirdim ve her yerden bloklandim :KK70: simdi olumlamami kesmek istemiyorum ciddi bi enerji yuku sonucta ama sanirim bundan donusu olacak bi noktada deiliz daha nolsunn yani bitmis baya:)) bilmiyrum kizlar ne dyosunuz son 7 gun daha yapip oyle mi birakaym
Sinir oluyorun boyke tiplere. Allah razi olsun. Iyi ki engellemis. Kesinlikle devam et olumlamaya. Belki dogru frekansi baska biriyle yakalamissindir:KK200:

Sana bunlari diyen ben ne yaptim? Eskisine mesaj attim:KK70: normalde bugun baska bir sey icin gorusecektik. Toplu bir gorusme. Ben bireysel olarak oncesinde veya sonrasinda bir etkinlik planladim. O da bu sefer olmqz baska sefer soz dedi:KK70:
Beni birkac defa eve birakti. Ben rahatiz oldum bu durumdan bugun ben de seni birakayim dedim. Planim da bu:KK70: neyse ne dedi biliyor musunuz? Sana ozel.degil o birakiriz ne demek:olamaz: yani sana ozel de olur tabi:KK70:

Ben de boyle adami pesinde 4.seneye yaklasiyorum. Ne olacam ben ya:KK48: su dedigim sacma konusmayi kac haftadir disunuyorum:oha: cabucak halloldu. Bir de bende ay rezil olacagim korkusu vardi. Simdi o yok sukur. Amaaan soyledim bitti modundayim.

Sahra- Sahra- koooos yine komik seyler oldu:KK70:

Hayatında yeni bir değişim süreci mi var, yeni güvensiz bir ortamda mısın mesela önce psikolojik temeline inelim :) Önce onu bir düşün canım.Sonra hayatın ve düzenin muazzam bir düzen üzerine olduğuna,korunduğuna kollandığına dair olumlama yap.Sonra da imajinasyon kısmı...Kendini muhteşem vücuduna bırak,çözüm bedeninde Tabiki şifa Allahtan.Her an her dakika daha da iyi ve daha sağlıklı oluyorum de gözlerin kapalı bir dinlenme pozisyonunda Tabiki.Kaşıntılarının azaldığını ve tamamen geçtiğini düşün.Çok rahatladığını hisset ve imajinasyonunu şükürle sonlandır.Hani Dr ilaç verir de bu çok etkili bir ilaçtır der Ya da sen defalarca aldığın için hemen iyileşeceğini bilirsin,içtiğin anda bir rahatlık gelir ohhh beee dersin.İste o rahatlığı yakalamalısın.

İyi olacağım demişsin Ya maalesef işe yaramaz çünkü şimdiden uzaklaşıyorsun.Her geçen dakika daha iyi oluyorum hatta çok iyiyim demelisin canım,yani bedenin evet Ya iyisin deyip seni desteklemeli bağışıklık sisteminle.Acil şifalar diliyorum canım
Nasıl muhteşemsin canım söyleyecek söz bulamıyorum

Merhaba kizlar umarim gününüz muhteşem gecmistir ve gecmektedir. Sabah esmalarimi ve imajinemi( doğru yazılışı bu mu bilmiyorum) yaptıktan sonra icim kıpır kıpır oluyor cok seviyorum bu hissi. Sonra alıcıları açıyorum beni bugün ne güzellikler bekliyor acaba diye. En azindan bu pozitiflik bile yeter ama tabii dahası olacağını biliyorum ki bugün ilçe milli eğitimden bir teşekkür belgesi verilmiş cok sevindim şaşırdım mi hayir. daha da guzel şeyler beni bekliyor biliyorum
nasıl güzel bir bakış hayran oldum

Sinir oluyorun boyke tiplere. Allah razi olsun. Iyi ki engellemis. Kesinlikle devam et olumlamaya. Belki dogru frekansi baska biriyle yakalamissindir:KK200:

Sana bunlari diyen ben ne yaptim? Eskisine mesaj attim:KK70: normalde bugun baska bir sey icin gorusecektik. Toplu bir gorusme. Ben bireysel olarak oncesinde veya sonrasinda bir etkinlik planladim. O da bu sefer olmqz baska sefer soz dedi:KK70:
Beni birkac defa eve birakti. Ben rahatiz oldum bu durumdan bugun ben de seni birakayim dedim. Planim da bu:KK70: neyse ne dedi biliyor musunuz? Sana ozel.degil o birakiriz ne demek:olamaz: yani sana ozel de olur tabi:KK70:

Ben de boyle adami pesinde 4.seneye yaklasiyorum. Ne olacam ben ya:KK48: su dedigim sacma konusmayi kac haftadir disunuyorum:oha: cabucak halloldu. Bir de bende ay rezil olacagim korkusu vardi. Simdi o yok sukur. Amaaan soyledim bitti modundayim.

Sahra- Sahra- koooos yine komik seyler oldu:KK70:
Geldim canim. Bir gün ben de seni bırakayım :)) cok iyi yaa

Bencede bırakma olumlamayi bilinçaltında başka neleri iyileştirdiğini bilemezsin. Belki bir taşla iki kuş vuracaksın canim.

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu vilgeta vilgeta ve sevgi aşk özdeger için olumlama soran tüm arkadaşlarım bende dahil önemli olan kalbini ruhunu taşıdığımız bu bedeni sevmek ama gerçek anlamda. Her bir hücremizden memnun olacak kadar hemde. Sadece kendin ol fark et . :KK200:
20190125_151012.webp

Back
X