• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşünnmekten bir hal oldum :((

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
takıntılı oldum çıktım ya. durumu kısaca özetleyeyim . aşık oldum doktoruma kendisi evli uzun zamandır hislerim devam ediyo bi türlü kafamdan atamadım. karısının fotoğraflarına bakıyrm her boşluk bulduuumda saçma olmaması gereken bi durum ama artık düşünmekten çatladım inanın aklımdan çıkaramıyrm hiç :( nasıl kurtulurm bu durumdan ?

Hersey beyinde bitiyor.Gercekten.Bir unuttunmu bir daha karsi taraf istese bile sen istemezsin.Beynine artik onu sevmedigini söyleyeceksin sürekli..

baya bi etkilemiş seni canım başka şeylere odaklan başka erkeklere bak mesela hoşlanmaya çalış falan :1:

tabıkıde senın ıcınde zor olucak ama unutmakı o evlı ve esinin yerinde sende olabılırdınn

Canım seni çok eleştiren olacak şimdi önce buna hazırlan. Çünkü bana böyle yapıldı. Az önceki konuma cevap vermişsin teşekkürler haklısın geçmişten hayır gelmiyor. Ben tüm bu boşluklar içerisinde bir cocukla konusuyorum yani arkadasım ama baya baya konusuyoruz sevgilisi var. Seninkide bir nevi böyle durum. Bence tüm bunlar hayatımıza baska biri girmediği için oluyor.

ya kızlar bunları ben de düşünyrm ama mantık tamamen devre dışı oluyor elimde deil eşini çok kıskanıyrm sürekli fotoğraflarına bakıyrumm iice takıntı yaptım kendime off:43:

Canım seni çok eleştiren olacak şimdi önce buna hazırlan. Çünkü bana böyle yapıldı. Az önceki konuma cevap vermişsin teşekkürler haklısın geçmişten hayır gelmiyor. Ben tüm bu boşluklar içerisinde bir cocukla konusuyorum yani arkadasım ama baya baya konusuyoruz sevgilisi var. Seninkide bir nevi böyle durum. Bence tüm bunlar hayatımıza baska biri girmediği için oluyor.

rica ederm konun dikkatimi çekmişti .. nie oluo nie beni buluo bilmyrm gercekten normal insanlara deil de byle platonik aşık oluyrm hep adam beni çok seviyo gercekten farkediyrm ama abi gibi ben se ... :(

boşluktasın o yüzden bence... çünkü kurtulmak istiorum demişsin doğru bişi olmadığının farkındasın... ama kendine eziyet ediyosun farkında olmadan... arkadaş ortamlarına falan gir hoşlancağın bi çocuk çıkar elbet:23:

Doktorunla görüşme başka bir doktor bul kendine , mümkünse bu sefer ki bekar olsun :37: kusura bakma çok kızıyorum böyle evli insanlara duygusal ilgi duyulmasına hadi duydun uzaklaş o ne öyle eşinin fotsuna bakmak falan bir pisikologtan yardım alabilirsin bu iyi gelebilir :34:

Doktorunla görüşme başka bir doktor bul kendine , mümkünse bu sefer ki bekar olsun :37: kusura bakma çok kızıyorum böyle evli insanlara duygusal ilgi duyulmasına hadi duydun uzaklaş o ne öyle eşinin fotsuna bakmak falan bir pisikologtan yardım alabilirsin bu iyi gelebilir :34:

doktordan ayrılmak istediimi nasıl açıklıycam peki? öyle birdenbire bırakamam sonuçta her durumumu bilio ilaç tedavisine ona göre başladık başka birine gtsem ona da en baştan anlatıam 0 dan başlıcak ve onlar çok ilgisizz. bunu da düşündümm:50:

Back
X