Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık abla anne olmak böyle bir şey her zaman öncelik çocuklarda

Başka bir şey olmada
Ay yok aman
Oturduğum sitede ev sahipleri kendi aralarında görüşüyorlar ama 2-3 kişi kiracıyız sanki kiracılara karşı mesafeliler gibi...
Ben ilk evlendigim senelerde hep yalnızdım komsum yoktu hic. Daha bu sene cok fazla oldu cocuklar büyüdükce cocuklar sayesinde cok görüsüyoruz samimi olduk

Oturduğum sitede ev sahipleri kendi aralarında görüşüyorlar ama 2-3 kişi kiracıyız sanki kiracılara karşı mesafeliler gibi...
Bende apartmanda tek kiracıyım. Diğerleri de gelip gitmiyor sanırım bi benim altla üst sanırım arada gidip geliyor.

Burada öyle aslında komşular ama yaşları büyük ben sıkılıyorum aralarında
Yani kafana uyan yaşıt biri olmayınca da sıkılırsın. Bizim apartmanda da yaşları büyük bi karşı komşum küçük benden o da dükkanı var pek görüşme imkanı olmuyor

Fırını her kullanımdan sonra temizlerim o temiz. Geçen gitmeden de çaycı ve kahve makinesini temizledim. Ocağı alayım

İşte senin şansın maşAllah diyelim. Benimki günlerce küsüp trip atabilir bu çok zor.

Tünaydınlar

İki sabahtır Egeden önce kalkıyorum çok iyi oluyor uyanmadan Kahvaltısını hazırlıyorum
Sabah namazına uyandım şükür kildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Egenin ve bizim kahvaltımızı hazırladım
Ege uyandı kahvaltı oyun vs
Egeyi uyuttum
Yemeği koydum ocağa
Mutfağı toparladım
Ortalığı toparladım
Makineye çamaşır attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…