Teşekkür ederim abla sana da çok geçmiş olsunaysen- geçmiş olsun Allah şifa versin
İnşallah en kısa sürede toparlanıp kavuşursunuz miniklere ablaiyiyiz canım , sağolasın
cumartesi taburcu olduk kızım evde iyileşmeye çalışıyo , bebekler küvözdeler birine antibiyotik tedavisi uyguluyolar enfeksiyon çıkmış , süt sağıp gönderiyoruz mamada aldırdılar , serumlada besliyolarmış çokta bilgi vermiyolar
bugün öğleden sonra dr la görüşücekler bebeklerin yanına giricekler hergün yanlarınada almıyolar anneyi babayı salı ve cuma sadece
sen nasılsın nasıl gidiyo az kaldı seninde
amin canım çok sağolİnşallah en kısa sürede toparlanıp kavuşursunuz miniklere ablabende napıyım zaman yaklaştıkça korku heyecan mutluluk hepsi bi arada
Tamam inşallahGunaydin ♡
Bugun odevimiz genel evi silip süpürmek dün yapan varsa çelik kapıyı silmek
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@mavibaloncuk
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Bende istedim ama niyetlenemdim bugünMutfağım akşamdan kaldığı için sabaha huzursuz kalktım.
Sabah sahura kalktım ama niyetlenmedim iyi hissetmedim kendimi geçen sene ne güzel ara vermeden tutuyordum sağlık olsun.
Çoçukları yedirdim gönderdim
Çamaşır ayırdım koydum
Oğlanın yatağını süpürdüm çevirdim
Temiz çarşaf kılıf serdim
Dolabında epeydir bekleyen karışık bi bölüm vardı orayı hallettim çok şükür
Camını sildim, yerleri süpürdüm sildim, toz aldım
Yiğenim bende halacım diye diye dolanıyo yanımda
Abla hava yağmurlu cam silmeye kendini yormasaydın keşkeÇoçukları yedirdim gönderdim
Çamaşır ayırdım koydum
Oğlanın yatağını süpürdüm çevirdim
Temiz çarşaf kılıf serdim
Dolabında epeydir bekleyen karışık bi bölüm vardı orayı hallettim çok şükür
Camını sildim, yerleri süpürdüm sildim, toz aldım
Devam ettim
Yatak odasını topladım
Yatağı süpürdüm
CAmını sildim
Tozları aldım yerleri süpürdüm
Yemek arası verdik
Bütün kuruyan çamaşırları yatağın üstüne koydum
Geri kalan odaları süpürdüm
Camı silerken kolum bi kıt etti inş ağrımaz zaten yanıyo çalıştırdıkça
Daha ne olsun eline sağlıkSadece kahvaltı yap, topla yaptım
Ocağı sildim
Odaları topladım, kızımı okula götürüp gelince selün ablanın ödevi yapcam
Evet abla annem kalır yanımda. Valizi bugün çıkardım kendime aldığım pijama lohusa takımını vs yıkamaya başlıyorum bakalım bebeğin kıyafetlerini annemle eşimle yaparız onlar fazla çünküamin canım çok sağol
korkma ALLAH ın izniyle sende kolay ve güzel bi şekilde doğumunu yapar bebeğine kavuşursun inşallah
seninde annen kalıcak dimi yanında
valizini hazırladınmı
Zaten yağmurlu havalar bonus niye zorluyorsun kendini. Bırak yorma kendiniCamı silerken kolum bi kıt etti inş ağrımaz zaten yanıyo çalıştırdıkça
bebek kıyafetlerinin yıkanması kuruması uzun sürüyo havalarda soğuk , biz kurutmayada atmadıkEvet abla annem kalır yanımda. Valizi bugün çıkardım kendime aldığım pijama lohusa takımını vs yıkamaya başlıyorum bakalım bebeğin kıyafetlerini annemle eşimle yaparız onlar fazla çünkü
Abla deterjanı daha bugün sipariş verdimbebek kıyafetlerinin yıkanması kuruması uzun sürüyo havalarda soğuk , biz kurutmayada atmadık
ütülemeside baya uzun sürüyo minik minik olunca bide bizim herşeyden ikişer tane olunca
kızkardeşimle ikimiz anca yaptık
Daha geçen perşembe silindi cam beziyle geçtim birikmesin diye birikince daha zor oluyor haftada bir alıcam inş niyetim öyleAbla hava yağmurlu cam silmeye kendini yormasaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?