Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nane Limon Kabugu rüyamda seni gördüm yüzün buğuluydu hatırlamıyorum ama çay demleyim diyordun bende çay değilde kahve mi yapsan diyordum Kocaman evin vardı eşyalar kolili duruyordu ben sana yardım edeyim bitirelim dedim. Mutfak dolaplarını siliyorum ama kollarım nasıl ağrıyor kız ben benim mutfak dolapları çok diyordum seninki daha fazla nasıl temizleyeceksin keşke az yaptırsaydın diyordum

Ben de gece Pareyle uğraştım ya da o benle hahsha bi tablo yapmış en başta kırmızı benim adım yazıyor yanında 2 cüz ulan diyorum ben 1 tane aldım ikinciyi ne ara vermiş o sayfadan o sayfaya geçiyorum.
Sonra saçmalık dozu o kadar arttıki rüyanın uyanınca bi şükür dedim gene dalmışım neler gördüm neler

Hayırlara vesile olsun inşallah
Evet mutfak dolapları biraz fazla yeni tasinacagim evde ben burada yaşamayı seviyordum ama çocuklar zorlanıyor

Hahhaha benim kirmizilar rüyalara bile girdi

Aktif Lora idi sanırım arka sayfalarda yazmisdi kırmızı çarpı görmek ürküyor beni diye

Allah hayır etsin

bi arkadaş cüz alıcak almaz sa 2.cüzü vercem sana haberin olsun

Ben onun rüyasını gördüm o vacip gibi bişey bana

Tünaydin hanimlar, burada saat 11
haftaici beraber kahvalti yapamadigimiz icin haftasonlari daha özenli kahvalti hazirlar hepberaber ailecek otururuz sofraya. Kahvaltidan sonra cocuklar camiiye okumaya gider. Sizler neler yaparsiniz?

Kalkinca rutin yataklari düzelttim,
kahvlati hazirladim
Bulasiklari makinaya dizdim
Elde yinanacaklari yikadim
Ocagi lavaboyu cifledim
Makinaya camasir attim
Şimdide oturdum KK bakiyorum

tünaydın,

ben işteyim çalışıyorum, 16:30 da paydos sonra eve gidip yemek yapıcam sonra çay ve dizi keyfi oluyo yarında pazar son kahvaltı ve temizlik gecede sahura inşallah

Selam ne güzel ya haftasonu camiye gitmeleri. Benim burda sadece tatillerde gidiyor çocuklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…