Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Teşekkürler paylaşımın için. Videonun yarısını izledim uzunmuş biraz 🙈:KK66: vakit bulunca tamamlayıp yorum yaparım
hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum videoyu genel olarak beğendim enerji alanı temizliği, istemenin "sır" 'ın kalpte olduğu, çekim gücünün sadece iyilik, sevgi ve bütünün hayrına çalışması gibi,,, ama kimseyle el sıkışmamak, yabancı insanların yaptığı yemekleri yememek biraz uç noktalar olmuş tabi saygı duyarım tercih meselesi..Kısaca yorum yaparsam ben böyle durumlarda kendi içimdeki iyi niyete bakarım... o zaman herhangi birşey beni negatif etkileyemez.
Tüm videoyu aciklamayim izlemek isteyenler olur belki :))

Sahra- Sahra- yorumun için teşekkür ederim. Daha çok senin de beğendiğin noktalar ve imajinasyon için paylaştım videoyu, biraz burada paylaşılanların tekrarı oldu :oops:.
(ama kimseyle el sıkışmamak, yabancı insanların yaptığı yemekleri yememek biraz uç noktalar olmuş tabi saygı duyarım tercih meselesi..Kısaca yorum yaparsam ben böyle durumlarda kendi içimdeki iyi niyete bakarım... o zaman herhangi birşey beni negatif etkileyemez.) sana katılıyorum bencede önemli olan insanın kendi içindeki iyi niyettir. Sonra ymek yerken negatif hiçbirşeyden bahsetmemek lazım diyor suyun hafızası olduğu için.

Sahra- Sahra- yorumun için teşekkür ederim. Daha çok senin de beğendiğin noktalar ve imajinasyon için paylaştım videoyu, biraz burada paylaşılanların tekrarı oldu :oops:.
(ama kimseyle el sıkışmamak, yabancı insanların yaptığı yemekleri yememek biraz uç noktalar olmuş tabi saygı duyarım tercih meselesi..Kısaca yorum yaparsam ben böyle durumlarda kendi içimdeki iyi niyete bakarım... o zaman herhangi birşey beni negatif etkileyemez.) sana katılıyorum bencede önemli olan insanın kendi içindeki iyi niyettir. Sonra ymek yerken negatif hiçbirşeyden bahsetmemek lazım diyor suyun hafızası olduğu için.
Rica ederim :KK200: Olsun ne güzel bizim için tekrarlar iyidir👍 aynı olumlamaları 7-8 tekrarla günlerce bazen aylarca okuyoruz.
Genel olarak topikteki bilgilerin özeti gibi bir video güzel oldu hatırlatma için ☺
Sadece videodaki hanımın kişisel görüşleri tutmadı benle :)
Bende; Kaya tuzu ile duş alın, evde misafir ağırladınız odanın bir köşesine yine Kaya tuzlu su dolu bir kap koyun arada değiştirin önerilerini beğendim.

Merhaba Kızlar:KK16:paylaşımda bulunamasam da konuyu takip ediyorum, yazdıklarınızı okuyorum. Uzun zamandır enerjim yerimde değil(di). Geçmişte bazı bastırdığım duygularımın gün yüzüne çıktığını fark ettim. Çünkü ben her zaman yaşadığım şeylerin basit olduğunu dışarıda insanlar neler yaşıyor diye düşünerek yaşadığım şeyleri nadir yakınlarıma anlatır ve yardım isterdim çünkü küçüklüğümden beri kendi kendime yetmeliyim kodunu yüklemişim. Sanırım bu sefer kendi kendime yetemedim bu yüzden patlak verdi. Kendimi masaya dökeceğim hissetiklerim, zayıf yönlerim, güçlü yönlerim, bu hayattan ne bekliyorum yani bir nevi kendimi süzüp tartacağım. Yine topiği baştan okuyacağım inşallah. İyi ki varsınız:KK50:

Son düzenleme:
Erich Fromm'un "Sevme Sanatı" adlı kitabını yeni bitirdim. Oradan alıntılar yapmak isterim :)

"Olgun olmayan sevgi seni seviyorum çünkü sana ihtiyacım var der. Olgun sevgi ise sana ihtiyacım var çünkü seni seviyorum der."
"Atılacak ilk adım sevmenin de tıpkı yaşamak gibi bir sanat olduğunu kabul etmektir; müzik, resim, marangozluk, doktorluk, mühendislik gibi başka herhangi bir sanatı öğrenmek için ne yapıyorsak sevmeyi öğrenebilmek için de aynı şeyleri yapmamız gerekir."
" Sevdiğim kişinin büyüyüp gelişmesinin kendi yararına, kendine göre olmasını isterim, bana yararı dokunsun diye değil. Karşımdakini seviyorsam, kadın olsun, erkek olsun, onunla bir duyarım kendimi; ama o kişidir, benim işime yarayacak bir nesne değildir."
" İki kişi birbirini daha iyi tanıdıkça yakınlıkları inanılmazlığını gitgide yitirir; sonunda düşmanlık, umut kırıklığı,birbirinden bıkma duygusu başlangıçtaki coşkudan artakalan her şeyi alıp götürür. Oysa başlangıçta bütün bunlar hiç bilinmez; aslında o coşkun tutku, birbiri için deli olma, sevginin büyüklüğüne kanıt sanılır; bu olsa olsa o kişilerin daha önce içinde bulundukları yalnızlık duygusunun büyüklüğüne kanıttır"

nasılsınız kızlar

bugün tesadüfen bi haber aldım biraz modumu düşürdü ama hemen hayallerimle ilgili görsel bir tahta hazırladım paintte digital çerçeve koydum ve açtım resme bakınca bile heyecanlanıyorum kalbim küt küt atıyor açtım salsa müziklerini biraz dans ettim valla saat 11 ama ben enerji patlıyorum.

olumlu sözcükler etkili sonuçlar kitabına devam ediyorum fırsat buldukça baya beğendim. başka insanlardan negatifliği özümsemişim resmen kelimelerim bile değişmiş topikte bile belki fark etmişsinizdir. artık daha güzel kelimelerle resimler yapıyorum hayatıma tabi ki bu bir süreç hop diye olmuyor ama farkındalık en önemlisi diye düşünüyorum farkına varınca kendini olumluya çekmek daha da kolay oluyor.

daha önce de yazmıştım hayatımda başıma gelenlere tepkilerimi değiştiriyorum işin sırrı kendimizde eğer negatiflikleri yeterince sönümletebilirsek hayatımıza etkisi de kalmayacaktır ve o negatifliklerden uzaklaşmanın temelini de rahatça atabileceğiz.

tam hafta ortası bu hafta güzel tamamlansın 2019 hepimize uğurunu salsın baharında tam gaz olalım 💕💕

2262299

kendime bu aralar edindiğim mottom ❣❣❣

Sabahtan beri is yaparken Sahra- Sahra- nin paylastigi video kanalini dinliyorum. Okuma yapamayinca dinlemek cok iyi geldi.
ftemiz ftemiz nerelerdesin canim. Hergun olumlama yapiyoduk ne guzel.
Şifa olsun ❤ Hangi kanal canim mistik yol mu Tuncay Yeşilpınar in meditasyon videoları mi ?
ftemiz ftemiz in olumlamalarini not etmiştim paylaşırım birazdan.

kızlar ing sözler paylaşsam anlar mısınız genelde yabancı kaynaklardan bakıyorum ama paylaşamıyorum ing diye. hepsini çevirmem de zor olur
Canım herkes dört dörtlük okuyamayabilir çünkü kk ya üye olan, olmayan her kesimden kadın bakabilir sayfaya. Bir kişinin bile hayatını küçük de olsa iyileştirebiliyorsak ne mutlu bize 😊🙏
Çevirebildiklerini paylaşırsan böylece herkes faydalanır ;)

Bugün benimde sık sık olumlama tekrarlarına ihtiyacım var. Şifa olsun hepimize ...

* İçinde bulunduğum an güzelliklerle ve mutlulukla dolu bugünün güzel yönlerini deneyimlemeyi seçiyorum.
* Her zaman bir çözüm yolu vardır bunu görecek ve uygulayacak güçteyim.
* Geleceğimde herşeyin çok iyi olacağının bilincinde olarak keyifle ve güvenle yürüyorum.
* İçimde hissettiğim cesaret ve güç bana tüm kapıları açıyor.
* Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir.
* Bakmaktan ve yaşamaktan sonsuz zevk alacağım bir yaşam yaratıyorum...
Öyle Olsun Amin 💕

Sabahtan beri is yaparken Sahra- Sahra- nin paylastigi video kanalini dinliyorum. Okuma yapamayinca dinlemek cok iyi geldi.
ftemiz ftemiz nerelerdesin canim. Hergun olumlama yapiyoduk ne guzel.
canım bir süre kendimi dinlemeye aldım, bazen çok aşırı bilgi yüklemesi yapıyoruz kendimize ve bu da karmaşaya yol açıyor. kendimi toparladığım zaman döneceğim, içsel hesaplaşmalarımı tamamlayayım inşallah.
tüm topikcanlarıma güzel günler diliyorum.

Back
X