- 1 Aralık 2021
- 16.291
- 58.956
- 548
- 35
Doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
Annem o kadar çok çiçek seviyor ki evi çiçek bahçesi gibiBugün yardıma birisini aldım temizlik için camları siliyor o kadar saksı var ki kızda şaşırdıgülüyorum kedili teyzelerin değişik versiyonu gibi olmam inş
Doğum günün kutlu olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
Geçmiş olsunAbla brn tuzlu yemem ki ya. Yemeğe falan tuz atmam zaten pilav dışında. Ölçtüm aslında 9.6 çıkıyor 3 seferdir anlamadım da. Tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yaparmış chat gbt de tuzlu su iç diyo töbee
Annem o kadar çok çiçek seviyor ki evi çiçek bahçesi gibiev de bahçeli ben de aksine hiç bakamıyorum, bir kaç defa heveslendim yapamadım hiç çiçeklerin dilinden anlamıyorum. Hep çürütüyorum, nasıl başarıyorsam şuan yarı baygın bir aloe veram tek var
Sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallahkızım şimdi aradı doktora gitmişlerdi , perşembe günü doğum olsun demiş protoin kaçağı var diye
riske atamam demiş 35 haftaya giriyolar inşallah kolaylıkla doğarlar çok heyecan bastı beni
biz daha en erken 12 aralık gibi beliyorduk
Annemin evi de öyle hâlâ almaya ekmeye devam ediyorHEpsini yere koyunca yürünmüyor ben onları minik minik aldım ama büyüdüler 4 senede deve gibi oldu bi tanesi hele
Sabahtan beri hep 9 bişey çıktı. Hala çatlıyor başım artık bi parol içicemGeçmiş olsundüşük tansiyon mide bulantısı, baş dönmesi yapar bildiğim kadarıyla benimde bu aralar hep 9.6
Çok dikkette ediyorum, sözde toprağa bakıyorum kuruysa öyle veriyorum. Yok olmuyor en son annem bir tane vermişti oda gitti gidiyorduEslinna çok su verdiğin için çürüyor canım hiç pes etme yeniden al bakarsın.
amin canım sağolasınSağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah
Sağlıkla kolaylıkla alsın kucağına ablakızım şimdi aradı doktora gitmişlerdi , perşembe günü doğum olsun demiş protoin kaçağı var diye
riske atamam demiş 35 haftaya giriyolar inşallah kolaylıkla doğarlar çok heyecan bastı beni
Benimde annem aynı çiçek dolu her yerAnnem o kadar çok çiçek seviyor ki evi çiçek bahçesi gibiev de bahçeli ben de aksine hiç bakamıyorum, bir kaç defa heveslendim yapamadım hiç çiçeklerin dilinden anlamıyorum. Hep çürütüyorum, nasıl başarıyorsam şuan yarı baygın bir aloe veram tek var
Nice mutlu ve sağlıklı yıllaraGünaydın hayırlı sabahlar
Abla ikizler illa ki biraz erken gelir zaten.kızım şimdi aradı doktora gitmişlerdi , perşembe günü doğum olsun demiş protoin kaçağı var diye
Amin canım sağolAbla ikizler illa ki biraz erken gelir zaten.
35 olduysa ne güzel, maşallah.
Hadi bakalım, sağlıkla gelsin paşalar
Sağol canım Allah razı olsunSağlıkla kolaylıkla alsın kucağına abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?