Uyudun dimi bdhdjdkSeslesenize ya
Komik miUyudun dimi bdhdjdk
İçimden gülüyorum uyudu diye hahhaaKomik mine biçim rüyalar gördüm bi uyandım kalkim saat gelmiş dedim yine dalmışım
Ya hanimlar masAllah hepinize
Ben cok tembelim, canim hic is yapmak istemiyorbu ara sadece isde degil canim hic bisey yapmak istemiyor, belki motive olurum diye buraya bir göz atayim dedim.
Bu durum beni asiri derecede rahatsiz ediyor, yillardan beri böyleyim, yaklasik on yil önce basladi bu durum, hep düzelirim diye ümit ettim ama yok düzelemiyorum, tembelim zorla yapiyorum yapmam gerekenleri…
Benim gibi olup sonradan düzelen varmi?
Kendimi nasil motive edebilirim?
Sana da helal olsun valla ne diyim. Ben olsam hayatta farketmezdim eksik olduğunu.
İçimden gülüyorum uyudu diye hahhaa
Evliyim 3 tane cocugum var, yok yok hic istekli degilim hic birseye karsi istek yok icimde, gezmek tozmak hicbirsey, hele bu son bir yildir icimde olan bazi heveslerin meraklarinda tükendigini farkettimEvli misin çocuk var mı? Tembellik demeyelim hemen psikolojik sebepler olabilir.
Ev işi dışında çok hareketli istekli misin her şeye?
Senin o süpürgene laf ettiğim günden beri ahı neyimi tutu beni amele sü.... gibi yere yapıştırdıYakşamlarrr
Eki Görüntüle 3397509
O zaman hiç tembelim diye yüklenme kendine. Çocuk büyütüyorsun kolay iş mi?Evliyim 3 tane cocugum var, yok yok hic istekli degilim hic birseye karsi istek yok icimde, gezmek tozmak hicbirsey, hele bu son bir yildir icimde olan bazi heveslerin meraklarinda tükendigini farkettim
Kız rüyamda düştüm ya bisey olmadı hdhdhdhdh
Merhaba hamangiom. Genelimiz öyle zorlukla yapiyoruz. Dert edindiğimiz o kadar şey varken toparlayıp dik durmaya çalışıyoruz bize ihtiyac var. Birikmiş diye üzme kendini içinden çıkamazsın biryerden başla ufacıkta olsa. Aksam da konuştuk burada çok berbat haldeydjm burada toparlandjm biraz elhamdülillah. Kaç gündür o kadar istemiyorum ki her Bulaşık sonrası bir dolap içine niyet etmiştim mesela bugün dışlari kaldısaat dk tut bizimle maratona çıkabilirsin. Ne yaparsan
Bir ıhlamurda benden kardeşimeO bu değil benim tüm temizliğim ramazan içine kaldı artık sağlık olsun deyip üzerine bir ihlamur içeyim
Ayy tesekkür ederim bu güzel sözlerin icin, cok iyi geldi suanO zaman hiç tembelim diye yüklenme kendine. Çocuk büyütüyorsun kolay iş mi?
Evlilik yorgunluğu, sorumlulukların ağırlığı yorgunluğu, kendine değer vermeme halleri hepimizin ortak sıkıntıları.
Buna kapılmayıp silkeleniyoruz.
Biz bakmasak kim bakıyor çocuklara kim yapıyor işi gücü? Yapmadıkça yapamıyorum hissinin verdiği bir sıkıntı bu sadece başka bir şey değil.
Bi kahve yap kendine bi besmele çek Allahın izniyle yapamayacağın bir şey yok.
Ay insan öyle oluyor. Bir daha güvenemiyorsun. Her şeyinden şüphe duyuyorsun malesefAynen, helal olsunbenimde basima
aynisi geldi, kv bana takilan o kurdale kusak var ya onu aldi cantasina koydu ne utanmistim herkesin gözünün önünde, birde taki takilirken hani isimle söyleniyor ya falanca sunu takti diye öyle yapilmasinida istmedi, sadece aklimda kalan bana yakinim bir yüzük takmisti o cikmadi bana verdigi altinlarin arasindan, anne yüzügüm yok dedigim zaman ayy o sahteydi dedi bana … ister sahte olsun ister cöp olsun onun onu almaya hakki yoktu, vermedide, kim bilir icinden daha neler aldiÜstelik hic ihtiyaclarida yoktu, cok aci ve ayip bisey, maalesef icimde hep süphe kaldi, icinden acaba daha neler aldi diye…
Merhabaay insAllah banada iyi gelir bende Beraat Kandilinde niyetlendim yeni defterimiz aciliyor bunu firsat bil kendine dedim.
Evvelsi gün yatak odami temizledim ay bir iyi geldiki bana, odaya girip girip ohhh ne güzel oldu diyorum keske hep düzenli olabilsem hep böyle olsam diyorum ama… bakalim insAllah düzelecegim
çekek kafalaları bayılana kadar ıhlamulanalımBir ıhlamurda benden kardeşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?