- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
Ben tabii kiAktif Lora
@Hayalkuran
Gonulmeyvesi mutfak için ortak yapacak var mı pazartesi başlayacağız inşallah
Cok iyi olurzira vazgececek gibiyim
Pazartesiye kadar başka odaları yapıyorum ben deEvi bir süpüreyim pazartesi baslayacaksak buzluk icin biseyler yapayim ciksin aradan
Şık kavanoz ve kutular kullanarak kullanabilirsinizKızlar selamlar benim mutfak dolabı yetersiz olduğu için açık tavana kadar erdiven gibi bı raf koydum baya doldurdum ama açık herşey gözüküyor bide toz olacağı için nasıl ve neyle kapatabilirim etrafıni örtü demode duruyor olmadı başla fikstiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim bide rafın etrafı demir
Eline sağlıkiçli köfte yaptım az belimi dinlendireyim kalkıp mutfağı toplamam lazım kızıda okulda ablası alacak
Bilimsanat hocasıda hasta olmuş çocukları göndermeyin dediyırtık
Sağol canımEline sağlıkafiyet olsun
Yatak odası cam tül den başlamayı düşünüyorum eşimin izin günü bekliyorum heralde ilk yatak odası yaparım detaylıKendimi de alıntılamışım tamam o zaman bacılar siz de yazın önce nereyi yapacağınızı.
Oh mis ellerine sağlık içim açıldı okurkenDün naptım ben yazamadım ki akşam yoğunluktan halama gittim kadın davet etmişti.
Yatak odasından başlamış oldum
Kopmle nevresim çıkardım değiştim
Yatağı süpürdüm çevirdim.
Camını sildim sinekliği yıkadım
Storu çok az kullanıyorum oda az bişey indiriyorum kullandığımda onuda açıp o kısmları sildim
Perdesi yıkandı astım
Yerleri süpürüp sildim.
Dolap içlerini alt kısımları süpürdüm
Çocuk odasının camını sildim sinekliği yıkadım
Çarşafları değiştirdim
KOridorun halısını kıvırdım yerleri elimle sildim.
Halama gittim geldim
Gündüz yıkananları katladım kalan çarşafları makineye koydum
Mutfağı topladım
10 parça ütü yaptım
Tamam bende pazartesi mutfağa geçmiş olurumAktif Lora
@Hayalkuran
Gonulmeyvesi mutfak için ortak yapacak var mı pazartesi başlayacağız inşallah
Yokmuş gibi davranıyorum artık abla önceden kendi kendimi yiyordum düşünüp duruyordumçok şey yazardım da neyse Allah a havale et sweeetimm görüşmemekle haklısın
Aynen öyle oldu hayalyani küfür etsen tam yerinde olurmuş görüşmemekte haklısın
Her gün 1 oda şeklinde mi nasıl yapacaz. Bende ramazandan önce dip köşe yapayım diyordumTemizliğe başlamış oldum ben dün.
Siz ne alemdesiniz odak gibi yapalım mı birlikte Ramazan temizliğini?
Mop varsa zor olmaz. Hepsini 1 günde yaparsan kolun ağrır tabiHayatımda hiç duvar silmedim geçen sene kayınvalidem silmişti nasıl siliniyor zorlanır mıyım acaba ?
Yokmuş gibi davranıyorum artık abla önceden kendi kendimi yiyordum düşünüp duruyordum
Aynen öyle oldu hayal
Her gün 1 oda şeklinde mi nasıl yapacaz. Bende ramazandan önce dip köşe yapayım diyordum
Mop varsa zor olmaz. Hepsini 1 günde yaparsan kolun ağrır tabi
Bana uyar. Ahsencik durursa 2 oda da yaparım benHer güne yetişmese de oda oda aynen
Duvar boyan uygunsa mop ile silersinHayatımda hiç duvar silmedim geçen sene kayınvalidem silmişti nasıl siliniyor zorlanır mıyım acaba ?
2 oda da yaparım ben
Vay beeMutfağın halısı beni uğraştıracak sonra belim tutulacak hiç gerek yok yıkamayı aradım 50 lira olmuş metresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?