düsüp düsüp bayiliyorum

selocan1303

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
26
2
28
Kizlar caydanligin uzerine bayildim bugun ablam tutmus burun ameliyati oldum gecen hafta bugun darbe aldim kanadi sonra bayilmisim kansizsin dedi doktor ne iyi gelir kansizliga bilen yardimci olabilir mi :KK43:

ilaç ismi yasak kansızsın diyen doktorun reçeteye de kan ilacı yazması gerek onun dışında ..dalak , keçiboynuzu ,pekmez,domates ,üzüm kan yapıcı yiyeceklerdir.

Kendi doktorum yoktu o da ayakustu bakti daha sonra gel dedi ilac ismi degil yiyecek olarak bildiginiz varsa dalak dediler mesela

kirmizi et
kuru uzum
pekmez bol bol tuketirseniz kisa surede toparlanirsiniz. ayrica belli bi oranin altindaysa doktorunuzn ilac takviyesi yapmasi gerekir
gecmis olsun

ilaç ismi yasak kansızsın diyen doktorun reçeteye de kan ilacı yazması gerek onun dışında ..dalak , keçiboynuzu ,pekmez,domates ,üzüm kan yapıcı yiyeceklerdir.
Tesekkur ederim parkbyull ilac istemiyorum zaten doktor bakmadi bile sinir oldum kirildiysa da anlayamayiz dedi kansizsin pekmez ye sonra gel kan alalim dedi

Tesekkur ederim parkbyull ilac istemiyorum zaten doktor bakmadi bile sinir oldum kirildiysa da anlayamayiz dedi kansizsin pekmez ye sonra gel kan alalim dedi
kan ilacı mideyi pis bozuyor zaten doğal yolla halledemeyeceğijn kadar düşük kalırsa kan ilacına başlarsın ..ıspanak ye...keçiboynuzunun pekmezinide ye eczanede 15 liraya özleri satılıyor ondan da kullan...kan üzümleri var siyah kuru onlarda aşırı etkili :KK66:

Dut pekmezini tek geçerim. Ama değerler çok düştüyse hiçbir şey işe yaramaz.

Doktora gidin, tahlillerinizi yaptırın. İlaç verirse mutlaka kullanın. Allah korusun kan kanserine kadar gidiyor bu meret.

Biraz iyilesiyim hemen gidicem tahlil yaptircam ay kan kanseri mi cok korkuyorum annem pekmez tikip duruyo agzima :KK43: insallah bi daha olmaz tesekkurler kizlar

Dut pekmezini tek geçerim. Ama değerler çok düştüyse hiçbir şey işe yaramaz.

Doktora gidin, tahlillerinizi yaptırın. İlaç verirse mutlaka kullanın. Allah korusun kan kanserine kadar gidiyor bu meret.
Kansızlık kan kanserinin sebep mi yani? Ay Allah korusun.

Ben de çekirdekli siyah üzüm çok iyi diye duydum.

Bu dalağı da yiyebilen var mı gerçekten? Nasıl yenir o ya? Çok pis kokuyor. :KK43:

Bu dalağı da yiyebilen var mı gerçekten? Nasıl yenir o ya? Çok pis kokuyor. :KK43:

Evet sihay üzüm çekirdeği özellikle çok iyi geliyor. Et yemiyorum ben, baklagillerle, sebzelerle telafi etmeye çalışıyorum işte.

bende de kansizlik var aklina göre geliyor sonra degerler yine iyi oluyor ...hersey normal güya...ilk estetik ameliyatim bu yüzden iptal edilmisti , dr asla olmaz masada kalirsin demisti ....
yani anlamadim sey kansizlik varsa ameliyat nasil oldu, bence güzel bir tahlil yaptir, ozamana kadar bolca tomates
tüket , tüm kirmizi yiyecekler meyve olsun sebze olsun et olsun dr tavsiyesi idi ...gercekten ise yarior, ilac aldigim zamanlar bu besinlerle daha da cok etki yapiyordu....

bandajli buruna darbe bende almistim :) 1 ameliyat girisiminde kan sorunu oldu, sonrasinda darbe aldim yine maf olduu 2 ameliyat icin 6 yildir bekliyorum :KK51: ay iyice saptirdim konuyuu sorry :KK43: simdiden gecmis olsun ...

bende de kansizlik var aklina göre geliyor sonra degerler yine iyi oluyor ...hersey normal güya...ilk estetik ameliyatim bu yüzden iptal edilmisti , dr asla olmaz masada kalirsin demisti ....
yani anlamadim sey kansizlik varsa ameliyat nasil oldu, bence güzel bir tahlil yaptir, ozamana kadar bolca tomates
tüket , tüm kirmizi yiyecekler meyve olsun sebze olsun et olsun dr tavsiyesi idi ...gercekten ise yarior, ilac aldigim zamanlar bu besinlerle daha da cok etki yapiyordu....

bandajli buruna darbe bende almistim :) 1 ameliyat girisiminde kan sorunu oldu, sonrasinda darbe aldim yine maf olduu 2 ameliyat icin 6 yildir bekliyorum :KK51: ay iyice saptirdim konuyuu sorry :KK43: simdiden gecmis olsun ...
Darbe alinca sekli bozuldu mu :KK43:
aa 6 yil mi gecmis olsun
cok korkuyorum kirildiysa da hissetmediysem diye doktor anlayamayiz dedi film felan da cekmedi

Ayip ettin yaa dalak yenmez mi??? Tandirda dalagi tek gecerim. Harika oluyor. Koku falan da kalmiyor..

Konu sahibi kan degeriniz bu kadar dusukse ilac kullanmaniz gerekiyor. Cok gecmis olsun..

X