Saç Kesim Şekilleri düz kalmayan saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
saclarimi hep duzlestiririm bu nedenle çok kirigim var degse bari duzlestiriyorum yarım saat sonra dalgalanmaya basliyo fonde bile maksimum birkaç saat kafayı yiycem yardım edin

benimde saçlarım çok kabarıyor kendimce bir çözüm buldum sanada önereyim. ben düzleştiriyorum daha sonra saçlarımı iki taraftan önüme alıyorum içe doğru kıvırıyorum iki tarafı da. uçlarına yakın yere de kıskaçlı toka takıyorum giyinip hazırlanana kadar açmıyorum. açtıktan sonra kabarıklığı sönmüş oluyor dümdüz oluyor saçlarım

benimde saçlarım çok kabarıyor kendimce bir çözüm buldum sanada önereyim. ben düzleştiriyorum daha sonra saçlarımı iki taraftan önüme alıyorum içe doğru kıvırıyorum iki tarafı da. uçlarına yakın yere de kıskaçlı toka takıyorum giyinip hazırlanana kadar açmıyorum. açtıktan sonra kabarıklığı sönmüş oluyor dümdüz oluyor saçlarım
içe doğru kivirinca kivrilir ama nasıl duz olucak ki

içe doğru kivirinca kivrilir ama nasıl duz olucak ki
kıvrılmıyor canım iki tutam olarak kıvırıp ucundan tuttur 5 dk kalsın yeterli. o kabarıklığı sönüyor kıvırınca. şüphen varsa deneme canım ama kıvrılmıyor yani dümdüz oluyor saçlarım

kıvrılmıyor canım iki tutam olarak kıvırıp ucundan tuttur 5 dk kalsın yeterli. o kabarıklığı sönüyor kıvırınca. şüphen varsa deneme canım ama kıvrılmıyor yani dümdüz oluyor saçlarım
ben saçlarımı kivirinca lule lule oluyo

X