Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

mavidelisiii mavidelisiii geçmişten teşekkürler beğeniler yapıyorsun, topigi baştan okuyorsun sanırım :)) beğendiklerinden ya da soru sormak istediklerinden alıntı yap bizde geçmişin nimetlerinden faydalanırız 😊
kalp kalbe karşı sanırım tam 300 sayfa kala bi yazayım bende aranızdayım diyeyim hep yakın takipteyim diyeyim birazdan diyordum kiiii sen yazdın... eşzamanlılık eş kalplilik sanırım. dediğim gibi beğenerek keyifle okuyorum hepsini adım adım sindire sindire sonra kitapları okuyacağım birini yarıladım. 300 sayfa sonra görüşmek üzere iyi ki varsınız hepiniz

kalp kalbe karşı sanırım tam 300 sayfa kala bi yazayım bende aranızdayım diyeyim hep yakın takipteyim diyeyim birazdan diyordum kiiii sen yazdın... eşzamanlılık eş kalplilik sanırım. dediğim gibi beğenerek keyifle okuyorum hepsini adım adım sindire sindire sonra kitapları okuyacağım birini yarıladım. 300 sayfa sonra görüşmek üzere iyi ki varsınız hepiniz
Harika tebrik ederim kolay gelsin keyifli okumalar ;)

Herkese gunaydiiiiin:KK200::KK200::KK200:

@chentiq bastan okumaya baslamakla cok iyi bir karar vermissin. Faydasini ve degisimleri goreceksin. Mesela ben:halay:

Cogu hayalime kavusmusum farkinda olmadan:nazar: Hatta biri parayla alinamayacak bir hayal. Nasil istediysem artik:KK70: simdi sunun farkindayim. Bunlari ben yapmisim. Yeterince istemisim. Biraz onceki sayfalarda is yerinde sorun yasadigim bir arkadasimi anlatmistim. Eve dusen yildirim gibi coktu is yerimize:KK70: memuruz oyle gitmeler kalmalar kolay olmuyor. Cok canimi sıktıginda keske gitsr demistim. Ertesi gun bir baktim1 haftaligina seminere gitmis olsun dedim. Temelli olmasa da bu da iyidir. Simdi ise mudur hakkindaki sikayetlerden dolayi sorusturma acti ve buyuk ihtimalle gidecek. Hem de cirkin bir sekilde... bazen diyorum ki keske boyle gitmeseydi ama o gercekten kotu bir insan diyorum ho'ponopono yontemine gore de yasantimizi kendimiz belirleriz. Yani su an etrafimizda olanlar biz istedigimiz icin var. Demek ben cekmisim onu da... Neyse ben buranin cok faydasini gordum. Herkese tavsiye de ederim. Hatta basta yazan bir mesaji ararken bir baktim yine basladim basan okumaya:KK70::KK70::KK70: cogu kitaptam faydali. Canli canli goruyorsun degisimleri.

@Why name is iflas eden komsunuz var ya o kendisi cekmis. Anldigim kadariyla zaten para kinusunda bir telasa dusmus de nasil zengin olunur kitabini almis. Yani korktugu basina gelmis:rapci: oyle bir telasi olmasa zaten yinelmezdi o tatafkara. Cok sukur param ver derdi.

Sahra- Sahra- ve hayatdevamedecek hayatdevamedecek bakiyorum da ucumuzun de tavaiyeleri ayni. Ama ucumuzun bir ortak yonu daha var. Once gizli okuyucusuymusuz bu topigin. Sonra yazmaya baslamisiz. Son zamanlarda gelen topikcanlar hemen yazmaya basliyorlar o yuzden onlara zor ve anlamsiz gelebilir burda yazanlar...

@buttrfly ooooh iyi tatiller:rapci: ustune para da aldigina gore bir seminerdesin sanirim. Tadini cikar.

Son olarak muayyen donemlerim disinda ofke kontrolumu cok iyi sagliyorum artik. Kafamda cok kurardim artik kurmuyorum cok sukur. Ha burasi diyoruz da sadece burayi okumak olarak dusunmeyin. Burayi okudum guzel kitaplari ogrendim. Burayi okudum Esmalarin gucunu ogrendim. Burayi okudum hayallerimin hep gercek oldugunu ogrendim.
Uzun zamandir su cumleyi yazmiyordum. Muhim olan olaylar degil senin bakis acin! Artik kendimin daha da.cok farkindayim...

Son olarak cumartesi gunu psikologa basladim. Ilk seans ben anlattim bakalim ne olacak. Simdiden iyi geldi. Bir kagida akliniza gelen olumsuz olaylari yazin ve 0 ile 10 arasinda puan verin dedi. Diger tarafina da olumlu olaylari yazin ve puan verin dedi. Benim.aklima hep olumsuz olaylar geldi gecmiste yasadigim acaba normal mi? Halbuki mutlu bir hayatim vat saniyordum:olamaz:
Ne guzel yazmisim😂 mavidelisiii mavidelisiii begenince hatirladim😁

Ekşi sözlükte okumuştum çok hoşuma gitmişti . Kendimi sıktığım zamanlarda olumlama gibi bu cümleleri okuyunca huzur buluyorum

kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
kimse için en değilim. daha değilim.
bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğü seviyorum .

Belki işinize yarar :)

Ekşi sözlükte okumuştum çok hoşuma gitmişti . Kendimi sıktığım zamanlarda olumlama gibi bu cümleleri okuyunca huzur buluyorum

kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
kimse için en değilim. daha değilim.
bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğü seviyorum .

Belki işinize yarar :)
Ne kadar güzel😍
Tesekkurler...

Mutlu Huzurlu Haftalar Kızlar :KK36:
⭐⭐⭐
Daha huzurlu bir yaşam için 💙
.Küçük şeyleri dert etmeyin...
•Kusursuz olmayabileceğinizi kabullenin.
•Sevgi kapasitenizi geliştirin. .
•İyilik yapın ve hiç kimseye bundan söz etmeyin.
•İçinde bulunduğunuz anı yaşamayı öğrenin.
•Sabırlı olun.
•Kendinize sorun; bir yıl sonra bunun bir önemi olacak mı?
•Her gün, bir dakikanızı, şükrededecek birseyler bulmak için harcayın.
•Gülümseyin ve merhaba deyin insanlara.
•Daha iyi bir dinleyici olun.
•Savaşlarınızı akıllıca seçin , ancak savaş kaçınılmaz ise savaşın
•Gönlü bol olmayı, haklı olmaya yeğleyin.😊

- Richard Carlson -

Mutlu Huzurlu Haftalar Kızlar :KK36:
⭐⭐⭐
Daha huzurlu bir yaşam için 💙
.Küçük şeyleri dert etmeyin...
•Kusursuz olmayabileceğinizi kabullenin.
•Sevgi kapasitenizi geliştirin. .
•İyilik yapın ve hiç kimseye bundan söz etmeyin.
•İçinde bulunduğunuz anı yaşamayı öğrenin.
•Sabırlı olun.
•Kendinize sorun; bir yıl sonra bunun bir önemi olacak mı?
•Her gün, bir dakikanızı, şükrededecek birseyler bulmak için harcayın.
•Gülümseyin ve merhaba deyin insanlara.
•Daha iyi bir dinleyici olun.
•Savaşlarınızı akıllıca seçin , ancak savaş kaçınılmaz ise savaşın
•Gönlü bol olmayı, haklı olmaya yeğleyin.😊

- Richard Carlson -

yaaa o kadar iyi geldi ki 😍😍😍 çok teşekkürler paylaşım için canım

58EE241A-4B5C-4ED0-A9BB-FEBC19578AFF.webp

Çınarın altına oturduğunuzda
kendiniz değil,
çınar olun,
ormanda orman,
kırda kır,
insanlar arasında insanlarla olun.

- Susanna Tamaro -

💕🍀💙🦋🌼
Yazar burda bana size hepimize diyorki “ An “ da kalın neyle ilgileniyorsanız o şey olun... Olalım öyleyse :KK200:
Burda çokça yazmışımdır. Geçmiş yok, gelecek yok, şu an şimdi burdayım ben varım...

Bir an yine bildirimler gelmiyor zannettim😂
Neyse ki kimse uzun süredir mesaj yazmıyorMuş😁

Pozitif arkadaşlarım Nasılsınız Umarım günleriniz Çok Güzel geçiyordur🤗

ahah ben de öyle sanıp kolaçan ettimm:)

kendi adıma güzel geçiyor bazı farklılıklar yaptım ve rahatladım açıkçası ailem sağolsun destekleriyle.

daha önce de yazmıştım artık katı değilim su akar yolunu bulur misali kendimi değiştiriyorum en kolayı buymuş meğerse.

Back
X