İş olmayınca gitmiyorum c.tesi günleribugün evdemisin penyez ne güzel tadını çıkar
Hayırlara vesile olsun inşallahNane Limon Kabugu rüyamda seni gördüm yüzün buğuluydu hatırlamıyorum ama çay demleyim diyordun bende çay değilde kahve mi yapsan diyordum Kocaman evin vardı eşyalar kolili duruyordu ben sana yardım edeyim bitirelim dedim. Mutfak dolaplarını siliyorum ama kollarım nasıl ağrıyor kız ben benim mutfak dolapları çok diyordum seninki daha fazla nasıl temizleyeceksin keşke az yaptırsaydın diyordum
Hahhaha benim kirmizilar rüyalara bile girdiBen de gece Pareyle uğraştım ya da o benle hahsha bi tablo yapmış en başta kırmızı benim adım yazıyor yanında 2 cüz ulan diyorum ben 1 tane aldım ikinciyi ne ara vermiş o sayfadan o sayfaya geçiyorum.
Sonra saçmalık dozu o kadar arttıki rüyanın uyanınca bi şükür dedim gene dalmışım neler gördüm neler
Ben onun rüyasını gördüm o vacip gibi bişey banaHahhaha benim kirmizilar rüyalara bile girdi
Aktif Lora idi sanırım arka sayfalarda yazmisdi kırmızı çarpı görmek ürküyor beni diye
Allah hayır etsin
bi arkadaş cüz alıcak almaz sa 2.cüzü vercem sana haberin olsun
olsun canım akşama daha çok var yaparsın benim bütün işler yarın yapılıcak inşallahİş olmayınca gitmiyorum c.tesi günlerinerdeee tadını çıkarayım akşama misafirler var ve ben uyumuşummm
Nanecim tesettürün hayırlı olsun çok sevindim senin için unutmuştum yazmayıHayırlara vesile olsun inşallah
Evet mutfak dolapları biraz fazla yeni tasinacagim evde ben burada yaşamayı seviyordum ama çocuklar zorlanıyor
Güle güle oturun inşallah mutlu huzurlu sağlıklaHayırlara vesile olsun inşallah
Evet mutfak dolapları biraz fazla yeni tasinacagim evde ben burada yaşamayı seviyordum ama çocuklar zorlanıyor
tünaydın,Tünaydin hanimlar, burada saat 11
haftaici beraber kahvalti yapamadigimiz icin haftasonlari daha özenli kahvalti hazirlar hepberaber ailecek otururuz sofraya. Kahvaltidan sonra cocuklar camiiye okumaya gider. Sizler neler yaparsiniz?
Kalkinca rutin yataklari düzelttim,
kahvlati hazirladim
Bulasiklari makinaya dizdim
Elde yinanacaklari yikadim
Ocagi lavaboyu cifledim
Makinaya camasir attim
Şimdide oturdum KK bakiyorum
Aaa evde olmayacak mısınBizim misafirlerimiz var oraya ineceğim yokum bugün gelince de evde kalan işleri yaparım
SelamTünaydin hanimlar, burada saat 11
haftaici beraber kahvalti yapamadigimiz icin haftasonlari daha özenli kahvalti hazirlar hepberaber ailecek otururuz sofraya. Kahvaltidan sonra cocuklar camiiye okumaya gider. Sizler neler yaparsiniz?
Kalkinca rutin yataklari düzelttim,
kahvlati hazirladim
Bulasiklari makinaya dizdim
Elde yinanacaklari yikadim
Ocagi lavaboyu cifledim
Makinaya camasir attim
Şimdide oturdum KK bakiyorum
İyi günlerde oturun canım sağlıkla mutluluklaHayırlara vesile olsun inşallah
Teşekkür ederim canımİyi günlerde oturun canım sağlıkla mutlulukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?