Çocuk Hastalıkları duz tabanlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
138
0
46
43
İzmir
merhaba, cocuguna duz tabanlik teshisi koyulan var mi? tetkik esnasinda neler yapiliyor ve tedavisi nedir ? yardiminiz lutfen

öncelikle çocuğunuz kaç yaşında bu önemli çünkü
gelişimini tamamlamamış olduğu için düz tabanlık teşhisinin konulduğu belirli bir yaş aralığının olması gerekiyor. ama kaç yaşından sonra kesin teşhis konuluyor tam olarak bilmiyorum
ben oğlumu tıp fakültesi'nde rutin kontrol için götürdüm.
yani herhangi bir rahatsızlık oluştuğu için değildi muayene. fakat doktor bakarken ayağa, ayağı baş parmak altından yukarı sertçe ittirip ayağın ortasındaki oyuğa baktı.
zaten parmağı yukarı doğru ittirince ayak altında hatırı sayılır bi çukurlaşma oluyor. teşhis buradan koyuluyor heralde. doktor herhangi bi rahatsızlık gözükmüyor demişti.
geçmiş olsun size

tesekkurler esradeniz, kizim 15 aylik. endiselenmek icin erken sanirim nette 3 yasindan itibaren ayak kavisi olusmaya baslar diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…