Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

8993 8993 Hosgeldin. Yasini bilmiyorum ama yazdiklarindan benden kucuk oldugunu cikardim.
Ben ilk genclik yillarimda hep negatifmisim. Geri donup bakinca daha iyi goruyorum. Olgunlasmaktan mi, anneligin evliligin sorumluluklarindan mi, hayat tecrubesinden mi; aslinda hepsinden dolayi kendimi pozitife cevirdim diyebilirim. Cok yol katettim. Bu omurluk bir yol, yasam tarzi olmali bence. Negatif sularda cok yuzdum, bogulmadim ama hep diplerdeymisim. Cok sukur rabbim nefes almayi nasip etti.
Topigi iyice sindirerek, acele etmeden oku bence.

Kitap okur gibi okuyacağım :)

Hoşgeldin tekrar. Daha önce buraya yazmıştın, staja başvuruyordun hiçbiri kabul edilmiyordu.Sonunda çok iyi bir yere kabul edildim yazmıştın diye hatırlıyorum. Şimdi tekrar başlıyorsun pozitif düşünce eylemine.Umarım kalıcı olur ve istediğin forma kavuşursun:KK5:

Hoşgeldin tekrar. Daha önce buraya yazmıştın, staja başvuruyordun hiçbiri kabul edilmiyordu.Sonunda çok iyi bir yere kabul edildim yazmıştın diye hatırlıyorum. Şimdi tekrar başlıyorsun pozitif düşünce eylemine.Umarım kalıcı olur ve istediğin forma kavuşursun:KK5:

aaa evet o bendim :)

kendi mucizemin farkında değilim resmen karamsarlığımın boyutuna bakın ya

Geçmiş sayfalarda küçüklü büyüklü o kadar çok güzel hikaye var ki göz atın bir bence. Çünkü yeni gelen her arkadaş bunu soruyor ve ben bile kaç kere kendimden örnekler anlatmışımdır. Keza topikteki diğer kızlarda aynı. Üstünüze alınmayın onlara anlattık siz mi fazlasınız. Hayır sadece siz geçmişteki syfları merak edip birşeyler okurken belki işinize yarayacak başka başka yöntemler keşfedeceksiniz. Çok fazla farklı yöntem olumlama bilgi mevcut :KK66:

Gerçekten bu konuyla ilgilenenler en baştan başlıyorlar canım okumaya,merakla,heyecanla.Çünkü her sayfası keyif dolu neşe dolu.Her yeni sayfayı sabırsızlıkla okuyorlardır emin ol, çünkü içerisi dopdulu :KK36:Eskimiş,geçmişten buralara nasıl gelicez demiyorlar.Ki zaten bilirler ki ilerleyen zamanda okunmamış her yazı yenidir ve her bilgi zamanında gelir:KK50:

Gerçekten bu konuyla ilgilenenler en baştan başlıyorlar canım okumaya,merakla,heyecanla.Çünkü her sayfası keyif dolu neşe dolu.Her yeni sayfayı sabırsızlıkla okuyorlardır emin ol, çünkü içerisi dopdulu :KK36:Eskimiş,geçmişten buralara nasıl gelicez demiyorlar.Ki zaten bilirler ki ilerleyen zamanda okunmamış her yazı yenidir ve her bilgi zamanında gelir:KK50:
Evet canim haklısın bende naçizane denk geldiğim herkese yazıyorum geçmişi okuyun diye ;)

bunları hergün tekrar ediyorum. güzel bir gün olsun inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_20190498-212300.webp
    Screenshot_20190498-212300.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 64
Evet canim haklısın bende naçizane denk geldiğim herkese yazıyorum geçmişi okuyun diye :KK66:

Benim izlenimim şu canım kalıcı olarak yazacaklar ve ciddi ilgilenenler şu sayfadayım,baştan beri okuyorum diyenler. Diğerleri ben yaptım,ettim olmadıcılar ya da şu zaman sınavım var,şu kişiyi istiyorum nasıl olacak diyerek sihirli değnek bekleyenler:KK70: Sonra da bir şey söyleyince bıkbıkbık eden kökten (radikal) negatifciler :KK48: Hiç yoklarmış gibi davranıyorum,farkedersiniz canım. Tabiki sen yazabilirsin canım, ben arada ışık görürsem ya da çok çok modumdaysa öneriyorum hadi baştan oku diye:KK48:

İyiki hatırlattın canım benim.Ses kaydı yapayım da bol bol dinleyeyim :KK36:
Çook güzelmiş bu,bugün bunu tekrar edeyim."Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir."
evet hergün paylaşayım ben de unutmazsam, birbirimize de hatırlatmış oluruz.

kendi sesinle mi kaydettin :) ayy ben gülerim yaa şöyle güzel sesli biri okusa da öyle dinlesek :p

kendi sesinle mi kaydettin :) ayy ben gülerim yaa şöyle güzel sesli biri okusa da öyle dinlesek :p
Benimde telefonumda birkaç olumlama ses kayıtlarım vardır başka bir tlfla ya da tabletle arkasına fon müziği bile yaparım :ıslık::KK54:doğa sesi ya da beni rahatlatan zihnimde güzel şeyler canlandıran müziklerle, olumlama cümlelerini en az üç dakika ses kaydı olacak şekilde ayarlarım, çokça mantra gibi tekrarlayarak okurum. (15- 20 kez daha fazla da olabilir..) O gün modum düşükse birden fazla dinlerim kaydı.
Evet başta insanın kendi sesini dinlemesi garip geliyor ama birkaç kez dinlersen alışırsın :))
Öncümüz buttrfly buttrfly hatta burda ses kaydını ilk önerdiğinde hepimize değişik gelmişti ☺ Ama topikteki kızların çoğu olumlama için ses kaydı yapar.
Yok ben başka birinden dinlemek istiyorum derseniz Mistik Yolun olumlama videoları çok güzel kanal sahibi hanımın sesi çok hoş :)

Son düzenleme:
Benimde telefonumda birkaç olumlama ses kayıtlarım vardır başka bir tlfla ya da tabletle arkasına fon müziği bile yaparım :ıslık::KK54:doğa sesi ya da beni rahatlatan zihnimde güzel şeyler canlandıran müziklerle, olumlama cümlelerini en az üç dakika ses kaydı olacak şekilde ayarlarım, çokça mantra gibi tekrarlayarak okurum. (15- 20 kez daha fazla da olabilir..) O gün modum düşükse birden fazla dinlerim kaydı.
Evet başta insanın kendi sesini dinlemesi garip geliyor ama birkaç kez dinlersen alışırsın :))
Öncümüz buttrfly buttrfly hatta burda ses kaydını ilk önerdiğinde hepimize değişik gelmişti ☺ Ama topikteki kızların çoğu olumlama için ses kaydı yapar.
Yok ben başka birinden dinlemek istiyorum derseniz Mistik Yolun olumlama videoları çok güzel kanal sahibi hanımın sesi çok hoş :)
Teşekkür ederim canım.. ben de notlarımı kaydettim 1 2 tane ay bi komik geliyor 😊
En iyisi başkasından dinlemek gibi:)

Back
X