Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

herkese günaydın,
mutkuluk ve güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah.
Screenshot_20190498-212300.webp

Huzurlu Mutlu Akşamlar:KK3: kızlar nasılsınız herseye yolundadır umarım..Ben bir iki haftadır havalardan galiba bahar yorgunluğu, halsizlik yaşıyorum... Eski ben olsa bedenimi zorlar yapmam gereken herseyi iyi hissetmesemde zorla yapmaya çalışırdım. Şimdi dinliyorum onu mevsim geçişine hazırlıyorsun kendini dinlenmek güçlenmek istiyorsun deyip bedenimin izin verdiği kadar efor sarf ediyorum.
Besin değeri yüksek yiyecekler, bol su ve en önemlisi her nefeste sevgi yüklüyorum canım kendime :KK36:

Aslında en güzeli doğayı taklit etmek; meyve ağaçları kışın o kadar soğuk ve rüzgarı yedikten sonra havalar ısınmaya başladıkça tomurcukları patlıyor çicek açıyor ve meyve veriyor. Evde saksımıza ektiğimiz en çabuk çimlenen tohum bile (altı-yedi gün gibi) önce toprakta bekliyor tohumun o sert dış kabuğunu çatlatıp içindeki taze canı, enerjiyi (gücünü) dışa vermesi için toprağın baskısı, soğuk ortam ve nem gerekiyor, sonra minik tohumun baharı geliyor çimlenerek ışığa doğru yükseliyor...

İşte düşüncelerimiz, niyetlerimiz de böyle birazcık zaman ortam sevgi, umut vs... gibi yüksek enerjili duygularla beslenmek istiyor arkadaşlar.. Yok hava kapattı, güneş görünmüyor, yağmur yağıyor fırtına çıktı diye vazgeçmek yok o hayalden ;)
@ftemiz canım paylaştığın güzel olumlamaların verdiği hisle yazdım bunlar teşekkür ederim 🙏 :KK19:

⭐️Her zaman bir çözüm yolu vardır bunu görecek ve uygulayacak güçteyim.
⭐️Geleceğimde herşeyin çok iyi olacağının bilincinde olarak keyifle ve güvenle yürüyorum.
⭐️İçimde hissettiğim cesaret ve güç bana tüm kapıları açıyor.
⭐️Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir.
⭐️Bakmaktan ve yaşamaktan sonsuz zevk alacağım bir yaşam yaratıyorum... Öyle Olsun Amin ❤️💜💙

Harika bir meditasyon paylaştım kızlar. Hadi çiçekler karanlıktan ışığa doğru çıkalım 🌺🍀🌼
Ben meditasyonun sonunda maviye yakın mor bir renk gördüm indigo rengi gibi hiç bitsin istemedim meditasyon, bakalım sizler hangi rengi göreceksiniz yaptıktan sonra paylaşırsanız sevinirim ☺️

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu sesin çıkmıyor nerdesin umarım hersey yolundadır. Birşeyler yazmasanda beğeni yapardın mutlaka merak ettim ...
Caniiiim. Cok tesekkur ederim dusundugun icin. Telefonla arama biraz mesafe koydum. Ama sizleri cok ozedim. Hatta karsima bir olay ciktiginda "Acaba pozitif arkadaslarim bu duruma ne der?" diye de dusundum.
Cok iyi zamanlar gecirmedim ama simdi gayet iyiyim🤗 ailemde, is yerimde, cevremde ayni anda olumsuz olaylar yasadim. Her yerde agliyordum🙈🙈 Mesela biriyle konusuyorum, hemen aglamaya basliyorum. Sonra kendi kendime guluyordum. Bu donemde ayni zamanda cok genc bir kayip yasadik. Bazi seyleri yine sorgular oldum.
Bu kotu donemlerimden harika dersler cikararak atlattim💪
1. Kimse senden yardım istemedikce yardim etme.
2. Bir seyi zorunluluk olarak degil, canin istiyorsa yap.
3. Insanlarin hayatinda gordugun bir olumsuzlugu duzeltmek icin cok cabalama. Olumsuzlugu goruyorsan soyle, duzeltme yollarini goster, kenara cekil. Israr etme(bu biraz mesleksel ama hayatin her yerine uygulayabilirsin😁)
4. Önce kendini düşün sonra başkalarını. Kendini sev.

Aslinda bunlari hep soyluyorduk ama ben yasayarak kalici ogrenme sagladigimi dusunuyorum😊
Cok daha iyiyim. Bir olumsuzluk karsisinda amaaaaan deyip geciyorum.

Caniiiim. Cok tesekkur ederim dusundugun icin. Telefonla arama biraz mesafe koydum. Ama sizleri cok ozedim. Hatta karsima bir olay ciktiginda "Acaba pozitif arkadaslarim bu duruma ne der?" diye de dusundum.
Cok iyi zamanlar gecirmedim ama simdi gayet iyiyim🤗 ailemde, is yerimde, cevremde ayni anda olumsuz olaylar yasadim. Her yerde agliyordum🙈🙈 Mesela biriyle konusuyorum, hemen aglamaya basliyorum. Sonra kendi kendime guluyordum. Bu donemde ayni zamanda cok genc bir kayip yasadik. Bazi seyleri yine sorgular oldum.
Bu kotu donemlerimden harika dersler cikararak atlattim💪
1. Kimse senden yardım istemedikce yardim etme.
2. Bir seyi zorunluluk olarak degil, canin istiyorsa yap.
3. Insanlarin hayatinda gordugun bir olumsuzlugu duzeltmek icin cok cabalama. Olumsuzlugu goruyorsan soyle, duzeltme yollarini goster, kenara cekil. Israr etme(bu biraz mesleksel ama hayatin her yerine uygulayabilirsin😁)
4. Önce kendini düşün sonra başkalarını. Kendini sev.

Aslinda bunlari hep soyluyorduk ama ben yasayarak kalici ogrenme sagladigimi dusunuyorum😊
Cok daha iyiyim. Bir olumsuzluk karsisinda amaaaaan deyip geciyorum.
Başınız sağolsun canım kaybınız için üzüldüm, Allahım kalanlara sağlık versin.
Arada internet detoksu iyi geliyor iyi yapmışsın ;)
Zorluklar yaşadım demişsin geçmiş olsun artık daha iyisin sanırım ve güzel farkındalıklar bırakmış sende biz iyi tarafından bakalım 😊

Kizlar dun aksam kalan sayfalari okuyayim dedim hata verdi. 3 tane mesaj yazdiktan sonra bir daha giremedim sayfaya😮

Kalan yerleri sonra okuyacagim. 1051.sayfada kaldim😎

Bu arada size iki soru sormak istiyorum.

1- Benim hayallerimi baskasinin yasamasi nasil olabiliyor? Simdiye kadar benim dile getirdiklerim, onun hic dile getirmedigi seyleri yapmasi. Bir ornek benim en sevdigim renk yesil. Onda oyle bir sey yoktu. Bir baktim her yer yesil😂😂😂Hatta bir arkadasim "hayallerim gercek oldu bunlari sen yaparsin diye dusunmustum hep" dedi😮

2- 2015 senesinin hemen hemen aynisini yasiyorum. Cok ilginc. 4 buyuk olay sayabilirim. Hayatimin donum noktalari, hayallerimi yasadigim bir yil olmustu. Hatta hepinizin bildigi😁 takinti oldugunu dusundugum kisiyle o sene tanismistim. Simdi diyorum ki acaba yeni biriyle mi tanisacagim? 😍Bu sefer tam olarak "eş"imi mi bulacagim?😍 burda acaba diyorum ama kendi kendime demek bu sene eşimi bulacagim diyorum😁😎😍

Sizin de bunlar basiniza geldi mi?

kızlar selam

gecenin bir körü panik halimdeyken yazıyorum size.

mesleğimle ilgili bi sınava çalışıyorum çok yüksek bir hedefim var. planlar yaptım pek çok farklı kaynaklar falan derken bende bir panik havası başlıyor kendime inancımı kaybediyorum sanki ne kadar çalışsam yetmeyecekmiş gibi geliyor bütün pozitifliğimi kaybediyorum o zaman da. pek vaktim de yok istediğim kadar okuyamıyorum topiği bu konuda bir şey paylaşılmış mıydı biliyor musunuz ya da bana verebileceğiniz bi öneri var mı?

istediğim tek şey kendime ve sürecime inanabilmek ve çok çalışabilmek böylece. inancımı kaybedince çalışmam da azalıyor haliyle insan inanmadığı şeye emek veremiyor. böyle olsun istemiyorum bu sefer çünkü daha önce yaşadım bunu. ya kitaplarım yetersizse ya vakit yetmezse ya aksilik çıkarsa ya aileme bir şey olursa falan derken ipin ucunu kaçırıyorum ya. biraz mükemmelliyetçiyim sanırım yaptıklarımdansa eksiklerim gözüme batıyor.

baya stresliyim bana bi yardım kızlar gözünüzü seveyim 🙏🙏 bu konuda olumlama olur ne bileyim aklınızda ne varsa paylaşın lütfen. 🤗🤗🤗

Kizlar dun aksam kalan sayfalari okuyayim dedim hata verdi. 3 tane mesaj yazdiktan sonra bir daha giremedim sayfaya😮

Kalan yerleri sonra okuyacagim. 1051.sayfada kaldim😎

Bu arada size iki soru sormak istiyorum.

1- Benim hayallerimi baskasinin yasamasi nasil olabiliyor? Simdiye kadar benim dile getirdiklerim, onun hic dile getirmedigi seyleri yapmasi. Bir ornek benim en sevdigim renk yesil. Onda oyle bir sey yoktu. Bir baktim her yer yesil😂😂😂Hatta bir arkadasim "hayallerim gercek oldu bunlari sen yaparsin diye dusunmustum hep" dedi😮

2- 2015 senesinin hemen hemen aynisini yasiyorum. Cok ilginc. 4 buyuk olay sayabilirim. Hayatimin donum noktalari, hayallerimi yasadigim bir yil olmustu. Hatta hepinizin bildigi😁 takinti oldugunu dusundugum kisiyle o sene tanismistim. Simdi diyorum ki acaba yeni biriyle mi tanisacagim? 😍Bu sefer tam olarak "eş"imi mi bulacagim?😍 burda acaba diyorum ama kendi kendime demek bu sene eşimi bulacagim diyorum😁😎😍

Sizin de bunlar basiniza geldi mi?
Hayallerinden biraz bahsetmiş olabilir misin arkadaşına ya da senin hayat tarzını görüşlerini örnek alıyorda olabilir :)
Benim de şu son bir ayımda enteresan olaylar oldu. Ama iyiki denk geldim dedim bazı olay ve kişilere görmem şifalandırmam gerekiyormuş :)
Güzel niyetlerde bulun canım :KK36:bu üç döneminde 2 dolunay yaşanıyor biri geçti ikincisi 19 Nisan da gerçekleşecekmiş. İnşallah bulman dileğiyle Ruh eşini ;) Hakkında hayırlısı olsun...

kızlar selam

gecenin bir körü panik halimdeyken yazıyorum size.

mesleğimle ilgili bi sınava çalışıyorum çok yüksek bir hedefim var. planlar yaptım pek çok farklı kaynaklar falan derken bende bir panik havası başlıyor kendime inancımı kaybediyorum sanki ne kadar çalışsam yetmeyecekmiş gibi geliyor bütün pozitifliğimi kaybediyorum o zaman da. pek vaktim de yok istediğim kadar okuyamıyorum topiği bu konuda bir şey paylaşılmış mıydı biliyor musunuz ya da bana verebileceğiniz bi öneri var mı?

istediğim tek şey kendime ve sürecime inanabilmek ve çok çalışabilmek böylece. inancımı kaybedince çalışmam da azalıyor haliyle insan inanmadığı şeye emek veremiyor. böyle olsun istemiyorum bu sefer çünkü daha önce yaşadım bunu. ya kitaplarım yetersizse ya vakit yetmezse ya aksilik çıkarsa ya aileme bir şey olursa falan derken ipin ucunu kaçırıyorum ya. biraz mükemmelliyetçiyim sanırım yaptıklarımdansa eksiklerim gözüme batıyor.

baya stresliyim bana bi yardım kızlar gözünüzü seveyim 🙏🙏 bu konuda olumlama olur ne bileyim aklınızda ne varsa paylaşın lütfen. 🤗🤗🤗
Bu kadar sıkmayın kendinizi. Diyafram nefesi alın siz tıp okuyordunuz sanırım (daha iyi bilirsiniz) yanlış da hatırlıyor olabilirim :)
Burnunuzdan karnınızı şişirerek derin nefes alın 3 sn ye kadar tutun ağzınızdan yavaşça verin. Böyle panik durumlarında çok rahatlatıyor insanı.
Ben elimden geleni yaptım deyip sorumluluğunu alıp sakince sınava girin gerisini akışa bırakın.
ftemiz ftemiz arkadaşımız bir sayfa önce çok güzel olumlamalar paylaşıyor birkaç gündür onlara bir bakın.
Ben olsam kısaca “ Kendime inanıyor ve güveniyorum. Bilgilerim ve becerilerim tamam ve yeterlidir. Sakinim akıcı ve başarılı bir şekilde sınavlarımı geçiyorum. Herşey gönlüme göre gerçekleşiyor ... “ gibi ☺️ Başarılar dilerim ;)

Hayallerinden biraz bahsetmiş olabilir misin arkadaşına ya da senin hayat tarzını görüşlerini örnek alıyorda olabilir :)
Benim de şu son bir ayımda enteresan olaylar oldu. Ama iyiki denk geldim dedim bazı olay ve kişilere görmem şifalandırmam gerekiyormuş :)
Güzel niyetlerde bulun canım :KK36:bu üç döneminde 2 dolunay yaşanıyor biri geçti ikincisi 19 Nisan da gerçekleşecekmiş. İnşallah bulman dileğiyle Ruh eşini :KK66: Hakkında hayırlısı olsun...
Burç dönemi zamanı demek istemiştim. Mavi ayla ilgili tazının linkini paylaşıyorum .

Bu kadar sıkmayın kendinizi. Diyafram nefesi alın siz tıp okuyordunuz sanırım (daha iyi bilirsiniz) yanlış da hatırlıyor olabilirim :)
Burnunuzdan karnınızı şişirerek derin nefes alın 3 sn ye kadar tutun ağzınızdan yavaşça verin. Böyle panik durumlarında çok rahatlatıyor insanı.
Ben elimden geleni yaptım deyip sorumluluğunu alıp sakince sınava girin gerisini akışa bırakın.
ftemiz ftemiz arkadaşımız bir sayfa önce çok güzel olumlamalar paylaşıyor birkaç gündür onlara bir bakın.
Ben olsam kısaca “ Kendime inanıyor ve güveniyorum. Bilgilerim ve becerilerim tamam ve yeterlidir. Sakinim akıcı ve başarılı bir şekilde sınavlarımı geçiyorum. Herşey gönlüme göre gerçekleşiyor ... “ gibi ☺ Başarılar dilerim :KK66:

teşekkür ederim 😍😍😍😍

evet biraz daha iyiyim :) mezunum ben uzmanlık sınavına hazırlanıyorum da derece yapmam lazım istediğim bölüm için biraz stres olmuştum. sonra gün içinde sağlığımdan önemli değil diyip sakinledim biraz meditasyon yaptım evet okuyacağım son dönemlerde topiğe hakkını veremiyorum. teşekkür ederim tekrar😍😍

Back
X