Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sağol canım, aslında buttrfly buttrfly nin pozitif enerji açısından bir gününü sormuştum, neler yaptığını falan. Bağ kesmeyi Daha önce sormuş da olabilirim 😁. Bugün bağ kesmemi gerektirecek bir olay oldu zaten tam üstüne geldi, çook teşekkür ederim 😘😘😘

Ben çok sabit bir insanım canım aslında, özellikle kafama taktığım inandığım şeylerde;pozitif düşünme de öyle.Yani size yaptıklarım abartı gelebilir :KK48:Şimdi başlayayım neler yaptığıma.Güne mutlaka meditasyonla başlarım, sonra o gazla zaten kendime övgüler yağdırırım ki bu da içsel olumlama olur. Güne bomba gibi başlamış olurum. Gün içinde bol bol pozitif yaşamla ilgili sözler okurum sosyal medyadan filan.Her ay 1 2 kitap alırım yine pozitif düşünceyle ilgili, onları okurum günlük. Sürekli kendimi tekrarlamış hatta yenilemiş olurum. Bilincimi,bilinçaltımı kendi halinde bırakmam.Bıraktığım anda bilirim ki içimdeki o pozitif sevgi dolu ebevyn; dırdırcı,ukala cine dönüşür bilirim :KK48: Etrafımdaki insanların negatif düşüncelerini hemen pozitife çeviririm, üstlerim bile olsalar. Artık alıştılar, ben değiştirmeden hemen kendilerini pozitifliyorlar :KK36::KK9: Bilinçaltlarına işliyorum, içsesleri oluyorum buttrfly olsa kesin böyle düşünürdü,böyle derdi diyorlarmış ben yokken:KK70: Tabi benim için harika bir durum, kendilerine değişik bir bakış açısı katmış olmak bile beni çoook mutlu ediyor. Gün içerisinde negatif bir şey yaşarsam,duyarsam bana katkısı ne diye düşünürüm önce; olaya dışarıdan bakarım.Hangi enerjiyle bu durumu çektim derim, o enerjiye sevgimi gönderirim.Eğer bir kişisiyse sorun olan ve çok canımı sıktıysa bir imajinasyon kurarım; alırım o kişinin çocukluğunu karşıma, içine yaşadığım durumun enerjisini koyduğum süslü bir hediye paketini kendisine veririm ve gayet gülümseyerek bu sana ait artık buna ihtiyacım yok derim. Çok rahatlatıcıdır, daha öncelerde de etkilerini anlatmışımdır zaten. Yaptığım her işe sevgimi katmaya çalışırım, anımı paylaşan insanlara, olaylara,hatta eşyalara bile. Çünkü benim şu anki bilincim ve enerjimin denk gelenleri onlar; iyiki varsınız derim.Çok güzelsiniz,çok değerlisiniz bunlardan daha iyi neler olabilirsiniz diye sorarım:KK36: Evren de her zaman kusursuz şekilde cevaplar. Spor yapmayı çok severim, müthiş gaza getirir. 30 dk dan sonra açığa çıkan o muhteşem hormonlar bağımlılık yapar, harika enerjilere sahiptir zaten. Onların da üzerimde çok etkisi vardır, canlandırıp canlandırıp dururum : ))) Veeee tabiki bu değerli topiğim ve siz değerli topikcanlarla pozitifliğime,pozitiflik katarım zamana mühürlerim:KK200::KK200::KK200:

hayal panosu yapanlar resim atsa ne güzel olur bir pano dışında pano göremedim..bu arada bende kendi panomu hazırlayacağım ilk olarak ya bir mantar pano ya da yapışkanlı pano alacağım eve;)

hayal panosu yapanlar resim atsa ne güzel olur bir pano dışında pano göremedim..bu arada bende kendi panomu hazırlayacağım ilk olarak ya bir mantar pano ya da yapışkanlı pano alacağım eve:KK66:

mantar pano iyi oluyor ben paintte yapıp digital çerçeveye koyuyodum iyi hatırlattın yine yapayım :))

Ben çok sabit bir insanım canım aslında, özellikle kafama taktığım inandığım şeylerde;pozitif düşünme de öyle.Yani size yaptıklarım abartı gelebilir :KK48:Şimdi başlayayım neler yaptığıma.Güne mutlaka meditasyonla başlarım, sonra o gazla zaten kendime övgüler yağdırırım ki bu da içsel olumlama olur. Güne bomba gibi başlamış olurum. Gün içinde bol bol pozitif yaşamla ilgili sözler okurum sosyal medyadan filan.Her ay 1 2 kitap alırım yine pozitif düşünceyle ilgili, onları okurum günlük. Sürekli kendimi tekrarlamış hatta yenilemiş olurum. Bilincimi,bilinçaltımı kendi halinde bırakmam.Bıraktığım anda bilirim ki içimdeki o pozitif sevgi dolu ebevyn; dırdırcı,ukala cine dönüşür bilirim :KK48: Etrafımdaki insanların negatif düşüncelerini hemen pozitife çeviririm, üstlerim bile olsalar. Artık alıştılar, ben değiştirmeden hemen kendilerini pozitifliyorlar :KK36::KK9: Bilinçaltlarına işliyorum, içsesleri oluyorum buttrfly olsa kesin böyle düşünürdü,böyle derdi diyorlarmış ben yokken:KK70: Tabi benim için harika bir durum, kendilerine değişik bir bakış açısı katmış olmak bile beni çoook mutlu ediyor. Gün içerisinde negatif bir şey yaşarsam,duyarsam bana katkısı ne diye düşünürüm önce; olaya dışarıdan bakarım.Hangi enerjiyle bu durumu çektim derim, o enerjiye sevgimi gönderirim.Eğer bir kişisiyse sorun olan ve çok canımı sıktıysa bir imajinasyon kurarım; alırım o kişinin çocukluğunu karşıma, içine yaşadığım durumun enerjisini koyduğum süslü bir hediye paketini kendisine veririm ve gayet gülümseyerek bu sana ait artık buna ihtiyacım yok derim. Çok rahatlatıcıdır, daha öncelerde de etkilerini anlatmışımdır zaten. Yaptığım her işe sevgimi katmaya çalışırım, anımı paylaşan insanlara, olaylara,hatta eşyalara bile. Çünkü benim şu anki bilincim ve enerjimin denk gelenleri onlar; iyiki varsınız derim.Çok güzelsiniz,çok değerlisiniz bunlardan daha iyi neler olabilirsiniz diye sorarım:KK36: Evren de her zaman kusursuz şekilde cevaplar. Spor yapmayı çok severim, müthiş gaza getirir. 30 dk dan sonra açığa çıkan o muhteşem hormonlar bağımlılık yapar, harika enerjilere sahiptir zaten. Onların da üzerimde çok etkisi vardır, canlandırıp canlandırıp dururum : ))) Veeee tabiki bu değerli topiğim ve siz değerli topikcanlarla pozitifliğime,pozitiflik katarım zamana mühürlerim:KK200::KK200::KK200:
Cevabin için ve ayrıntılı yaztığın için çok teşekkür ederim 😘😍😘. Kaydedeceğim., surekli okumak icin, yalniz ben ovguler yagdirmayi birak kendimi zor kaldiriyorum 😁.Uyanırken, uyku ile uyanıklık arası birşeyler düşünme meditasyona girebilir mı peki. Karşındaki kişi sana hakaret etse ya da hakaretvari konuşsa da aynı şeyleri mı yaparsın.

bugün ilk pozitifimi yaşadım bile 💕

her hafta temizlikte gelen üst kat komşumun temizlikçisi süpürgeyi sürterdi çok fena. tahtaya sürten tebeşir gibi ses olurdu sabahtan akşama. sonunda süpürgenin ucunu değiştirmiş gırç gırç saatlerce kafamızı kazırdı şimdi emin bile olamadım temizlik olduğundan o kadar ses gelmiyor.

resmen kahkaha attım fark edince. oluyor güzel şeyler oluyor 🤗🤗
Bunu nasıl başardın, ne yaptın bunun için.Bana da lazım da:rolleyes:

hayal panosu yapanlar resim atsa ne güzel olur bir pano dışında pano göremedim..bu arada bende kendi panomu hazırlayacağım ilk olarak ya bir mantar pano ya da yapışkanlı pano alacağım eve:KK66:
benim hayal panom-dilek kutum var-dilek kutumda çok şey gerçekleşti hala duruyo hiç dokunmadım
hayal panom hala beklemede :)

Bunu nasıl başardın, ne yaptın bunun için.Bana da lazım da:rolleyes:

ahah. valla güzelce rica ettik sallamadılar. hatta ben inat yapıp tavan süpürmüşlüğüm olmuştur empati yapsınlar diye ama işe yaramadı.

buraya da yazdığımdan beridir sürekli bana sıkıntı yapan ufak şeyler kendiliğinden çözülüyor haberim bile olmadan işlerim rast gidiyor diye düşünüyorum. durup durup içimde pozitiflik hissedip gülümsüyorum falan :D komşum bana çok sıkıntı yapıyor açıkçası biraz durulsa hayatım baya bi pozitif olacak uyuyamamak gürültü bi evde yaşamak baya zor. o yüzden kafasına saksı düşmesini bekliyordum belki düşmüştür. :D bir de muhtemelen kısasa kısas yapmamdan tırsmaya başladı istersem ben de baya sesli olabiliyorum :P

Çok güzel şeyler yaşamışsın maşallah canım :) hayırlı uğurlu olsun yeni işin çok sevindim.
Kitap önerin için çok teşekkürler intten inceleyeceğim sen beğendiysen güzeldir kesin merakımdan hemen bakacağım :)
Teşekkür ederim canım:) Kitabın güzel olduğundan emin olabilirsin:KK66:

ahah. valla güzelce rica ettik sallamadılar. hatta ben inat yapıp tavan süpürmüşlüğüm olmuştur empati yapsınlar diye ama işe yaramadı.

buraya da yazdığımdan beridir sürekli bana sıkıntı yapan ufak şeyler kendiliğinden çözülüyor haberim bile olmadan işlerim rast gidiyor diye düşünüyorum. durup durup içimde pozitiflik hissedip gülümsüyorum falan :KK70: komşum bana çok sıkıntı yapıyor açıkçası biraz durulsa hayatım baya bi pozitif olacak uyuyamamak gürültü bi evde yaşamak baya zor. o yüzden kafasına saksı düşmesini bekliyordum belki düşmüştür. :KK70: bir de muhtemelen kısasa kısas yapmamdan tırsmaya başladı istersem ben de baya sesli olabiliyorum :p
Evet gerçekten zor, çok iyi biliyorum :)))). Sabaha kadar sürüyorsa birde.Hatta burada da yazdım birkaç kere. Bende insanlar, yerler değişiyor ama bu aynı, tam bir kısır döngü. Bende rica ediyorum, rahatsızlığımı söylüyorum ama inada döndürüyorlar işi. Ben bu konudan şikayet ettikçe daha fazla arttığını farkettim :KK70:. İçimde çözmem gereken birşeyler olduğunu düşünüyorum ama bulamadım daha. Meltem Güner'in videolarını izlimeye çalışıyorum evrenin mesajlarını anlatıyor biraz. Kitabı da varmış.
Kızlar okuyan var mı Sırlar bohçasını tavsiye edermisiniz

Evet gerçekten zor, çok iyi biliyorum :)))). Sabaha kadar sürüyorsa birde.Hatta burada da yazdım birkaç kere. Bende insanlar, yerler değişiyor ama bu aynı, tam bir kısır döngü. Bende rica ediyorum, rahatsızlığımı söylüyorum ama inada döndürüyorlar işi. Ben bu konudan şikayet ettikçe daha fazla arttığını farkettim :KK70:. İçimde çözmem gereken birşeyler olduğunu düşünüyorum ama bulamadım daha. Meltem Güner'in videolarını izlimeye çalışıyorum evrenin mesajlarını anlatıyor biraz. Kitabı da varmış.
Kızlar okuyan var mı Sırlar bohçasını tavsiye edermisiniz

insanımız malesef kendi de yaşamadan empati yapamıyor. benim de konum vardı hatta bi gün artık sinir krizi geçirdim gecenin köründe.

şu an en büyük hayalim müstakil ev almak ;)

bkz negatifi pozitife çevirtmece :p

O kadar guzel yaziyordun ki araya girmek istemedim🤗🤗🤗
Cok guzel anlatmissin, cok guzel aciklamissin. Keske daha da anlatsan. Bazen boyle yazilar kitaplardan cok daha iyi geliyor😍
Herkese iyi gelen sey cok farkli olabiliyor...
Kitap tavsiyeni dikkate alacagim. Sanirim burda bir arkadas daha o kitabi tavsiye etmisti. Sahra- Sahra- yanlis mi hatirliyorum?
Haklısın canım,herkese iyi gelen şeyler çok farklı oluyor.Bu minvalde insan kendini çok çok iyi analiz etmeli ve onu yukarıya ne yükseltiyor onu keşfetmeli.Kimi duayla şifa bulur,kimi de başka yöntemle.

Kitap tavsiyeme gelince,tekrardan kitabı okumanızı önereceğim.Aslında kitap içinden bazı teknikler paylaşmak isterdim fakat,yazar seans yapmıyor,bütün anlatmak istediklerini ve yöntemlerini kitapta paylaşmış.Bu yüzden hakka girerim korkusuyla paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ama şu kadarını açıklayayım,yazar kitap tasarımını bilinçaltına yönelik yaptırmış.Kitabını iki ayrı fiyatta satıyor.Biri imzasız daha uygun fiyatta,diğeri de imzalı ve niyet bulutlu.Bu niyet bulutlarının içinde para,huzur,aşk,sağlık,bolluk-bereket gibi yazılar var.Onun da fiyatı birkaç lira farkediyor.Eğer imzalı kitabından almak istiyorsan niyet ediyorsun ve bilinçaltın neyi istiyorsa sana gelen kitaptaki niyet bulutunda o yazıyor. Hatta dur,ben, bana gelen niyet bulutunun fotoğrafını paylaşayım,ancak bu kadar olur:))) Tam da ihtiyacım olan şey:)))

Eklentiler

• 754CC455-AF04-42CD-8C85-6EA9F7D12A4E.webp
    754CC455-AF04-42CD-8C85-6EA9F7D12A4E.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 46
Yaşadığın şeylere sevindim. yazacaklarını merakla bekliyorum. Güneş Tan'ı da sen tavsiye etmiştin diye hatırlıyorum. Videosunun bana çok yararı olmuştu.
Çok teşekkür ederim canım.
Evet Güneş Tan’ı da ben tavsiye etmiştim. Bilinçaltı değişimi üzerine Güneş Tan’ı tek geçerim. Ben ne zaman Artt yapmaya çalışsam mutlaka uyuya kalıyorum. Bilinçaltımı rüyamda görüyorum genelde. Çok tuhaf, taa çocukluğumda gördüğüm ama bilinçli halimde aklımın ucundan geçmeyen insanları görüyorum. Ama rüya olduğu için anlayıp müdahale edemiyorum tabii. Bu durumu instagramdan Güneş Hanıma sorduğumda her seferinde uyumamın bilinçaltımın dirençli olmasıyla alakalı olduğunu söyledi. Bir de duş altında Artt yapmayı tavsiye etti. Ama tabii ben başarılı olamadım:)))

insanımız malesef kendi de yaşamadan empati yapamıyor. benim de konum vardı hatta bi gün artık sinir krizi geçirdim gecenin köründe.

şu an en büyük hayalim müstakil ev almak :KK66:

bkz negatifi pozitife çevirtmece :p
Benimde, ama müstakilde rahatsız eden ediyor, müstakilde de yaşadık bu tip şeyler maalesef. Çok yakın ev olmaması lazım.
Birde biz yapmıyoruz diyenler var :KK70:.

gulhilal gulhilal canım çoook teşekkürler uzun uzun yazdığın için. bir ara Güneş Tan ben de dinlemiştim, yapmıştım söylediklerini, ama dediğin gibi hepsini yapmadım. tekrar bakayım olmazsa. benim de hayatımda güzellikler olduğu gibi, çözemediğim birtakım sorunlarım da var. belki dediğin gibi kendimi tam okarak temizleyip arındıramadığım için. inşallah ben de en kısa zamanda arınıp, enerji dolu, mutlu, hayallerine kavuşmuş biri okurum ve de bunu sizlerle burda paylaşırım. bütünün hayrına olsun inşallah.
sayfaya gelen tüm herkese hayallerindeki hayatları yaşamalarını diliyorum. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.
ha bir de esmalar paylaşmışsın, birgünde kaç esma okuyorsun, yani 21 günlük olarak yaptıklarım var d3mişsin, mümkünse bşraz daha açar mısın? aynı anda birkaç esma okumak ağır gelebilir diye biliyorum. benim de hayatımda en çok çektiğim esma Ya latif, dönem dönem bıraktığım zamanlar da olsa, genellikle çektim. ya şekür bolluk bereket için, ya fettah. bunları çektiğim zaman gerçekten faydalarını gördüm.
Rica ederim ne demek:)

Bu esmaların ağır gelme meselesini inan anlamış değilim.Ben faydası dışında hiç bir şey görmedim.
Mesajımda yazdığım esmaları hiç bırakmıyorum.Onlar daimi esmalarım benim. Onun dışında faydalarına bakıp bir esma seçiyorum. O esmayı adedince 21 gün okuyorum. 21 günün sonunda başka bir esma seçip okuyorum. Yani kendimi hiç boş bırakmıyorum diyebilirim.Ama şu aralar daimi esmalar dışında çektiğim bir esma yok. Fetret dönemine girdim:))

Çok teşekkür ederim canım.
Evet Güneş Tan’ı da ben tavsiye etmiştim. Bilinçaltı değişimi üzerine Güneş Tan’ı tek geçerim. Ben ne zaman Artt yapmaya çalışsam mutlaka uyuya kalıyorum. Bilinçaltımı rüyamda görüyorum genelde. Çok tuhaf, taa çocukluğumda gördüğüm ama bilinçli halimde aklımın ucundan geçmeyen insanları görüyorum. Ama rüya olduğu için anlayıp müdahale edemiyorum tabii. Bu durumu instagramdan Güneş Hanıma sorduğumda her seferinde uyumamın bilinçaltımın dirençli olmasıyla alakalı olduğunu söyledi. Bir de duş altında Artt yapmayı tavsiye etti. Ama tabii ben başarılı olamadım:)))
Güneş hanımdan yardım alıyormusun? ben çok yapmadım açıkçası ama ilk denedim olmadı gibi sonra bende uyudum çok sevdiğim halde nedense rüyamda hiç görmediğim birini gördüm. beni hayatta koşulsuz seven tek kişi oydu. onu görmem tesadüf olamaz.
o dönem çok hastaydım bana çok iyi geldi, benim ayağa kalkmama çok yardımcı oldu. Tekrar teşekkür ederim. Ben rüyama müdahale ettim biraz.
Rüyalara müdahale edebilirsin. Lucid rüya deniyormuş. Ben bazen rüyada olduğumu bilerek rüyama müdahale ediyorum, tabii bilmeden yapıyordum sonra öğrendimki bir adı varmış.

buraya da yazdığımdan beridir sürekli bana sıkıntı yapan ufak şeyler kendiliğinden çözülüyor haberim bile olmadan işlerim rast gidiyor diye düşünüyorum. durup durup içimde pozitiflik hissedip gülümsüyorum falan :KK70: komşum bana çok sıkıntı yapıyor açıkçası biraz durulsa hayatım baya bi pozitif olacak uyuyamamak gürültü bi evde yaşamak baya zor. o yüzden kafasına saksı düşmesini bekliyordum belki düşmüştür. :KK70: bir de muhtemelen kısasa kısas yapmamdan tırsmaya başladı istersem ben de baya sesli olabiliyorum :p
Naçizane birşey yazmak isterim. Komşunun kafasına saksı düşmüştür belki demişsiniz yaa Çekim yasası negatif dileklere çalışmaz sadece sevgiyle ve bütünün hayrına olacak şekilde olumlu cümleler kurmamız gerek. Sahibi tarafından atılan bumerang tekrar atan kişiye döner. Aman dikkat derim ;) Fark ettiğiniz an 3 kere iptal deyip yerine pozitif bir cümle kurmanızı tavsiye ederim. ☺️

Haklısın canım,herkese iyi gelen şeyler çok farklı oluyor.Bu minvalde insan kendini çok çok iyi analiz etmeli ve onu yukarıya ne yükseltiyor onu keşfetmeli.Kimi duayla şifa bulur,kimi de başka yöntemle.

Kitap tavsiyeme gelince,tekrardan kitabı okumanızı önereceğim.Aslında kitap içinden bazı teknikler paylaşmak isterdim fakat,yazar seans yapmıyor,bütün anlatmak istediklerini ve yöntemlerini kitapta paylaşmış.Bu yüzden hakka girerim korkusuyla paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ama şu kadarını açıklayayım,yazar kitap tasarımını bilinçaltına yönelik yaptırmış.Kitabını iki ayrı fiyatta satıyor.Biri imzasız daha uygun fiyatta,diğeri de imzalı ve niyet bulutlu.Bu niyet bulutlarının içinde para,huzur,aşk,sağlık,bolluk-bereket gibi yazılar var.Onun da fiyatı birkaç lira farkediyor.Eğer imzalı kitabından almak istiyorsan niyet ediyorsun ve bilinçaltın neyi istiyorsa sana gelen kitaptaki niyet bulutunda o yazıyor. Hatta dur,ben, bana gelen niyet bulutunun fotoğrafını paylaşayım,ancak bu kadar olur:))) Tam da ihtiyacım olan şey:)))
Sadece internetten mi satılıyor. Niyet bulutunda yazdığı şey oluyor muymuş

Naçizane birşey yazmak isterim. Komşunun kafasına saksı düşmüştür belki demişsiniz yaa Çekim yasası negatif dileklere çalışmaz sadece sevgiyle ve bütünün hayrına olacak şekilde olumlu cümleler kurmamız gerek. Sahibi tarafından atılan bumerang tekrar atan kişiye döner. Aman dikkat derim :KK66: Fark ettiğiniz an 3 kere iptal deyip yerine pozitif bir cümle kurmanızı tavsiye ederim. ☺

peki teşekkür ederim düzeltme için 😋öğrenecek çok şeyim var ben de bi yerlerde bi aksaklık olduğunun farkındayım 🤦🏼‍♀️🤣

bakalım düzeltiyoruz 😊😉

iptal iptal iptal 🤣

sevgili komşumcum çok düşünceli ve hassas olduğu için dikkat ediyor 😊

oldu mu 🤔

Back
X