Haklısın canım,herkese iyi gelen şeyler çok farklı oluyor.Bu minvalde insan kendini çok çok iyi analiz etmeli ve onu yukarıya ne yükseltiyor onu keşfetmeli.Kimi duayla şifa bulur,kimi de başka yöntemle.
Kitap tavsiyeme gelince,tekrardan kitabı okumanızı önereceğim.Aslında kitap içinden bazı teknikler paylaşmak isterdim fakat,yazar seans yapmıyor,bütün anlatmak istediklerini ve yöntemlerini kitapta paylaşmış.Bu yüzden hakka girerim korkusuyla paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ama şu kadarını açıklayayım,yazar kitap tasarımını bilinçaltına yönelik yaptırmış.Kitabını iki ayrı fiyatta satıyor.Biri imzasız daha uygun fiyatta,diğeri de imzalı ve niyet bulutlu.Bu niyet bulutlarının içinde para,huzur,aşk,sağlık,bolluk-bereket gibi yazılar var.Onun da fiyatı birkaç lira farkediyor.Eğer imzalı kitabından almak istiyorsan niyet ediyorsun ve bilinçaltın neyi istiyorsa sana gelen kitaptaki niyet bulutunda o yazıyor. Hatta dur,ben, bana gelen niyet bulutunun fotoğrafını paylaşayım,ancak bu kadar olur:))) Tam da ihtiyacım olan şey:)))