minik kalp0753
canim dogru anlamissin. Olumsuz birsey yasasak bile pozitif, ilimli enerjisi yuksek kelimelerle ifade ediyoruz. SOZ BUYUDUR. Agzimizdan ne cikarsa, aynisi zaman icinde bumerang gibi geri donuyor.
Ben ilk baslarda, karalama defteri yapmistim. Aklima gelen enerjisi yuksek butun sozcukleri, duygulari bod kaldikca surekli yaziyordum. Zihnime yerlesmesi icin. Okulda ingilizce ogretirken yada 1. Sinifta okuma yazma ogretirken surekli yazma odevi verilir. Yazarak ogrenme saglanir. Bende her firsatta pozitif kelimeleri yazardim. Yine bos kagit buldukca karaliyorum. Arada hatirlatmak gerekiyor. Hayatimizin tum alanlarinda, iste, sosyal yasamda her yerde agzimizdan pozitif kelimeler cikmasina dikkat ediyoruz.
Zihnimizden negatif dusunceler gecince IPTAL,iPTAL, IPTAL deyip , yerine o dusuncenin olumlusunu soyluyoruz.
Pozitif hayat 21 gunde ogrendiml, tamam artik demekle bitmiyor;yasam tarzi haline getirmeye calisiyoruz. Elimizden geldigi kadar. Herkesin imkanlari, sikintilari farkli oluyor ama biz mumkun mertebe arti kutuba yakin sularda yuzuyoruz. Burasi cok cok daha ferah...