Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun

Geçmiş olsun abla inşallah şifa olur

papatyamm Eşim denizlide üni hastanesinde endeskobi yaptırmıştı hoca da öğrencileri ile girip bakın çocuklar tütün içki gazlı içecek vb şeyleri sayıp mideye böyle zarar veriyor demiş tabi Eşim konuşamıyor o anda aleti cıkarınca hocam siz ne diyorsunuz ben saydıklarınızı hayatım boyunca kullanmadım hatta çay bile içmem demiş

Hazır meyve suyu kullanmayın biz atlıyoruz ama en büyük sebebi o demişti Bu bakteri için

bayıltmadanmı yapmışlar eşini ben yaptıramazdım herhalde anestezili bile çok heyecan yaptım korktum. banada aynı şeyleri sordu doktor asit tüketiyomusun dedi cola falan eve bile sokmam dedim.sigara kullanıyomusun hayır dedim hatta çok dikkat ederim beslenmeme hazır poça simit bile yemem iş yerinde bile normal kahvaltı yaparım. çok yağlı yemem çok dikkat ettiğim halde olmuş işte hazır meyve suyunu ağzıma sürmem ben ev yoğurdundan ayran bol meyve yazın hergün karpuz ve çay içerim.

Son düzenleme:
Evet ayık yapmışlar aileden mide kanseri riski olduğu için ara ara yaptırıyor
probolisi al mutlaka son 5 senedir tekrar etmedi bence onun sayesinde oldu

Evet ayık yapmışlar aileden mide kanseri riski olduğu için ara ara yaptırıyor
probolisi al mutlaka son 5 senedir tekrar etmedi bence onun sayesinde oldu
tamam canım alıcam inşallah iyiki söyledin zaten ilaçları düzenli kullanmazsan geçmez hatta ilerler daha kötü olur dedi doktorda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…