Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evli misin çocuk var mı? Tembellik demeyelim hemen psikolojik sebepler olabilir.
Ev işi dışında çok hareketli istekli misin her şeye?

Sana da helal olsun valla ne diyim. Ben olsam hayatta farketmezdim eksik olduğunu.

Aynen, helal olsun benimde basima
aynisi geldi, kv bana takilan o kurdale kusak var ya onu aldi cantasina koydu ne utanmistim herkesin gözünün önünde, birde taki takilirken hani isimle söyleniyor ya falanca sunu takti diye öyle yapilmasinida istmedi, sadece aklimda kalan bana yakinim bir yüzük takmisti o cikmadi bana verdigi altinlarin arasindan, anne yüzügüm yok dedigim zaman ayy o sahteydi dedi bana … ister sahte olsun ister cöp olsun onun onu almaya hakki yoktu, vermedide, kim bilir icinden daha neler aldi Üstelik hic ihtiyaclarida yoktu, cok aci ve ayip bisey, maalesef icimde hep süphe kaldi, icinden acaba daha neler aldi diye…

Evli misin çocuk var mı? Tembellik demeyelim hemen psikolojik sebepler olabilir.
Ev işi dışında çok hareketli istekli misin her şeye?
Evliyim 3 tane cocugum var, yok yok hic istekli degilim hic birseye karsi istek yok icimde, gezmek tozmak hicbirsey, hele bu son bir yildir icimde olan bazi heveslerin meraklarinda tükendigini farkettim

Evliyim 3 tane cocugum var, yok yok hic istekli degilim hic birseye karsi istek yok icimde, gezmek tozmak hicbirsey, hele bu son bir yildir icimde olan bazi heveslerin meraklarinda tükendigini farkettim
O zaman hiç tembelim diye yüklenme kendine. Çocuk büyütüyorsun kolay iş mi?

Evlilik yorgunluğu, sorumlulukların ağırlığı yorgunluğu, kendine değer vermeme halleri hepimizin ortak sıkıntıları.

Buna kapılmayıp silkeleniyoruz.
Biz bakmasak kim bakıyor çocuklara kim yapıyor işi gücü? Yapmadıkça yapamıyorum hissinin verdiği bir sıkıntı bu sadece başka bir şey değil.

Bi kahve yap kendine bi besmele çek Allahın izniyle yapamayacağın bir şey yok.

Merhaba ay insAllah banada iyi gelir bende Beraat Kandilinde niyetlendim yeni defterimiz aciliyor bunu firsat bil kendine dedim.
Evvelsi gün yatak odami temizledim ay bir iyi geldiki bana, odaya girip girip ohhh ne güzel oldu diyorum keske hep düzenli olabilsem hep böyle olsam diyorum ama… bakalim insAllah düzelecegim

Kızlar bugun benden de gelsin
Yatağı topladım
Dün kıyafetleri ütüleyip koltuğun üstünde bırakmıştım Onları astım
Katlayıp sepette bıraktığım kıyafetleri yerleştirdim
Zümoşun kıyafetlerini yıkadım
Lattenin kumunu temizledim
Evi süpürdüm

Mutfak almış başını gidiyor. Kızın bir sonraki uykusunda artık mutfakla banyoyu hallederim

Ayy tesekkür ederim bu güzel sözlerin icin, cok iyi geldi suan
InsAllah iyi olacagim bende

Ay insan öyle oluyor. Bir daha güvenemiyorsun. Her şeyinden şüphe duyuyorsun malesef

İnançlı birisin bu ayrıca vesile olur sana Ramazan hazırlıkları içindeyiz bizde.

Ne işin var öncelikli yaz buraya acil olanları sonra süre tut kendine bitirdim diye tekrar gel yaz.

Mesela yataklarım açık daha benim hemen toplayıp kahve yapıcam Aktif Lora Ya tek başına kahve içirmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…