- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Bonus bunu aynı sayfada ben gördüm, beğendim ettim, buraya paylaşayım dedim sonra geçtim unuttum.Günaydın
Mutlu haftasonları️
Gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsungünaydın,hayırlı sabahlar
dün hastanede randevum vardı endoskopi,kolonoskopi sonuçlarımı gösterdim. kolonoskopi temiz çıkmış endoskopide midemde bakteri varmış öyle dedi doktor ilaç yazdı mutlaka düzenli kullanman gerekiyo dedi günde 3 defa bende ramazan geldi orucumu bırakamam dedim ozaman ramazandan sonra başlarsın,dedi b12 ve d vitaminlerim düşükmüş ilaç verdi 6 altı kullanmam lazımmış vitamin depoları 6 ayda doluyomuş zaten iş yeri doktorum yazmıştı b12 ye başlamıştım devam edicem artık
sağol efser işte bakteri çıktı mide rahatsızlığını onlar yapıyomuş ilaçla geçicek inşallahGözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun
Arada bir oluyor takılıyor burada sorun olmaz bdv de gelince çok sinir bozucu kızgın atmaya çalışıp atamamakKızlar beğeni butonum bozulmuş sadece beğeni yapabiliyorum
Üzerine basınca başka şeyler çıkıyor bağlantı indir bilmem ne
Eşim de de vardı ilaçları ve probolis kullanarak geçtisağol efser işte bakteri çıktı mide rahatsızlığını onlar yapıyomuş ilaçla geçicek inşallah
Evet orda daha kötü olurArada bir oluyor takılıyor burada sorun olmaz bdv de gelince çok sinir bozucu kızgın atmaya çalışıp atamamak
Geçmiş olsun abla inşallah şifa olurgünaydın,hayırlı sabahlar
dün hastanede randevum vardı endoskopi,kolonoskopi sonuçlarımı gösterdim. kolonoskopi temiz çıkmış endoskopide midemde bakteri varmış öyle dedi doktor ilaç yazdı mutlaka düzenli kullanman gerekiyo dedi günde 3 defa bende ramazan geldi orucumu bırakamam dedim ozaman ramazandan sonra başlarsın,dedi b12 ve d vitaminlerim düşükmüş ilaç verdi 6 altı kullanmam lazımmış vitamin depoları 6 ayda doluyomuş zaten iş yeri doktorum yazmıştı b12 ye başlamıştım devam edicem artık
bende alıyım ozaman probolisEşim de de vardı ilaçları ve probolis kullanarak geçti
amin canım sağolGeçmiş olsun abla inşallah şifa olur
bayıltmadanmı yapmışlar eşini ben yaptıramazdım herhalde anestezili bile çok heyecan yaptım korktum. banada aynı şeyleri sordu doktor asit tüketiyomusun dedi cola falan eve bile sokmam dedim.sigara kullanıyomusun hayır dedim hatta çok dikkat ederim beslenmeme hazır poça simit bile yemem iş yerinde bile normal kahvaltı yaparım. çok yağlı yemem çok dikkat ettiğim halde olmuş işte hazır meyve suyunu ağzıma sürmem ben ev yoğurdundan ayran bol meyve yazın hergün karpuz ve çay içerim.papatyamm Eşim denizlide üni hastanesinde endeskobi yaptırmıştı hoca da öğrencileri ile girip bakın çocuklar tütün içki gazlı içecek vb şeyleri sayıp mideye böyle zarar veriyor demiş tabi Eşim konuşamıyor o anda aleti cıkarınca hocam siz ne diyorsunuz ben saydıklarınızı hayatım boyunca kullanmadım hatta çay bile içmem demiş
Hazır meyve suyu kullanmayın biz atlıyoruz ama en büyük sebebi o demişti Bu bakteri için
Evet ayık yapmışlar aileden mide kanseri riski olduğu için ara ara yaptırıyorbayıltmadanmı yapmışlar eşini ben yaptıramazdım herhalde anestezili bile çok heyecan yaptım korktum. banada aynı şeyleri sordu doktor asit tüketiyomusun dedi cola falan eve bile sokam dedim.sigara kullanıyomusun hayır dedim hatta çok dikkat ederim beslenmeme hazır poça simit bile yemem iş yerinde bile normal kahvaltı yaparım. çok yağlı yemem çok dikkat ettiğim halde olmuş işte hazır meyve suyunu ağzıma sürmem ben ev yoğurdundan ayran bol meyve yazın hergün karpuz ve çay içerim.
tamam canım alıcam inşallah iyiki söyledin zaten ilaçları düzenli kullanmazsan geçmez hatta ilerler daha kötü olur dedi doktordaEvet ayık yapmışlar aileden mide kanseri riski olduğu için ara ara yaptırıyor
probolisi al mutlaka son 5 senedir tekrar etmedi bence onun sayesinde oldu
Geçer canım sen dikkat edersen inşallah bişey kalmazsağol efser işte bakteri çıktı mide rahatsızlığını onlar yapıyomuş ilaçla geçicek inşallah
Geçecek inşallah çok geçmiş olsuntamam canım alıcan inşallah iyiki söyledin zaten ilaçları düzenli kullanmazsan geçmez hatta ilerler daha kötü olur dedi doktorda
Midende ne rahatsızlığı vardı canım ne oluyordu mesela ?sağol efser işte bakteri çıktı mide rahatsızlığını onlar yapıyomuş ilaçla geçicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?