Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evliyim 3 tane cocugum var, yok yok hic istekli degilim hic birseye karsi istek yok icimde, gezmek tozmak hicbirsey, hele bu son bir yildir icimde olan bazi heveslerin meraklarinda tükendigini farkettim
Dönem dönem olabiliyor herkeste bu durum. Bi yerden başla oda oda yap sana iyi gelecektir

Ay insan öyle oluyor. Bir daha güvenemiyorsun. Her şeyinden şüphe duyuyorsun malesef
Bende kayınvalidemin yalanlarını yakaladım. Yeni evliyken bi şeyine şahit oluyorum sonra yapmadım diyordu kendimden şüphe ediyordum ben şizofrenim heralde diye. Diyordum anne bunu yaptın bunu dedin diyordum yok ben yapmadım ben demedim diye yalanlar söylüyordu zamanla çözdüm kadını sorun bende değil ondaymıs artık inanmıyorum inanamıyorum kendisine

Evliyim 3 tane cocugum var, yok yok hic istekli degilim hic birseye karsi istek yok icimde, gezmek tozmak hicbirsey, hele bu son bir yildir icimde olan bazi heveslerin meraklarinda tükendigini farkettim
Hoşgeldiniz bizlere iyi geldiği gibi bu topikte size iyi gelir umarım

3 evlat yetiştirebilmek başlı başına sorumluluk

Ben çalışıyorum çocuk yok. burayı keşfetmeden öncede, haftada bir yardımcı alırdım. Sonra kendime bir düzen kurmaya başladığımı gördüm. İşten eve gidince her akşam az az birşeyler yaptım. Hafta sonuna pek bi iş kalmadı.

Belli bir zaman sonra rutine girdi yani. Burası gerçekten motive ediyor, evde düzene girince hevesler, heyecan geri geliyor.

Tez vakitte sizinde düzene girer İnşaAllah

Hosbuldum tesekkür ederim InsAllah banada iyi gelecek
Ben calismiyorum evdeyim hep, evet üc cocuk kolay degil hele o bebeklik dönemleri … Allaha şükür en zor dönemler geçti.
Ay hadi inşAllah o heves heyecan banada geri gelir çünki bu duygu çok kötü kendimi yaşlanmış hissediyorum

Ayricaaaa beni gaza getirdiğiniz için başta, başkanım Nego mmm olmak üzere hepinize teşekkür ederimmm dostlarımm

neredeyse 2 yıla yakındır yardımcı yok veee ben ne yapıyorum her ay gram altın alıp hac parası biriktiriyorum

Yalancı insanla uğraşması çok zor anacığım. Başta ben de çok kızıyordum, üzülüyordum kafaya takıyordum bir de üstüne kocamla kavga ediyordum falan. Sonra dedim ben ne yapıyorum ? Saldım bir daha. Şimdi mecbur kalmadıkça muhabbete girmiyorum. Önemli bir şey olmadıkça gitmiyorum… bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda takılıyorum

Olur olur biraz gayret ettin mi zamanla oturur düzenin.. Bu topik, gecenin 11 de ütü yapmaya teşvik etti beni o kadar diyeyim

Kızlar emzirirken ramazanda oruç tutan var mı ? 2.5 aylık bebişim gelişimi çok sınırda ilerliyor. Küçük doğduk, peşine de hastalandı etti hala daha tam toparlanmış değil… tutayım mı tutmayayım mı bilemedim. Sütüm azalır diye korkuyorum… Tecrubeli annelerim, beni bir aydınlatın lütfen

Benimki ramazan ayında doğdu tutmadım
Diğer çocuklarda denk gelmedi sanırım ilk aylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…