- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Teşekkürler paylaşımın için. Videonun yarısını izledim uzunmuş birazvakit bulunca tamamlayıp yorum yaparım

Tüm videoyu aciklamayim izlemek isteyenler olur belki :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler paylaşımın için. Videonun yarısını izledim uzunmuş birazvakit bulunca tamamlayıp yorum yaparım
Rica ederimSahra- yorumun için teşekkür ederim. Daha çok senin de beğendiğin noktalar ve imajinasyon için paylaştım videoyu, biraz burada paylaşılanların tekrarı oldu
.
(ama kimseyle el sıkışmamak, yabancı insanların yaptığı yemekleri yememek biraz uç noktalar olmuş tabi saygı duyarım tercih meselesi..Kısaca yorum yaparsam ben böyle durumlarda kendi içimdeki iyi niyete bakarım... o zaman herhangi birşey beni negatif etkileyemez.) sana katılıyorum bencede önemli olan insanın kendi içindeki iyi niyettir. Sonra ymek yerken negatif hiçbirşeyden bahsetmemek lazım diyor suyun hafızası olduğu için.
Şifa olsun ❤ Hangi kanal canim mistik yol mu Tuncay Yeşilpınar in meditasyon videoları mi ?
Canım herkes dört dörtlük okuyamayabilir çünkü kk ya üye olan, olmayan her kesimden kadın bakabilir sayfaya. Bir kişinin bile hayatını küçük de olsa iyileştirebiliyorsak ne mutlu bizekızlar ing sözler paylaşsam anlar mısınız genelde yabancı kaynaklardan bakıyorum ama paylaşamıyorum ing diye. hepsini çevirmem de zor olur
Yanlışı düzeltmek gibi olmasın cnm o videoyu sağolsunSahra- en son paylasigin, Tuncbilek reklam media. Dinlemek, topugin tekrari gibi oldu, iyi geldi. Tesekkur ederim.
Rica ederim canım kendi adımaSahra-
hayatimi degistiriyorum canim aslinda ikinizden kimin paylastigi konusunda bende tereddutte kalmistim ama geri donup cok bakamadim.Direk videolara daldim. Ikinize de tesekkur ederim.
evet ben paylaşmıştımSahra-
hayatimi degistiriyorum canim aslinda ikinizden kimin paylastigi konusunda bende tereddutte kalmistim ama geri donup cok bakamadim.Direk videolara daldim. Ikinize de tesekkur ederim.
Sende sağol canımYanlışı düzeltmek gibi olmasın cnm o videoyu sağolsunhayatimi degistiriyorum paylaşmıştı bende yorum yapmıştım bayaa ondan öyle kalmış aklında galiba :)
canım bir süre kendimi dinlemeye aldım, bazen çok aşırı bilgi yüklemesi yapıyoruz kendimize ve bu da karmaşaya yol açıyor. kendimi toparladığım zaman döneceğim, içsel hesaplaşmalarımı tamamlayayım inşallah.