Düşüncelerinize ihtiyacım var...

aksimelek

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
520
301
Kızlar merhaba,
Uzun oldu biliyorum bir çoğunuz okumayacak ama lütfen okuyun yorum yapın düşüncelerinize çok ihtiyacım var.
Bir çocukla görüşüyordum 1 aydır. Çocuk kuzenimin eşinin kardeşi. Aslında 2008 yılın kuzenimin düğününden sonra 2 3 sene kuzenime hep beni soruyordu, kuzenim geldiğinde söylüyordu bana. Ama eski konularımdan da biliyorsunuz ki aklımda da kalbimde de başkası vardı o zamanlar. Çok şükür ki unuttum o çocuğu artık.
Bu çocukla şehirlerimiz aynı değil o yüzden hiç yüz yüze görüşemedik, hep telefonla görüştük. Sabah akşam gece her an konuşuyorduk. Uyumadan önce sesimi duymak istiyordu. Uyuyorum dediğimde sesini duymadan mı uyuyacağım diyordu. Bazen sabah uyandığında arıyordu. Çok güzeldi işte. Bir aradığımızda saatlerce konuşuyorduk.
Gel gelelim ki 1 ay içerisinde 2 kere ayrıldık. İlk ayrılmamız eski sevgilisi yüzünden oldu. Kızla birlikte olmuşlar bekaretini almış kızın ama kızı bırakmamış nişanlanalım evlenelim demiş kızın ailesi çocuğu istememiş. Tabi kızın ailesi birlikte olduklarını bilmiyor söylememişler, söylerlerse öldürürlermiş ikisini de öyle söyledi bana. Bir gün kuzenimi aradım daha öncesinde duymuştum başkasından onun bir kızla birlikte olduğunu eltisi vardı yanında daha sonra konuşuruz dedi. Kaynıyla konuşmuş aksimelek'in bunu bilmeye hakkı var söyle diye. Kuzenimle konuşmalarından sonra o kız aramış ağlamış senden vazgeçmedim demiş yine konuşmaya başlamışlar. O akşam bana anlattı bunları söz verdim sana yalan söylemeyeceğim diye böyle böyle oldu sana bunları yaşatamam dedi ayrıldık. Ama ikimiz de dayanamadık birkaç gün sonrasında tekrardan aramaya mesajlaşmaya başladık. Bu kızla ayrıldılar ama bana söylemedi kuzenimden öğrendim baya kavga etmişler kız seni ailem istemiyor demiş benimki de benim ailem sana çok meraklı sanki diye atışmışlar. Kuzenim bu kızın ne yapacağı belli olmaz iki gün sonra bekaretimi aldı diye gelir dedi büyük ihtimalle o yüzden söylemedi bana ayrıldıklarını öyle düşünüyorum. 1 hafta sonrasında ayrıldık dedi yeniden sevgili olduk.
Sevgili olduk o kadar güzeldi ki herşey sabah akşam konuşuyoruz, evlilikten bahsediyoruz. En başta evlilik diye başladık bu yola çünkü arada eniştemle kuzenim var gönül eğlendiremeyiz ve ben de bunu istemem. Zaten gelmişim 22 yaşına gönül eğlendirmek mi kalmış. Her neyse. Baban seni İstanbul'a göndermezse şimdiden bitsin dedim. Keşke demez olaydım. Ertesi günü annesi babası bu çocuk konuşuyorlarmış evlenince başka ile gitmeye gelmiş konu babası başka ile gidersen babam var diye gelme demiş. Ki babası da öyle birisi kuzenim de evlendikten sonra yanlarına gitti sonra evlerini ayırdılar. Yani burası yalan olamaz gibime geliyor. Aradı beni 46 dakika konuştuk ağladık telefonda. Sesi titriyordu resmen içime işledi o sesi. Neyi istesem olmuyor dedi seni istedim olmadı dedi. Buraya kadar mı diye sordum bana bunu sorma dedi tekrarladım defalarca sorma sorma diyip durdu. Daha sonra seni sevmiyorum dedi bunu babanın dedikleri yüzünden söylemiyorsan Allahı şahit göster dedim göstermedi. Yalan söylediği hiçbir konuda Allahı şahit göstermez çünkü en büyük yeminin o olduğunu biliyor, söylüyor. Daha sonra ben seni ağlatırım, üzerim, aldatırım ben seni aldatıyordum arkadaşlarımla buluşucam diyordum ya her gün farklı kızlarla görüşüyordum, her gün farklı kızlarla tanışıyordum dedi. Allahı şahit gösterdi bunun için.
Kızlar onca şey oldu evet aldatmışta ama inanırmısınız umurumda değil aldatması etmesi. Bu çocukla konuşurken arkadaşım aldatır seni Trabzonlu diyordu ben de aldatıcaksa Trabzonlu aldatsın diyordum. Ağlayan sesi kulaklarımda hala.
Bu çocuk beni gerçekten seviyor mu? 6 buçuk gündür aramıyor sormuyor whatsappa günde 1 kere giriyor, nadiren 3 kere girdiği oluyor. Face şifresini biliyorum 1 tane mesajı vardı eniştem atmış bildirimi vardı 2 3 gün o bildirim orda durdu bakmadı. 1 mesaj daha gelmiş o zaman girip o mesaja bakmış. Anlamadım ben giriyormuyum diye mi kontrol etti o yüzden bıraktı. Hafta sonu onun olduğu şehire gitmeyi düşünüyorum cuma gününden arayacağım eğer telefonumu açarsa görüşmek istediğimi soracağım. Kızlar ne düşünüyorsunuz, düşüncelerinizi yazarmısınız lütfen yüz yüze görüşmek istemekle hata mı yapıyorum? Gerçekten sevdi mi seviyor mu beni? Mantıklı düşünemiyorum sizin düşüncelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olun lütfen bana.

Sakın gitme.
Ay bu ne ya. Aldatmis,evlilik dusunuyor ama babasi baska ile gondermiyor ki burasi sacmaliktan ote geldi bana. Tek cocuk mu? o_O

Bir insan yüz yüze görüşmediği biriyle nasıl evlilik hayalleri kurar?
Sırf memleketinden dolayı bu çocuk trabzonlu kesin aldatır kanısına nasıl varılır?
Ve neden her olayınıza Allah'ın adını anarak onu şahit gösterip oyuncağa çeviriyosunuz?
Ben karşımda hiç sağlıklı bir birey görmüyorum şahsen.
Yok memleket şu şudur, yok Allah'ı şahit göster, yok başka şeyler.
Yazdıklarınız bana hiç umudunuz varmış gibi gelmedi.
Yüzyüze görüşmeden kurulan evlilik hayalleri bence tamamen boş..

Sırf memleketinden dolayı bu çocuk trabzonlu kesin aldatır kanısına nasıl varılır?
Ve neden her olayınıza Allah'ın adını anarak onu şahit gösterip oyuncağa çeviriyosunuz?

Bir de "Aldatacaksa Trabzonlu aldatsin" lafi. Şoklardayim :KK66:

Çok seviyor seni canım. Aldatırsa Trabzonlu aldatır ne ya:) siz sürekli nerde me yapıyor başkasıyla mı görüşüyor kuruntuları ile mi yaşamak istiyorsunuz. Sinir hastası olmak istiyorsanız gidin tabii. Yolunuz açık olsun şimdiden

Yol ver gitsin
Ayrica gelmisim 22 yasina bu saatten sonra gonul eglendirmesi mi kalmis diyen sendin dimi yanlis anlamamisim uykulu kafayla
Eger oyleyse canim benim 22 yas nedir ki yaaa evlilik dusunmek uzulmek karalar baglamak icincok erken gez toz bak keyfine ya deli misin

Sakın gitme.
Ay bu ne ya. Aldatmis,evlilik dusunuyor ama babasi baska ile gondermiyor ki burasi sacmaliktan ote geldi bana. Tek cocuk mu? o_O
9 kardeş 6 erkek 3 kız. Bu da en küçükleri. Evet çok saçma ama öyle birisi babası. Kuzenim de en başından beri göndermez diyordu.

Biz kurduk çokta güzel kurduk çünkü arada birbirini tanıyan aileler var, hiç yüz yüze görüşmesek bile birbirimiz hakkında bilgi sahibiyiz. Sesimizi biliyoruz, nasıl birisiyiz, nelerden hoşlanırız, bize ne yakışır ne yakışmaz biliyoruz. Evet hiç yüz yüze görüşmedik ama istediğimizde anında resimlerimizi çektik attık birbirimize, aradık konuştuk. İlla yüz yüze görüşmemiz gerekmiyor ki bunun için sen seviyorsan karakterleriniz uyuyorsa birlikte konuşurken mutluysanız bu yeterli.
Çünkü Trabzonluların çoğu eşlerini aldatıyor ki onun ailesinde de bu çok.
Oyuncağa da çevirmiyoruz emin olmam gerekiyor çok güvensiz biriyim ve ona güvenmek istiyorum bu yüzden Allahı şahit göstermesini istiyorum ve yalandan Allahı şahit göstermediği sürece yanlış birşey yok bu konuda.
Umudum var babasının göndermemesi yüzünden ayrıldık o yüzden yeniden biz olabiliriz. Barışmayı çok istiyorum, onu görmeyi gözlerine bakmayı herşeyden çok istiyorum.

Yani sen daha konusurken Allah uzerine yemin ettirmeden inanmadigin birine hatta ve hatta seni daha simdiden bu kadar aldatmis bi insana hayatinda yer vermek istiyorsun oyle mi?

Allah kolaylik versin simdiden ne diyeyim. Cok cekersin sen.

9 kardeş 6 erkek 3 kız. Bu da en küçükleri. Evet çok saçma ama öyle birisi babası. Kuzenim de en başından beri göndermez diyordu.

Biz kurduk çokta güzel kurduk çünkü arada birbirini tanıyan aileler var, hiç yüz yüze görüşmesek bile birbirimiz hakkında bilgi sahibiyiz. Sesimizi biliyoruz, nasıl birisiyiz, nelerden hoşlanırız, bize ne yakışır ne yakışmaz biliyoruz. Evet hiç yüz yüze görüşmedik ama istediğimizde anında resimlerimizi çektik attık birbirimize, aradık konuştuk. İlla yüz yüze görüşmemiz gerekmiyor ki bunun için sen seviyorsan karakterleriniz uyuyorsa birlikte konuşurken mutluysanız bu yeterli.
Çünkü Trabzonluların çoğu eşlerini aldatıyor ki onun ailesinde de bu çok.
Oyuncağa da çevirmiyoruz emin olmam gerekiyor çok güvensiz biriyim ve ona güvenmek istiyorum bu yüzden Allahı şahit göstermesini istiyorum ve yalandan Allahı şahit göstermediği sürece yanlış birşey yok bu konuda.
Umudum var babasının göndermemesi yüzünden ayrıldık o yüzden yeniden biz olabiliriz. Barışmayı çok istiyorum, onu görmeyi gözlerine bakmayı herşeyden çok istiyorum.

Ilerde bunların yeterli olmayacağını anlayacaksın, her şeyde Allah'I şahit göster demek bence cok büyük bir yanlış.
Trabzonlular genelde eşlerini aldatıyor nedir ya, bunun memleketi mi var? Sen zaten direk aldatırsa aldatsın modundasın.
Ben seni aldatıyordum diyen bir adamla hala barışma evlenme hayalleri kuruyorsun, üstüne bir de çok güzel hayal kuruyorum diyorsun.
Bence dusunceleeini bir mantık suzgecinden gecirmelisin, abla tavsiyesi..

son yazdıklarından kafanın pek yerinde olmadığı sonucunu çıkarıyorum."Bu çocukla konuşurken arkadaşım aldatır seni Trabzonlu diyordu ben de aldatıcaksa Trabzonlu aldatsın diyordum" bu ne demek ya? bu kadar mı çaresiz durumdasın?
yani afedersin bir gün bunu biriyle kendi yatağında falan bassan ama beni çok seviyor mu diyeceksin?

Sende nasil bir mide var arkadasim pinpon topu gibi bi sana bi o kizagitmis. Hic mi gurur yok? Ne olacak beyaz gelinlik giyip telli duvakli dugun hayali mi kuruyorsun? Ne demek aldatirlar ne demek aldatacaksa trabzonlu aldatsin? Bu kadar mi dustun bu kadar mi acizsin uc kurusluk herifin karsinda.

Arkadaşım hayatında kaç kitap okudun? Kaç tane film izledin? Liseyi bitirdin mi ne yaptın sen ya ? Çalışmıyo musun okumuyo musun? Bunlar nasıl konuşmalar? Nasıl bir hayatın var ki bu kadar saçmalayabiliyorsunuz? Ne yaşadın?

Allahı şahit göstermek ne demek? Biri bana bunu açıklasın ya.

Bekaretini almış, pazarda mı satılıyor da almış. Çok çirkin konuşmlar.

Sizle birlikteyken eski sevgilisine dönmüş, sizi kızla aldatmış. Birkaç gün sonra sizinle yeniden görüşmeye başlayıp kızı sizle aldatmış. "Allah şahidiymiş ki" sizleyken başkalarıyla görüşmüş. Tam olarak nesiyle evlenmek istiyorsunuz? Daha bir aydır tanıdığınız biriyle bunları nasıl mideniz kaldırıyor?

Gitme desekte , gideceksin..
İyi yolculuklar sana.. gerceklerinle kendin yüzleş ve gel..

hic hos seyler degil tüm olanlar. Ilerde dogru kisiyi buldugunuz zaman kendinize bile cok sacma gelicek, ne kadar abuk subuk seyler yasamis vede ciddi ciddi karar vermeye calismisim diyeceksiniz.

Mazoşist olduğunu düşünüyorum.. Başka bir açıklama bulamadım.. Eskiler aklından zorunmu var derler? Yada senim konuna bile bile lades de cuk oturuyor.

X