Düzenli Evimiz & Hayatımız

Midende ne rahatsızlığı vardı canım ne oluyordu mesela ?
midemde ara ara ekşime böyle kaynama gibi bazende geğirme hazımsızlık şişkinlik oluyodu canım, özellikle mayalı hamur işi veya simit yersem susam dokunuyodu herhalde yağlı ya gastrit var demişti daha önce doktor gaviskon ve mide koruyucu kullanıyodum ara ara baktım kullanmadığım zaman hemen tekrarlıyo demekki bişe var dedim ve endoskopi istedim. iyiki istemişim

Geçmiş olsun abla seneler önce annemde endoskopi yaptırmıştı mikrop ve bakteri çıkmıştı ilaç kullandı düzeldi bir daha yaşamadı çok şükür inşallah şeninde geçer

Geçmiş olsun abla seneler önce annemde endoskopi yaptırmıştı mikrop ve bakteri çıkmıştı ilaç kullandı düzeldi bir daha yaşamadı çok şükür inşallah şeninde geçer
amin canım çok sağol bu kadar dikkat ettiğim halde olmasına çok şaşırdım. belki benimki aşırı stres yaşadım uzun süre belkide o tetikledi bilemiyorum.

Aynen iyi ki istemişsin. Doktor neden istemedi ki önce acaba
Benim de karnım şiş. Ben kilolu değilim, sadece karnım olunca rahatsızlık veriyor. Bi de ben önceden çayın yanında bişeyler yemeyi çok severdim. Artık yiyince veya çok çay içince midem kötü oluyor

genelde iş yeri doktoruma söylüyodum şikayetlerimi oda gaviskon şurup ve mide koruyucu yazıyodu. ama bi kaç sene önce midem bi gün baya ağrımıştı acile gitmiştim oda ilaç verdi gönderdi sende git endoskopi iste bence ama anestezili istiyorum diye özellikle belirt

Korkuyorum sonrasında ağrı oluyor mu?

Tünaydınnnn
Sabah namazdan sonra, günlük tesbihatları çekerken 9 dan sonra uyuya kalmışım yaaa yarım saat önce telefon geldi uyandım

Kahvaltı bitti kahvemi içtim veeee basıyorum gaza Ben uçtum 3 saat maratona çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…