Saç Kesim Şekilleri Düz ve ince telli saci hacimlendirme

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

krahe

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
13
1
28
Kizlar merhaba saclarim tam pirasa duzlugunde ve ince telli :KK70: bu yuzden de cogu zaman kafama yapisik duruyolar. ne kullanmaliyim kopuk olarak?

Kizlar merhaba saclarim tam pirasa duzlugunde ve ince telli :KK70: bu yuzden de cogu zaman kafama yapisik duruyolar. ne kullanmaliyim kopuk olarak?
Benim de öyle.. Saç köpüğü falan kullanmıyorum ama senin de saçların seyrek duruyor mu? Seyreklik için yeşil sabunla yıkamayı öneriyorlar gürleştiriyormuş, bayağı olumlu yorum aldım. Belki işine yarar.

Bu gün forumda bir arkadaşa daha yazdım, ince telli saçların hacim kazanması için Davines'in Replumping serisi mevcut. Kullandığınız sürede saçlar oldukça hacimli oluyor.

John frieda'nın volume şampuanı güzel..

Hani biz ince ve düz saçlıların genel sorunu saç diplerimiz havalı durmaz ya..
işte o sorunu tamamen yok ediyor bu şampuan.

Ben cok memnun kaldım tavsiye ederim..

John frieda'nın volume şampuanı güzel..

Hani biz ince ve düz saçlıların genel sorunu saç diplerimiz havalı durmaz ya..
işte o sorunu tamamen yok ediyor bu şampuan.

Ben cok memnun kaldım tavsiye ederim..

sana katılıyorum benimde saçlarım baya hacim kazanmıştı

Krahe, tony & guy Volume verici köpüğü var. Nasıl kullanıldığı hakkında da sitelerinde bir video var. Bu saçının kabarık durmasını sağlıyor.

X