Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir an yine bildirimler gelmiyor zannettim😂
Neyse ki kimse uzun süredir mesaj yazmıyorMuş😁

Pozitif arkadaşlarım Nasılsınız Umarım günleriniz Çok Güzel geçiyordur🤗
Teşekkürler çok şükür iyi gidiyor hayat. Bende E esmergizmo gibi akışa bıraktım kendimi.
Bu ara kendimi " Hayatım akışta ve herşey yolunda " derken yakalıyorum ☺ otomatiğe bağlamış bilincim farkında olmadan durumlara göre olumlamalar okuyorum içimden :KK54:

Son düzenleme:
EBBFC7C8-E2DF-4FE5-A4A6-609D17989A7C.webp

Görsel : Rezonans Kanunu - Bilinçaltı - Farkındalık’ tan alıntıdır.
Not: Bilinçaltı sütununa dikkat edelim lütfen :KK56: :))

Merhaba arkadaslar, ben araniza yeni katildim:emir_bebek:
uzun süredir bu konuyu misafir olarak takip ediyordum, en sonunda dayanamadim üye oldum
:oops:
bir kac senedir hayatimin zor bir döneminden geciyorum ve bir süre önce farkettim ki olaylara
negatif bakarak iyice zora sürüklenmesine katkida bulunuyormusum haberim yok.
Bir süredir pozitif düsünce ve olumlamalar hakkinda arastirmalar yapip,elimden geldigi Kadar uygulamaya calisiyorum. Ne Zaman tam simdi rayina oturttum desem, hep kötü birseyler olup direncimi, inancimi ve umudumu kirdi.
:cry:
Bir de tabi zaten direncim kirilmaya Hazir, bu bilinc alti yillardir negatif seyler ile kodlanmis, öyle birden degismiyor ki.

O yüzden buraya üye olmaya karar verdim. Destek bulmaya ve destek olmaya, benimle ayni seyleri yasayip ve ayni düsünceleri paylasan insanlar ile birlikte bu yolda ilerlemeye geldim
:KK25::KK37:

Aranizda gercekten böyle olumlamalar ile ilerleyen ve hayatinda büyük degisiklikler yasayanlar var mi? merak ediyorum.. belki banada umut olur.
Cünkü ben bazen kendimi kandiriyormusum gibi hissediyorum..

uzun süredir bu konuyu misafir olarak takip ediyordum, en sonunda dayanamadim üye oldum
bir kac senedir hayatimin zor bir döneminden geciyorum ve bir süre önce farkettim ki olaylara
Bir süredir pozitif düsünce ve olumlamalar hakkinda arastirmalar yapip,elimden geldigi Kadar uygulamaya calisiyorum. Ne Zaman tam simdi rayina oturttum desem, hep kötü birseyler olup direncimi, inancimi ve umudumu kirdi.
Bir de tabi zaten direncim kirilmaya Hazir, bu bilinc alti yillardir negatif seyler ile kodlanmis, öyle birden degismiyor ki.

O yüzden buraya üye olmaya karar verdim. Destek bulmaya ve destek olmaya, benimle ayni seyleri yasayip ve ayni düsünceleri paylasan insanlar ile birlikte bu yolda ilerlemeye geldim

Aranizda gercekten böyle olumlamalar ile ilerleyen ve hayatinda büyük degisiklikler yasayanlar var mi? merak ediyorum.. belki banada umut olur.
Hoşgeldiniz :)) şu an müsait değilim ama kısaca yazayim şu son 20 sayfaya göz gezdirirseniz buraya takılan yazan yorum yapan herkesin hayatlarında güzel dönüşümler olmuştur.
Ben hayal ettiğim şehirde okuyamamıştım ama 3 yıl önce istediğim şehire taşınıp ev aldık çok şükür, daha sakin bir insanım gibi gibi .....
Diğer arkadaşlarım da yazar takılın bize ;)

Farkinda olmadan o kadar hayalimi gerceklestirmisim ki😍 olumlamalara cok sagdik olmasam da pozitif dusunceyle her isim tikir tikir ilerliyor.
Benden ornek de coook canimi sıkan bir is arkadasi is yerinden gonderildi😮 devlet dairesinde oyle kolay degildir birinin baska yere gitmesi... bir haftaliga egitime gittiginde keske komple gitse dedim hakkinda sorusturma acildi 3-5 ay icinde gitti😬
Aklima ilk gelen, imkansiz diye dusundugum🙈

6B180A41-85B1-4896-B51A-31EE0F459245.webp

Yılın sihirli zamanı, HIDIRELLEZ geliyor 💛 5 Mayıs Pazar gecesini en iyi şekilde değerlendirelim 🙏
"Havanın hafifliği ve hızı, Ateşin gücü, Suyun akışkanlığı, Toprağın bolluğu, Ağaçların bilgeliği, Yaşamın coşkuşu neşesi, Kalbin ferahlığı, Bilincin yüksekliği, Evimin işimin kazancın bereketi, Yaradan'ın ışığı hep benimle olsun, benden soyuma, gelecek nesillerime ve bütüne aksın. Hızır Aleyhisselamın ve Hz İlyas’ın gücü, ışığı, şifası benimle olsun. Amin.”
Alıntı: İlker Durmaz
Not: Ramazanda geliyor kızlar ne kadar güzel bereketli bir zamana denk geldi:KK200: Güzel tohumlar atalım hayatımıza kalbimize hayırlısından yeşersin bereketli olsun :KK36:

selam kızlar.

çok acayip bir şey yaşadım hala inanamıyorum.

bi tanıdığım vardı son 3 4 gündür bikaç kişiye hakkında olumlu konuşmuştum (hayatında güzel bir gelişme yaşamış sosyal medyadan gördüm) o gelişme konusunda mutlu oldum keşke arkadaş olabilsek hayat tarzımız paralel aslında dedim.

şakkk geçen gün aşşşşırı kalabalık bi yerde denk geldim. ama binlerce kişi vardı. yani hani ben kendi arkadaşımla buluşamadım öyle bir ortam düşünün. bi baktım dibimde hemen konuştum. ve sonra kendime inanamadım bunu nasıl başardım diye.

bişey anladım ki benim enerjim çok yüksek. yıllarca hep kendim hakkında negatif düşünerek kendime negatiflikleri çekmişim başkalarına hep kesin pozitif olur vs derdim. artık bunu değiştirdiğimden beri bakıyorum o başkaları tökezlerken bana inanılmaz pozitif bir geri dönüşüm oluyor.

bu konuda daha dikkatli olacağım artık. bu dediğimi o kadar sık yaşıyorum ki inanamazsınız. işte sorun benim inanmam ve istememde oluyor onu da artık başardığımı hissediyorum.

bugün hıdırellez :))) dileklerimiz evrenden bize güzel dönsün verdiğimiz güzel enerjiler somut başarılı sonuçlara dönsün umarım. 🤗💕

Selam kizlar,

ilk önce mübarek Ramazan ayimiz hayirli olsun, Allah niyetlerimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin insallah.

Aslinda cok haklisiniz, söyle bir düsündümde bende kendim hakkimda negatif düsünerek hep negatiflikleri cekmisim.

Olumlu düsündügümde ise güzel seyler oldu. ama sanirim olumlu düsünmeyi sürekli yapamiyorum, sorun orda. hemen mantigim ordan atliyor "olmaz" diye.

Benim 2 yil önce tek tarafli asik oldugum bir cocuk vardi. Ne yaptim ettim tanistim ama ondan hep bir Ileri iki geri adimlar geliyordu, ne istedigi belli degildi. Ilk önce sadece sosyal medyadan yazisiyorduk, bir türlü bulusmaya yanasmiyordu. Bir gün haftanin son günü ise giderken kendimi okadar inandirdimki isten sonra görüscegimize, kiyafetimi bile secerek giydim. Ve ilk kez o gün ise giderken hic makyaj yapmadim, isten sonra yaparim bozulmasin diye. Dedim ne yapip edip bugün artik bir yüz yüze görüselim. Buna yazdim napiyorsun nerdesin falan diye, megersem o gün oda aksama dogru ise gitcekmis, benim umutlarim yikildi tabi morelim de bozuldu. Makyajda yapmadim yani nasilsa bulusma iptal. Isten ciktim bir magazaya alisverise gittim, bir elimde birseyler bakiniyorum diger elimde Telefon görüsmesi yapiyorum. Bir kafami döndüm tanidik bir yüz görüyorum, ama benim Jeton düsmedi hala. Bir baktim "O" ve bana Dogru yaklasiyor. Yanima geldi elini uzatti "Merhaba napiyorsun" dedi. Ben sok oldum orda, zaten telefonla konusuyorum. ne yapacagimi ne diyecegimi bilemedim. Ilk karsilasmamiz ve ben sifir makyaj :D (Daha önce ben onu bir kac kez görmüs ve ilk görüste asik olmustum, o beni tanistiktan sonra sadece resimlerden biliyordu) "Suan yanliz degilim sonra görüsürüz" dedi ve aceleyle gitti. Onun ertesi günüde en sonunda ilk kez bulusmustuk. Bu bir süre böyle gitmisti ama tabi sonu hüsran oldu, baslamadan biten bir ask hikayesi. (ben hala unutmus sayilmam..)
O gün onu okadar görmek istedim ki, farkinda olmadan kendimi öyle ayarladim ve inandirdim ve gerceklesmisti.
Buda böyle unutamadigim bir anim oldu.
Suan hala olumlamalar yapiyorum, pisman olsun dönsün, oda beni sevsin diye..cünkü ben onu cok sevmistim.

Bu konuda tavsiye edebileceginiz bir sey var mi? Iliskilerden yana hic sansim yok sanki.
26 yasindayim, cok Kücük yasta bir sevgilim olmustu. Ondan sonra hic kimseyle tanismadim bile. Sonra bu cocuga asik oldum, ilk adimi atip tanismaya bile kalktim ama buda olmadi. Ondan sonra bir kac kisiyle daha tanistim, ama hep benzer bahaneler yüzünden daha sevgili bile olamadan bitti.
Bu Konuda benim gibi olanlar var mi?
Bende artik sevip sevilmek istiyorum, yuva kurmak istiyorum.

:KK37:

Selam kizlar,

ilk önce mübarek Ramazan ayimiz hayirli olsun, Allah niyetlerimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin insallah.

Aslinda cok haklisiniz, söyle bir düsündümde bende kendim hakkimda negatif düsünerek hep negatiflikleri cekmisim.

Olumlu düsündügümde ise güzel seyler oldu. ama sanirim olumlu düsünmeyi sürekli yapamiyorum, sorun orda. hemen mantigim ordan atliyor "olmaz" diye.

Benim 2 yil önce tek tarafli asik oldugum bir cocuk vardi. Ne yaptim ettim tanistim ama ondan hep bir Ileri iki geri adimlar geliyordu, ne istedigi belli degildi. Ilk önce sadece sosyal medyadan yazisiyorduk, bir türlü bulusmaya yanasmiyordu. Bir gün haftanin son günü ise giderken kendimi okadar inandirdimki isten sonra görüscegimize, kiyafetimi bile secerek giydim. Ve ilk kez o gün ise giderken hic makyaj yapmadim, isten sonra yaparim bozulmasin diye. Dedim ne yapip edip bugün artik bir yüz yüze görüselim. Buna yazdim napiyorsun nerdesin falan diye, megersem o gün oda aksama dogru ise gitcekmis, benim umutlarim yikildi tabi morelim de bozuldu. Makyajda yapmadim yani nasilsa bulusma iptal. Isten ciktim bir magazaya alisverise gittim, bir elimde birseyler bakiniyorum diger elimde Telefon görüsmesi yapiyorum. Bir kafami döndüm tanidik bir yüz görüyorum, ama benim Jeton düsmedi hala. Bir baktim "O" ve bana Dogru yaklasiyor. Yanima geldi elini uzatti "Merhaba napiyorsun" dedi. Ben sok oldum orda, zaten telefonla konusuyorum. ne yapacagimi ne diyecegimi bilemedim. Ilk karsilasmamiz ve ben sifir makyaj :KK70: (Daha önce ben onu bir kac kez görmüs ve ilk görüste asik olmustum, o beni tanistiktan sonra sadece resimlerden biliyordu) "Suan yanliz degilim sonra görüsürüz" dedi ve aceleyle gitti. Onun ertesi günüde en sonunda ilk kez bulusmustuk. Bu bir süre böyle gitmisti ama tabi sonu hüsran oldu, baslamadan biten bir ask hikayesi. (ben hala unutmus sayilmam..)
O gün onu okadar görmek istedim ki, farkinda olmadan kendimi öyle ayarladim ve inandirdim ve gerceklesmisti.
Buda böyle unutamadigim bir anim oldu.
Suan hala olumlamalar yapiyorum, pisman olsun dönsün, oda beni sevsin diye..cünkü ben onu cok sevmistim.

Bu konuda tavsiye edebileceginiz bir sey var mi? Iliskilerden yana hic sansim yok sanki.
26 yasindayim, cok Kücük yasta bir sevgilim olmustu. Ondan sonra hic kimseyle tanismadim bile. Sonra bu cocuga asik oldum, ilk adimi atip tanismaya bile kalktim ama buda olmadi. Ondan sonra bir kac kisiyle daha tanistim, ama hep benzer bahaneler yüzünden daha sevgili bile olamadan bitti.
Bu Konuda benim gibi olanlar var mi?
Bende artik sevip sevilmek istiyorum, yuva kurmak istiyorum.

:KK37:
Merhaba iliskilerde hiç şansım yok sanki lafını 3 kere iptal diyerek başlıyoruz ;) sonra ;
" Kalbim bedenim ruhum sevgi dolu ve kendim gibi titresen enerji yayan insan/insanları hayatıma çekiyorum" diyebilirsiniz. 🙂
Söylerken hayal edebilirsiniz.

Umudunuzu kırmak istemem ama hayatin getirdikleri ve götürdükleri arasinda biz ne söylersek söyleyelim, hangi dili kullanirsak kullanalim degismeyecek hiçbir şey bizler polyannaci olarak kalacagiz tabiki her halimize şükürler olsun

Back
X