Çok verdin ya yarın gezmem var sabah namazından mı başlıyımÇARŞAMBA günü ödevi
Bir gün önceden yazmam iyi olur diye düşünüyorum
Evdeki herhangi bir kıyafet dolabını(vestiyer, Gardolap, vb düzenlemek
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
O _okyanus
@A R Y A
@Gilmors
@KendiminEnIyisi
@sidelya
Sonradan yaparsın iyi gezmelerÇok verdin ya yarın gezmem var sabah namazından mı başlıyım
İlknur çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun kolaylıkla atlatırsınız inşallah ameliyatıİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Sabah meteye sinirlenip kapıya vurmuş kapının ortasıda camdı bilegi kesilmis ambulansla hastaneye getirdim cok kötüydü atardamarı kopmus simdilik diktiler üstüne alcı yaptılar damar geriye kacmasın diye. Boşlukta gibiyim ameliyatı atlatsaydık bi an önce.
Ayy çok geçmiş olsun Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Sabah meteye sinirlenip kapıya vurmuş kapının ortasıda camdı bilegi kesilmis ambulansla hastaneye getirdim cok kötüydü atardamarı kopmus simdilik diktiler üstüne alcı yaptılar damar geriye kacmasın diye. Boşlukta gibiyim ameliyatı atlatsaydık bi an önce.
Yarın evde olmayacam vestiyer karışık orayı düzeleyim birazdanÇARŞAMBA günü ödevi
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
O _okyanus
@A R Y A
@Gilmors
@KendiminEnIyisi
@sidelya
İlknur çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifalar versin inşallah. Bol bol dua edeceğim ardayaİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Ayyyy ne diyorsun. Çok kötü oldum okuyunca. Çok geçmiş olsun ilknur Allah yardımcınız olsun kolaylıkla geçsin ameliyatı inşallahİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Ben kızımın gardrobunu düzenledim iç dış sildim, giyinme odasının kapısını sildim yerinide elimle sildimÇARŞAMBA günü ödevi
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
O _okyanus
@A R Y A
@Gilmors
@KendiminEnIyisi
@sidelya
Ay canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Geçmiş olsun inşallah iyi geçer .İyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Çok geçmiş olsun Allah kolaylikla geçmesini nasip etsinİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?