arkadaslar dün eşimle tartistik. biz istanbulda oturuyorduk ve düzceden fabrika aldi eşim buraya geldi istanbulla düzce arasi mekik dokuyorum 21 yasindaym 1 kızim var 15 aylik. eşimde 29 yasinda. ailem herseyim istanbulda. ve ben düzceye alisamyorum. ne yapacagimida blmiyorum. sıkılıyorum butun gun evdeyim bide üstüne aksamlari kösé yastıgı gbi yatan bi kocam var. azck ilgi istyrum sdce bi sohbet bi muhabbet. eşim eş gbi degil babam gbi davraniyo herseyime kiziyo herseyime bi elestiri. artk yıldım. dün gecede tartistik. bunlari soylemekten utanyrum ama sıkıldgmi ve braz daha güler yüzlü olamycagni sordum cocuklada hic ilgilenmiyor. dedimki bde gel byle ilgisiz bi adama 2. bi cocuk yap nasil cesaret edesin dedim kendi kendime. snra oda spiral taktir da kurtul cocuk olmasin bdaha dedi bunu her seferinde sylyo ve snirlerim bozuluyo artk snir sahibi oldum. beni kışkrtcak bi kaç kelime daha syledi ve aşagiladi bende kalktim sen ne dyosun ya dedim omzuna dokundum napiyosun der gbi. daha ben ole yapmamisimda yumruguyla bogazima vurdu yere düstüm. nefes problemim var zaten nefes alamadm oda aman öldün hemen dye dalga gecti snra kiyamet koptu zaten. birilerine anlatmaya ihtyacim vardi burayi sectim bana yardimci olun nasil davranmaliyim ne yapmaliyim hep aşagilaniyorum buraya bu kadarini yazabildim bana yardimci olan herkese smdiden cok tesekkr ederim.
uzun uzun yazdim okuyandan cevap verip yardimci olandan smdiden Allah razi olsunn. çok mutsuzum.
uzun uzun yazdim okuyandan cevap verip yardimci olandan smdiden Allah razi olsunn. çok mutsuzum.