Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

peki teşekkür ederim düzeltme için 😋öğrenecek çok şeyim var ben de bi yerlerde bi aksaklık olduğunun farkındayım 🤦🏼‍♀️🤣

bakalım düzeltiyoruz 😊😉

iptal iptal iptal 🤣

sevgili komşumcum çok düşünceli ve hassas olduğu için dikkat ediyor 😊

oldu mu 🤔
Çok güzel cümle. Niyetten sonra... öyle olsun Amin dedin mi tamamdır. Komşunuzun ve sizin hayrınıza olsun👍 :KK39:

Haklısın canım,herkese iyi gelen şeyler çok farklı oluyor.Bu minvalde insan kendini çok çok iyi analiz etmeli ve onu yukarıya ne yükseltiyor onu keşfetmeli.Kimi duayla şifa bulur,kimi de başka yöntemle.

Kitap tavsiyeme gelince,tekrardan kitabı okumanızı önereceğim.Aslında kitap içinden bazı teknikler paylaşmak isterdim fakat,yazar seans yapmıyor,bütün anlatmak istediklerini ve yöntemlerini kitapta paylaşmış.Bu yüzden hakka girerim korkusuyla paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ama şu kadarını açıklayayım,yazar kitap tasarımını bilinçaltına yönelik yaptırmış.Kitabını iki ayrı fiyatta satıyor.Biri imzasız daha uygun fiyatta,diğeri de imzalı ve niyet bulutlu.Bu niyet bulutlarının içinde para,huzur,aşk,sağlık,bolluk-bereket gibi yazılar var.Onun da fiyatı birkaç lira farkediyor.Eğer imzalı kitabından almak istiyorsan niyet ediyorsun ve bilinçaltın neyi istiyorsa sana gelen kitaptaki niyet bulutunda o yazıyor. Hatta dur,ben, bana gelen niyet bulutunun fotoğrafını paylaşayım,ancak bu kadar olur:))) Tam da ihtiyacım olan şey:)))
Yok artik😮 Supermis. Ben de niyet bulutlu isterim🤗 boyle anlatinca daha da heveslendim kitabi almaya. Internetten siparis verdiniz sanirim.

bugün ilk pozitifimi yaşadım bile 💕

her hafta temizlikte gelen üst kat komşumun temizlikçisi süpürgeyi sürterdi çok fena. tahtaya sürten tebeşir gibi ses olurdu sabahtan akşama. sonunda süpürgenin ucunu değiştirmiş gırç gırç saatlerce kafamızı kazırdı şimdi emin bile olamadım temizlik olduğundan o kadar ses gelmiyor.

resmen kahkaha attım fark edince. oluyor güzel şeyler oluyor 🤗🤗
Iste bu guzellikleri fark etmeye basladikca daha da artacak her sey🤗 bir bakima gunluk mucizeler... Bunlari fark etmek renk katiyor hayata😊

Seni etkilemek istemem ama papatya Melisa karışım benimde başımı ağrıtır sevemedim ben adaçayını tek içerim hiçbirşey yapmaz hatta regl zamanlarında çok rahatlatır adaçayı.
Yatmaya yarım saat kala bir bardak süt yarım kaşık tarçın ya da bal içebilirsin rahatlamaya yardımcı oluyor mutluluk hormonu salgılatıyor, süt-tarçın göbek yağı yakımına yardımcı oluyor (tabi yapılan spor desteği ile ;) ) bir taşla üç beş kuş vurmuş oluyor insan 😂 ben yaparım arada 👍
Vuhuuu supermis🤗
Ben simdilik melisa cayini sade icmeye basladim🙈 iyi geliyor gibi.
Tesekkur ederim ayrica deneyimlerini paylastigin icin😍

Herkese selamm🦋 Ay topigi görünce nasıl mutlu oldum. Ben biraz geriden okumaya başlayayım hemen.
Hoş geldiniz. Topigin baslarindan okumaya basladiginiz zaman degisimleri, yasanmisliklari goruyor daha da hevesleniyorsunuz🤗 ne kadar guzel bir karar almissiniz😎 bizim gibi coook faydasini gorursunuz insallah😍

Hoş geldiniz. Topigin baslarindan okumaya basladiginiz zaman degisimleri, yasanmisliklari goruyor daha da hevesleniyorsunuz🤗 ne kadar guzel bir karar almissiniz😎 bizim gibi coook faydasini gorursunuz insallah😍
Hosbuldum, çok teşekkür ederim. Görünce heyecanlandım 😍 Access bars seansı aldım, iki hafta ara verdim, haftaya tekrar başlayacağım 🦋 Biraz ihmal ettim cümlelerimi ve yapabildiğim kadar meditasyonu. Topigi görünce silkelendim. Burada emeği olan herkese çok teşekkürler 😍

Hoş geldiniz ne güzel bir sürü taze kan geldi topiğe :KK9:yeni gelen arkadaşlar dikkat bağımlılık yapabilir bu topik :21:
Hosssbuldummm ❤️ Çok teşekkür ederim, ne mutlu bana. Artık yalnız kalmayacağım bu konuda. Yarın okumaya başlayacağım PC’den telefondan çok sağlıklı yapamıyorum 🙈

günaydın bu sabah olumlamamı yaptım..
aynanın karşısında ben iyiyim ben güzelim ben sağlıklıyım Allah'tan gelen şifa ve enerjiyi bedenimde hissediyorum,bunun için şükürler olsun ..her şey gittikçe daha iyi oluyor diye eminim zamanla düzelecek..

dişçi randevum vardı..yanında da bkm kitap merkezi:KK70:

girdim Dr.Robert Anthony İyi düşün İyi yaşa Kitabını aldım ..

Yorumlarınızı beklerim okuduysanız..

günaydın bu sabah olumlamamı yaptım..
aynanın karşısında ben iyiyim ben güzelim ben sağlıklıyım Allah'tan gelen şifa ve enerjiyi bedenimde hissediyorum,bunun için şükürler olsun ..her şey gittikçe daha iyi oluyor diye eminim zamanla düzelecek..

dişçi randevum vardı..yanında da bkm kitap merkezi:KK70:

girdim Dr.Robert Anthony İyi düşün İyi yaşa Kitabını aldım ..

Yorumlarınızı beklerim okuduysanız..
Ne iyi etmişsiniz, ben de koşuyorum hemen aynaya 😍

Ne iyi etmişsiniz, ben de koşuyorum hemen aynaya 😍
çok yeni başladım belki de inanmayarak yapıyorum gerçi gayet inançlı gibi duruyorum yaparken ama zamanla rayına oturacak dilimden dökülenler önce kalbime tesir edecek sonra aklıma sonra da yaşantıma ..umutluyum :)

çok yeni başladım belki de inanmayarak yapıyorum gerçi gayet inançlı gibi duruyorum yaparken ama zamanla rayına oturacak dilimden dökülenler önce kalbime tesir edecek sonra aklıma sonra da yaşantıma ..umutluyum :)

Dilden söylemek de çok önemli, uzman değilim ama seanslarda bana söylenen; önce diline yerleştirmek, sonra hayata. Gelişmeler bebek adımıyla oluyor bende mesela ama uzaktan bakınca resme ooo diyorum. Ben biraz boşlamıştım burası iyi oldu :)

Dilden söylemek de çok önemli, uzman değilim ama seanslarda bana söylenen; önce diline yerleştirmek, sonra hayata. Gelişmeler bebek adımıyla oluyor bende mesela ama uzaktan bakınca resme ooo diyorum. Ben biraz boşlamıştım burası iyi oldu :)
ben yeni keşfettim Allah var,normalde aşırı negatif bir insaDım..şöyle düşündümde gözümün önüne gelen hayaller bile hep kötü ve negatifti..yıllarca bu kötü negatif düşünce ve hayallerin birleşiminde hayat skalam pek güzel gitmedi çok şükür dermansız şeyler değillerdi ama açıklamam zor sanki ot gibiydi..arkama dönüyoru bir şey yok anıma bakıyorum bir şey yok tembel mutsuz hareketsiz bir insan..kilo verdim hatta çok kilo verdim bedenim değişti sıra ruhumda,ruhumuzda hep beraber halledeceğiz.

Back
X