- 1 Aralık 2021
- 15.960
- 57.836
- 548
- 35
Eline sağlık abla anne olmak böyle bir şey her zaman öncelik çocuklardabenim için dinlenme günü olmadı
kızımın yatak odasında iki camı var onları sildim ,tülleri , güneşlikleri yıkandı asıldı
giyinme odasında köşe büyük gardrobu var onun yarısını içini sildim kışlık yazlık yer değişimlerini yaptım
dışını sildim bu akşamda kalan kısmını yapıcam inşallah
Ay yok amanBaşka bir şey olmada
Ben ilk evlendigim senelerde hep yalnızdım komsum yoktu hic. Daha bu sene cok fazla oldu cocuklar büyüdükce cocuklar sayesinde cok görüsüyoruz samimi oldukOturduğum sitede ev sahipleri kendi aralarında görüşüyorlar ama 2-3 kişi kiracıyız sanki kiracılara karşı mesafeliler gibi...
aynen canım öyle , canları sağolsunda elimden geldiğince Allah izin verdiği sürece yanlarındayımEline sağlık abla anne olmak böyle bir şey her zaman öncelik çocuklarda
Bende apartmanda tek kiracıyım. Diğerleri de gelip gitmiyor sanırım bi benim altla üst sanırım arada gidip geliyor.Oturduğum sitede ev sahipleri kendi aralarında görüşüyorlar ama 2-3 kişi kiracıyız sanki kiracılara karşı mesafeliler gibi...
Yani kafana uyan yaşıt biri olmayınca da sıkılırsın. Bizim apartmanda da yaşları büyük bi karşı komşum küçük benden o da dükkanı var pek görüşme imkanı olmuyorBurada öyle aslında komşular ama yaşları büyük ben sıkılıyorum aralarında
Fırını her kullanımdan sonra temizlerim o temiz. Geçen gitmeden de çaycı ve kahve makinesini temizledim. Ocağı alayımSalı günü temizlik görevi
Her daim kirlenen yerden mutfaktan olsun istedim Ocak,aspiratör, fırın , vb eşyaları(çay ,kahve makinesi gibi) ayrıntılı temizlemek
@Bonus[/USER
[USER=1070006]@penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
O _okyanus
@A R Y A
@Gilmors
@KendiminEnIyisi
@sidelya
Çok iyiSalı günü temizlik görevi
Her daim kirlenen yerden mutfaktan olsun istedim Ocak,aspiratör, fırın , vb eşyaları(çay ,kahve makinesi gibi) ayrıntılı temizlemek
@Bonus[/USER
[USER=1070006]@penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
O _okyanus
@A R Y A
@Gilmors
@KendiminEnIyisi
@sidelya
Benimki de böyle olsa haftada 2 kesin kavga ederdimKız böyle kavga etmeye ne varLimonsuzzcay ne diyo bunlar
İşte senin şansın maşAllah diyelim. Benimki günlerce küsüp trip atabilir bu çok zor.Ama bonuscum okadar laf et, bağır çağır maximum bir saat sonra hiçbirşey olmamış gibi davran... Ben de bunu kabul etmek istemiyorum. Benim eşimde böyle biri hemen pişman olur küs kalmaz ama ben çok inatım çook...
Aman boşver Gönül sen yaz da gerisi kalsınAraları okuyamadım böyle kendimi suçlu gibi hissediyorum ama eğer okumaya kalksam hiç yazamam beni mazur görünsize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?