Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

tekrarlamak gerekiyormuş.. yaparlarken yorum yaptılar mı?
mesela biri bahsediyordu, kasıklardan gelen sıvı çok koyu bak işte burası problemli vs.diye.
bugün hacamat takviminde özel bir günmüş 7 yıulda bir gelen bir gün anlam ve önemi farklı olduğu için standart yaptı ..fakat mide bağırsak kısmım daha siyahtı ki benim midemde benim icin ciddi sayılabilecek bir sorunum var..zaten ayak üsütü söylemiş oldu da.

Ah o olmaz olasica takintilar😁 tez zamanda kurtulmani dilerim😍
En guzeli seni mutlu, huzurlu, sakin hissettirecek bir aşk istememiz bence🤗

Hem sizin icin hem de parkbyull parkbyull icin yaziyorum, uzerimizde genel bir sey var. Son sayfalarda yazilanlar ile sizlerin hissettikleri ayni. Bir seyler tam olmuyor gibi. Sebebi dolunay diye duşunuyorum😊
Iste bu zamanlarda birakmayip devam edersek en guzel duygulari, anlari yasiyoruz🤗
Kisacasi yalniz degilsiniz. Sabir birazcik. Mesela ben gecen gun burda yazmistim. Bir kitap tavsiyesi gordugumde hemen almak istiyorum. Sanki aninda etki edecemis gibi hissediyorum. Elbette oyle olmuyor😁
Bilincalti temizligi en onemlisi. Ben "hayallerimi yaratiyorum" meditasyonunu cok sevmistim. Tabi birden cok defa dinlemistim. Her gece yatarken cok iyi geliyordu. Tavsiye ederim🤗
Bakayım o meditasyona teşekkürler 🌺.
Ben normalde astrolojiye inanmazdım ama 29’a kadar retro var diyorlar bu yüzdenmiş bu enerji ve garip rüyalar görebilirmişiz. Cidden çok görüyorum bu sıra.
Yeni başladım zaten acelesi yok; o yüzden devam 🌞.

Çoookkk güzel bugünün benim için en anlamlı sözü mesajı dersi....sizlerle paylaşmadan günü kapatmayayım dedim.
Mutlu huzurlu geceler olsun pozitif güzeller :KK200:

8E6438D7-EEDC-4BD6-A9BC-1C21C599E1FF.webp

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
Biraz duraksa, neler olup bittiğine anlam verme.
Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi.
Ve varlığın ile buluşamadı.
Sorun yok, sadece bekle.
Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir,
Çiçekler açacaktır,
Rüzgar esecektir.
Ve yağmur yağacaktır, zorlamaya gerek yoktur.
Olması gereken kendiliğinden olur.
İzlemene devam et, şahitlik güzeldir.
Hem olayın dışındasındır hem de içinde.
O bir dengedir,
O anlamlıdır,
Şahit ol, tanık ol, olan ile bütünleş.
Güzellik olanların içinden filizlenecektir;
Zorlamaya gerek yoktur.
Olması gereken kendiliğinden olur!

Neyzen Tevfik

günaydınlar...
ben iyiyim ben güzelim ben sağlıklıyım Allahtan gelen şifayı bedenimde hissediyorum her şey gittikçe güzelleşiyor her şey yoluna giriyor gün geçtikçe daha güzel daha umut dolu oluyorum;)

olumlamalarımın altında merhaba demek istedim.

Selamlar topikcanlarım;

Baharla birlikte doğanın yenilendiği,tazelendiği bu dönemde bizler de yenilenip tazeleniyoruz. Bu yenilikler bize coşku,neşe,keyif getirsin. Harika insanlara,olaylara çıksın yolumuz her zaman. Bu aralar ciddi ciddi iş girişimlerinde bulunmaya hazırlanıyorum, şu an hazırlık-araştırma aşamasındayım.Pozitif enerjilerinizi bekliyorum canlarım, inşallah o kişiler,o olaylar beni hayallerimin de ötesine taşır. Hayallerim gerçeğim olsun.Çooookçoook daha iyileri sizlerin olsun şimdiden:KK36:

Tesekkurler Sahra- Sahra- 🤗

Günaydin pozitif arkadaslarim😊 hep yanimizda olan mucizeleri fark edebilecegimiz bir gun olmasi dilegiyle😍
Tesekkurler Sahra- Sahra- .
Paylasimin ilk genclik yillarindaki aceleciligin anlamsizligini cagristirdi.
Gunaydin fistiklar...
Rica ederim kızlar iyi geldiyse ne mutlu bana :KK50::KK200:
Çocukken okuduğumuz pollyanna, küçük prens ya da herhangi bir kitaptan rol model bir kişiden aldığımız ilham örnek motivasyonla sımsıkı kökler oluşturduk ... bazen gücün nerden geldiğini hatırlamak hepimize iyi gelir...
zaman düz bir çizgi değilmiş dairesel bir döngüymüş ,,,
misal benim 20 li yaşlarda halledemediğim bir sorun 34 yaşında geçen haftalarda dan diye yüzüme çarptı yeni yeni çözmeye şifalandırmaya başladım...Kim bilir kaç kere geldi kapıma o sorun göremedim, değiştiremedim ...
Belki bana yeni geldi o cesaret, olgunluk gerçekleşmesi gereken hayırlı zaman yer ya da mekan şimdi oluştu... içimi dökesim varmış :KK33:😂

Günaydıııın. Sabah karsima cikan ilk haber😊
Kopyala yapistir yapacaktim ama sayfada ek baska seyler olunca okumak isteyebilirsiniz diye dusundum🤗
Sabah sabah çok iyi geldi bu tatlim, bilincin bilincalti ile buluşması aklın kalple birleşmesine karşılık geliyor evvettt :KK200:Tüm dileklerimizi,niyetlerimizi proje hazirlar gibi mantik cercevesine oturtmaliyiz; bilincaltimiz demeli ki bu bir lüks değil ihtiyaç, bu en doğal hak,olması gereken:KK9:

Auralar:KK36: Nasıl ki dünyanın auraları var ve bunlarla kendini tüm dış etkenlerden koruyorsa bizlerinde auraları var;çakralarımıza göre bu renklerden:KK200:

"
Aura kavramı, bütün dünya varlıklarında ortak olarak bulunan ve Teofizide kullanılan bir kavramdır. Her insanda, vücudu sarmalanmış halde bir elektromanyetik alan bulunmaktadır. Bedeni sarmalayan bu elektro manyetik alana aura adı verilmektedir.

Bu alan, aynı zamanda bir kalkan görevi de üstlenmektedir. Auranın güçlü veya güçsüz olması, birçok durumu etkileyen bir faktörü oluşturur. Örnek verilecek olunursa, aurası güçlü olan kişiler, hastalıklardan ve negatif durumlardan daha fazla uzak kalmayı başarırlar. Aurası zayıf olan kişilerde ise bu durum tam da tersini ifade etmektedir. Bu kişiler, fiziksel anlamda daha çabuk ve sık olarak hastalanmaktadırlar.
Aura, iki farkı türde bulunmaktadır. Bu farklı çeşitler, Spritüel ve Eteriktir. Etektik aura, insanlar tarafından görülebilme özelliğine sahiptir. Çünkü Etektik aura, insan bedenine yaklaşık olarak 20 cm uzaklıkta bulunmaktadır. Dünya üzerinde yer alan canlı veya cansız her nesnenin aurası bulunmaktadır. Fakat burada bir ayrım söz konusudur. O ayrım da, canlı varlıkların auraları daha kolay ve net olarak saptanabilmektedir. Bunun nedeni ise, canlıları meydana getiren atomların daha aktif yapıda bulunmalarıdır.
3385_the-aurVücut içerisinde çeşitli güç merkezler yer almaktadır. Bu güç merkezlerine ise, çarka adı verilmektedir. Vücudu sarmalayan aurayla çakralar birlikte çalışmaktadır. Aura, beyaz ışığı emme özelliğine sahiptir. Aura tarafından emilen beyaz ışık, çakralara iletilir.
İnsan auralarının renkleri bazı faktörlere göre farklılık göstermektedir. Bu faktörler, insanların gelişmesi ve ruh durumudur. Dünyada akla gelen her şey, titreşim halindedir. Durum böyleyken, insan aurası ise evrenle titreşim halinde bulunmaktadır. Bunun yanında auralar, çevrede bulunan kişilerin auralarıyla da etkileşim içerisindedir. Kişilerin auraları arasındaki etkileşim uzun sürerse, her geçen zamanda enerji alışverişi de paralel olarak artış göstermektedir. Auraların bir diğer özelliği de, katmanları olmasıdır. Etektik kısımda, evrenden ve etrafta bulunan canlılardan yaşam enerjileri gelir ve bu enerjiler aktarılır. Yine psikolojik alandan bakıldığında, ruhsal dünya ile birtakım bağlantı akışı gerçekleşmektedir. Zihinsel alanın çalışma konusu ise, düşünme şekli ve mantıktır." ALINTIDIR

Hemen alıntılamak istedim googledean bulup:KK200:

Aura nasıl güçlendirilir; tabiki imajinasyonlar ,düşünce gücü ve mantıklı olumlamalarla. Mesela benim yöntemim şöyledir, bir arkadaşım kendisi ile ilgili çok güzel bir şey söyledi hemen bu durumu kendime aitmiş gibi alırım ben zaten çok şanslıyım, her zaman korunur kollanır,desteklenirim aynen böyle derim. Ya da olumsuz bir şey mi duydum balonun içine koyarım o kişinin içimde hissettirdiklerini balonun içine koyup patlatırım ve yerine durumun çok pozitifini eklerim( yeni bir balonun içine tabi) ve bana her zaman çok güzeli kolaylıkla,ihtişamla,neşeyle gelir der ve şükrümü yaparım. Bu şekilde kendimi bırakın nötr de kalmayı pozitife taşımış olurum,bu şekilde enerjimi arttırarak auramı güçlendirmiş olurum. hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum ara ara soruyorsun, ne yapıyorsun enerji için diyorsun, işte aynen bunları yapıyorum çoğunlukla.

Enerjiler dolayısıyla auramız, elimizde renkli renkli slime' lar gibi, hangi düşünceye hangi tepkiyi vereceğimizi seçmemiz yeterlidir:KK200:

Auralar:KK36: Nasıl ki dünyanın auraları var ve bunlarla kendini tüm dış etkenlerden koruyorsa bizlerinde auraları var;çakralarımıza göre bu renklerden:KK200:

"
Aura kavramı, bütün dünya varlıklarında ortak olarak bulunan ve Teofizide kullanılan bir kavramdır. Her insanda, vücudu sarmalanmış halde bir elektromanyetik alan bulunmaktadır. Bedeni sarmalayan bu elektro manyetik alana aura adı verilmektedir.

Bu alan, aynı zamanda bir kalkan görevi de üstlenmektedir. Auranın güçlü veya güçsüz olması, birçok durumu etkileyen bir faktörü oluşturur. Örnek verilecek olunursa, aurası güçlü olan kişiler, hastalıklardan ve negatif durumlardan daha fazla uzak kalmayı başarırlar. Aurası zayıf olan kişilerde ise bu durum tam da tersini ifade etmektedir. Bu kişiler, fiziksel anlamda daha çabuk ve sık olarak hastalanmaktadırlar.
Aura, iki farkı türde bulunmaktadır. Bu farklı çeşitler, Spritüel ve Eteriktir. Etektik aura, insanlar tarafından görülebilme özelliğine sahiptir. Çünkü Etektik aura, insan bedenine yaklaşık olarak 20 cm uzaklıkta bulunmaktadır. Dünya üzerinde yer alan canlı veya cansız her nesnenin aurası bulunmaktadır. Fakat burada bir ayrım söz konusudur. O ayrım da, canlı varlıkların auraları daha kolay ve net olarak saptanabilmektedir. Bunun nedeni ise, canlıları meydana getiren atomların daha aktif yapıda bulunmalarıdır.
3385_the-aurVücut içerisinde çeşitli güç merkezler yer almaktadır. Bu güç merkezlerine ise, çarka adı verilmektedir. Vücudu sarmalayan aurayla çakralar birlikte çalışmaktadır. Aura, beyaz ışığı emme özelliğine sahiptir. Aura tarafından emilen beyaz ışık, çakralara iletilir.
İnsan auralarının renkleri bazı faktörlere göre farklılık göstermektedir. Bu faktörler, insanların gelişmesi ve ruh durumudur. Dünyada akla gelen her şey, titreşim halindedir. Durum böyleyken, insan aurası ise evrenle titreşim halinde bulunmaktadır. Bunun yanında auralar, çevrede bulunan kişilerin auralarıyla da etkileşim içerisindedir. Kişilerin auraları arasındaki etkileşim uzun sürerse, her geçen zamanda enerji alışverişi de paralel olarak artış göstermektedir. Auraların bir diğer özelliği de, katmanları olmasıdır. Etektik kısımda, evrenden ve etrafta bulunan canlılardan yaşam enerjileri gelir ve bu enerjiler aktarılır. Yine psikolojik alandan bakıldığında, ruhsal dünya ile birtakım bağlantı akışı gerçekleşmektedir. Zihinsel alanın çalışma konusu ise, düşünme şekli ve mantıktır." ALINTIDIR

Hemen alıntılamak istedim googledean bulup:KK200:

Canım çok güzel paylaşım teşekkürler bilgilendirme için ❤ Yine topikteki zamanlama harika birkaç gündür çok güçlü bir meditasyon arıyordum şifa için ve de bedeni aurayı temizlemek güçlendirmek maksadiyla buldum bana çok iyi geldi enerjiyi sevdiğiniz kişiyede yönlendirebiliyorsunuz. Iki gündür yapıyorum çok iyi geldi imgeleme yapamayanlar içinde cok yardımcı olur.
buttrfly buttrfly senin paylaşımını görünce yine topik içimden geçenleri duymuş dedim :KK36:çok sağol canım iyiki var bu topik :))

Şifa sevgi huzur bolluk bereket başarı aşk kim ne istiyorsa bolca aksın dileyene Amin :KK200:

Canım çok güzel paylaşım teşekkürler bilgilendirme için ❤ Yine topikteki zamanlama harika birkaç gündür çok güçlü bir meditasyon arıyordum şifa için ve de bedeni aurayı temizlemek güçlendirmek maksadiyla buldum bana çok iyi geldi enerjiyi sevdiğiniz kişiyede yönlendirebiliyorsunuz. Iki gündür yapıyorum çok iyi geldi imgeleme yapamayanlar içinde cok yardımcı olur.
buttrfly buttrfly senin paylaşımını görünce yine topik içimden geçenleri duymuş dedim :KK36:çok sağol canım iyiki var bu topik :))

Şifa sevgi huzur bolluk bereket başarı aşk kim ne istiyorsa bolca aksın dileyene Amin :KK200:

Ya ben bir sürü videosunu izledim ve çoğunu uyguladım hiç bişey olmadı ya :( çok da inanmıştım ama

kızlar selam. banlıydım pek aktif olamadım bdv sağolsun 🙄

hayatıma gelirsek bu ara sanki herşey üstüste geliyor benim adıma gerçekten zorlanıyorum. ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. yoğun ders çalışıyorum dün mesela seçim otobüsleri ve üst kat komşumun temizlikçisi gerçekten çıldırdı gürültü korkunç boyuttaydı. gece de sağolsun komşum yine kaç kez uyandırdı bilmiyorum bugün kendime gelip derse oturamadım bile. cidden bazı insanlar insanların hayatını zorlaştırmak için yaşıyorlar sanki artık zıtlaşmayı bırakıp hayatın karmasının onları vurmasını beklemeye karar verdim. cidden belki bu çektiklerimin eziyeti de bana pozitif döner.

banlıyken bu topiği çok özledim gerçekten. dün gece uyandıkça geri uykuya dalmaya çalışırken bol bol meditasyon ve imajinasyon yaptım. hani bilirsiniz göğsünüzde bi sıkıntı olur çok bunaldığınızda. onu sanki göğsümde asılı bi çanta gibi düşündüm içinde de hep sıkıntılarım dertlerim olsun dedim çantayı çıkarıp fortmantoya astım ve odamda sıkıntılarım yok olacak dedim. inanın anında bi rahatlama ve hafiflik geldi. sonrada bol meditasyonla kafamı boşaltıp beni bi ışık küresinin koruduğunu hissettim bi bakmışım geri uyumuşum. (normalde gece uyanırsam dış sebeplerden asla geri dalamam)

becerebilmiş miyim sizce bu imajinasyon işlerinde yeniyim :)

Ya ben bir sürü videosunu izledim ve çoğunu uyguladım hiç bişey olmadı ya :KK43: çok da inanmıştım ama
Bu meditasyonu yaptınız mı hemen.
Bu videoki kişi başka bir videoda " Ben şu çalışmayı bu falan yöntemi yapiyorum diliyorum olmuyor " diyorsanız böyle çalışmalara biraz ara verin bilinç altı direnç gösterir. Tıpkı bilgisayarlar gibi beyninizide de reset atmak gerekir . Çok fazla yükleme yapmaktan olabilirmiş boşaltın kafanızı biraz başka şeylerle ilgilenin ara verin zaten kalbinize içinize sinmiyorsa o an bırakın. Sonra denersiniz :)

Back
X