midemde ara ara ekşime böyle kaynama gibi bazende geğirme hazımsızlık şişkinlik oluyodu canım, özellikle mayalı hamur işi veya simit yersem susam dokunuyodu herhalde yağlı ya gastrit var demişti daha önce doktor gaviskon ve mide koruyucu kullanıyodum ara ara baktım kullanmadığım zaman hemen tekrarlıyo demekki bişe var dedim ve endoskopi istedim. iyiki istemişimMidende ne rahatsızlığı vardı canım ne oluyordu mesela ?
Geçmiş olsun abla seneler önce annemde endoskopi yaptırmıştı mikrop ve bakteri çıkmıştı ilaç kullandı düzeldi bir daha yaşamadı çok şükürmidemde ara ara ekşime böyle kaynama gibi bazende geğirme hazımsızlık şişkinlik oluyodu canım, özellikle mayalı hamur işi veya simit yersem susam dokunuyodu herhalde yağlı ya gastrit var demişti daha önce doktor gaviskon ve mide koruyucu kullanıyodum ara ara baktım kullanmadığım zaman hemen tekrarlıyo demekki bişe var dedim ve endoskopi istedim. iyiki istemişim
Bu fincanlardan annemdede var dedem Almanya’dan getirmişSabah kahvesi alır mıydınız? Fincan annemin nostaljik tabağı kırılmış tek bu kalmış
amin canım çok sağol bu kadar dikkat ettiğim halde olmasına çok şaşırdım. belki benimki aşırı stres yaşadım uzun süre belkide o tetikledi bilemiyorum.Geçmiş olsun abla seneler önce annemde endoskopi yaptırmıştı mikrop ve bakteri çıkmıştı ilaç kullandı düzeldi bir daha yaşamadı çok şükürinşallah şeninde geçer
Aynen iyi ki istemişsin. Doktor neden istemedi ki önce acabamidemde ara ara ekşime böyle kaynama gibi bazende geğirme hazımsızlık şişkinlik oluyodu canım, özellikle mayalı hamur işi veya simit yersem susam dokunuyodu herhalde yağlı ya gastrit var demişti daha önce doktor gaviskon ve mide koruyucu kullanıyodum ara ara baktım kullanmadığım zaman hemen tekrarlıyo demekki bişe var dedim ve endoskopi istedim. iyiki istemişim
genelde iş yeri doktoruma söylüyodum şikayetlerimi oda gaviskon şurup ve mide koruyucu yazıyodu. ama bi kaç sene önce midem bi gün baya ağrımıştı acile gitmiştim oda ilaç verdi gönderdi sende git endoskopi iste bence ama anestezili istiyorum diye özellikle belirtAynen iyi ki istemişsin. Doktor neden istemedi ki önce acaba
Benim de karnım şiş. Ben kilolu değilim, sadece karnım olunca rahatsızlık veriyor. Bi de ben önceden çayın yanında bişeyler yemeyi çok severdim. Artık yiyince veya çok çay içince midem kötü oluyor
Çok kaliteli güzel bir sayfa değil miBonus bunu aynı sayfada ben gördüm, beğendim ettim, buraya paylaşayım dedim sonra geçtim unuttum.
Çok şaşırdım şimdi sen paylaşmışsın.
Aynı sayfalarda gezmiş, aynı yollarda yürümüşüz be Bonus
Korkuyorumgenelde iş yeri doktoruma söylüyodum şikayetlerimi oda gaviskon şurup ve mide koruyucu yazıyodu. ama bi kaç sene önce midem bi gün baya ağrımıştı acile gitmiştim oda ilaç verdi gönderdi sende git endoskopi iste bence ama anestezili istiyorum diye özellikle belirt
hayır hiç bi ağrı falan olmuyo ben ertesi gün işe başladımKorkuyorumsonrasında ağrı oluyor mu?
amin canım Allah razı olsunpapatyamm Çok geçmiş olsun ilaçlarla tedavi edilmesine sevindim. Tez günde Rabbim kalıcı şifa versin aminnnnn
bugün evdemisin penyez ne güzel tadını çıkarpapatyamm Çok geçmiş olsun ilaçlarla tedavi edilmesine sevindim. Tez günde Rabbim kalıcı şifa versin aminnnnn
Teşekkür ederimhayır hiç bi ağrı falan olmuyo ben ertesi gün işe başladım
amin canım çok sağolasınpapatyamm Çok geçmiş olsun şifa olsun ilaçlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?