- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
UffMutfağın halısı beni uğraştıracak sonra belim tutulacak hiç gerek yok yıkamayı aradım 50 lira olmuş metresi
Ay aslında yormadan tek tek iyi de ben bi anda bitirip çıkmazsam ertesi günler yapasım gelmiyorHavan kime havan herkes tek odayken sen çift
Benim kapı sandım aynısı bir kilit fazlayla
ben taşınırken 40 tl ye yıkatmıştım hemen zam gelmişMutfağın halısı beni uğraştıracak sonra belim tutulacak hiç gerek yok yıkamayı aradım 50 lira olmuş metresi
Ayyy çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum inşallah
Tamam pazartesi ben varım
Büyük şeyleri eşinden yardım alarak yaparsın canım işin kolaylaşır bir de evinin temizliğine bağlı yani kıştan çıkıyoruz perdeler falan is oluyor illaki.Offf şimdi ramazandan önce her yeri yapacak mısınız ? Nedense gözümde büyüdü benim ya
Büyük şeyleri eşinden yardım alarak yaparsın canım işin kolaylaşır bir de evinin temizliğine bağlı yani kıştan çıkıyoruz perdeler falan is oluyor illaki.
Ramazan için de uğraşmayalım diye yapıp girmek istiyoruz misafire falan hazır olmak için
Bunu nasıl yapabildinHer yeri toplamak için işe koyuldum daha da dağıttım, günlük görev tamamdır️
çok güzel olmuş süsleri nerden aldın
Ben de varım ya. Ramazan da zorlanmamak için yapmak lazım . En azından büyük işleri bitirsem güzel olur.
Ben yaparımBunu nasıl yapabildin
Trendyoldan aldım ablaçok güzel olmuş süsleri nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?