- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Teşekkürler canım eline sağlıkkızlar aramaya da inanın, inanın güzel şeyler çıkıyor.
mesela buttrflydan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım eline sağlıkkızlar aramaya da inanın, inanın güzel şeyler çıkıyor.
mesela buttrflydan
Hayırlı kandiller diliyorum Rabbim dileklerimizi en kolay ve güzel şekile bütünün hayrına olacak şekilde kabul etsin.Hem dua hem de olumlama niyetine "sevgili atalarım dedelerim hayatımda etkisi olmuş tüm insanlar ve olaylardan kaynaklanan darlık kıtlık gibi tüm düşünceleri, enerjileri affediyorum ve kaynağına gönderiyorum.Tüm geçmişimde ve geleceğimde her yönden sınırsız bolluğu bereketi seçiyorum" demenizi tavsiye ediyorum![]()
Rica ederim canım.. zevkle ☺ ❤Teşekkürler canım eline sağlıkarada geçmiş sayfalara göz atıp paylaşım yapalım hatırlayıp tazeleniriz.
Bir sure sonra goreceksiniz ki muhim olan olaylar degil, olaylara bakis acimiz.anladım canım çok güzel anlatmışsın :) ama birşey sormak istiyorum mesela kötü bişey yaşadım ama olumlu kurcaksam bu sefer derdimi anlatamamkafam mı karıştı yanlış mı yoksa yanlış şekildemi bakıyorum konuya
ben kızımla onun filmini izlemiştim, portakal ağacı nı biliyor musunuz,o tavsiye ediyor bu tür filmleri.Eki Görüntüle 2260097
İyi geceler pozitif düşünce kardeşliğiHayal Kurarak uyuyalım ...
Not: Merak edenler için Walt Disney’ in Başarı Öyküsü aşağıda..
![]()
Yaratıcı Olmadığı Söylenerek Gazeteden Kovulan Walt Disney’in Başarı Hikayesi
Karikatür filmlerinin öncüsü, Disneyland’in yaratıcısı, 20. yüzyılın en yaratıcı beyinlerinden biri olarak bilinen Walt Disney; bu noktaya gelene kadar birçok başarılı insan gibi sayısız eleştiriye maruz kaldı. Öyle ki yaratıcılıktan yoksun olduğu söylenerek bir zamanlar çalıştığı gazeteden...ceotudent.com
Çok güzel olumlamalar.
Cok tesekkur ederim canim o enerjilerim tekrar canlanmiş gibi oldu.kızlar aramaya da inanın, inanın güzel şeyler çıkıyor.
mesela buttrflydan
rica ederim canım... harika senin adına sevindim. :)Cok tesekkur ederim canim o enerjilerim tekrar canlanmiş gibi oldu.
Yine oyle kuantum dolu anlardayim ki.Bir imajinasyon ürünüm daha gerçek oldu, şu an onunla meşgul oldugumdan yazamiyorum bu aralar.Yine kişiler degisti, eskilerden geçmişten ağlar örùldü ve gercegim oldu![]()
ne güzel hsberler bunlar, çok sevindim.Cok tesekkur ederim canim o enerjilerim tekrar canlanmiş gibi oldu.
Yine oyle kuantum dolu anlardayim ki.Bir imajinasyon ürünüm daha gerçek oldu, şu an onunla meşgul oldugumdan yazamiyorum bu aralar.Yine kişiler degisti, eskilerden geçmişten ağlar örùldü ve gercegim oldu![]()
canım ne güzel gelişmelrr bunlar, tüm olumlu ve olumsuz olan olayları farkedip çözümleyebilmek zaten asıl mesele. notlar almak, her tarafa güzel sözler yazmak, aynalata bile harika bir fikir. deneyeceğim bu yöntemi.üf yine banlandım
bdv de pozitif olamıyorsam zaarneyse zaten artık çok yoğun çalışıyorum bdv ye uğrama vaktim yok bu topiğe bile sık gelmeye çalışıcam
kendi adıma tüm evrenin üstüme geldiği bi dönemden geçiyorum ama bir yandan da kronik negatiflikliklerin de yok olduğunu görüyorum. eskiden sevgiyi dışarıda ararken artık içimde buluyorum bu sanırım bana uzun süreli sorunlarımı çözme yolu sağladı.
bir yandan da ciddi zorluklar yaşıyorum dışarıdaki insanlardan kaynaklanan. artık sorunlar karşısında su gibi yönümü değiştirebilmeyi öğrendim bu da bana nefes alma alanı açtı. düz bir nehir gibi hızlı gidemesem de en azından artık ilerleyebiliyorum ne olursa olsun. bu his güzel ve kontrolde olduğumu hissettiriyor. bir yandan da hayatın zorlukları kolaylıklarına şükretmemi sağlıyordaha önce fark etmediğim güzellikler varmış meğerse hayatımda. şu an o güzelliklerden uzak olsam da geçmiş haline şükrediyorum.
bi hayalim var olsun diye emek veriyorum. şu dönemim tam sırası bunun olması için eğer şimdi olmazsa herşey tepetaklak olabilirmiş gibi hissediyorum evet bu topikte negatifliğe yer yok ama bazen de negatifliğe düşmemek için çabalamıyor muyuz?
kendimi daha da disiplinize etmeye çalışıyorum. kendi adıma öfke kontrolü sağlayamazdım belli durumlarda artık tam kontrollü olduğumu hissediyorum mevzuya o anda dışarıdan bakıp büyük resmi görebiliyorum.
bu arada bi haber aldım biriyle ilgili. biraz kötü hissettirdi bana ama geçmiş seçimlerimin doğruluğu konusunda emin oldum tekrar. şu an kötü hissetsem de gelecek günlerimin mutluluğunu kurtardığımı biliyorum bu da içimi rahatlatıyor açıkçası.
dediğim gibi bi hayalim var. herkesin cesaret edemeyeceği biraz korkutan bir hayal. kendimi o hayalim gerçekleşmiş gibi imgeliyorum o hayalimin yolunda giderken imgeliyorum domino taşı gibi herşey tıkır tıkır olurken hayal ediyorum. evrenin bana güzellikleri ve iyi kalpli güzel insanları çağırdığını hissediyorum.
bazen kendi içimde hayalimi tekrarladığımı fark ediyorum zorlandığım her anda bi bakıyorum içimden tekrar ediyorum kendime hatırlatıyorum resmen.
marketlerde küçük beyaz tahtalar almıştım. hepsine farklı planlarımı not aldım hayatımla ilgili onlar gözümün önünde olunca daha rahat oluyor. aynama da sevdiğim sözleri yazdım tahta kalemi ile her baktığımda tekrarlıyorum kendime. masamda da ufak notlar var hepsinin üzerinde başka bir şey yazıyor kafamı kaldırdığımda birinden birini görüyorum.
tüm isteğim gerçekten inanmak kendime ve bu uğurda elimden gelenin en iyisini yapmak geçen gün bu konuda bir yazı okurken güzel bir paragrafa denk geldim not almıştım size de atayım:
"optimism gives lucky people more “grit.” When you think things will work out, you persevere. And when you’re resilient, you give possibilities more time to work out in your favor.
Maximize Opportunities: Keep trying new things.Listen To Hunches: Especially if it’s an area where you have some experience, trust your intuition.Expect Good Fortune: Be an optimist. A little delusion can be good.Turn Bad Luck Into Good: Don’t dwell on the bad. Look at the big picture."
ing ama umarım anlarsınız anlamayan olursa çeviririz
inat etmek önemli ya. ne istiyorsak o konuda inatçı olmalıyız bence. yeterince inat edersek evreni itekleyip istediğimize kavuşacağımıza inanıyorum![]()
canım ne güzel gelişmelrr bunlar, tüm olumlu ve olumsuz olan olayları farkedip çözümleyebilmek zaten asıl mesele. notlar almak, her tarafa güzel sözler yazmak, aynalata bile harika bir fikir. deneyeceğim bu yöntemi.
Hayatta imkansız diye birşey yoktur, iste sınırsızca.
bir de son ingilizce yazdıklarını çevirirsen minnettar kalırım.