- 27 Mart 2019
- 30.684
- 114.315
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mantıklıÜzgünüm ama evet ben bide bunların fotoğraflarını cekiyorum bozacaksam sonra nasıl aynısı yapcam diyo cünkütelefon galerisi metenin şaheserleriyle dolu
![]()
hoşgeldin , parecim nasılsın özledik seniKızlar nasılsınız
Canolar dualara dönüş yaptım uzunca aradan sonra Ismi âzam okuyalım istedim 3 aylarda geliyor zaten
Etiketlerde olmayan düzen topigine yeni gelen arkadaşlar varsa katılmak istersiniz belki diye buraya da yazayım dedim yavrucanlar⚘❤
Iyiyim ablacığım sen nasılsınhoşgeldin , parecim nasılsın özledik seni![]()
bende iyiyim canım ,Iyiyim ablacığım sen nasılsın
Bende özledim duaları dua arkadaşlarımı sizleri
⚘
![]()
O zaman çok iyi maşallahDaha geçen perşembe silindi cam beziyle geçtim birikmesin diye birikince daha zor oluyor haftada bir alıcam inş niyetim öyle
Maşallah hayırlı olsun yaşları ömürleri güzel olsun sağlıkla evlerine dönsünler inşallahbende iyiyim canım ,
torunlarım doğdular geçen perşembe günü şuan küvözdeler
Ayy o zamana geldik mi yaa Hayal maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursunEvet abla annem kalır yanımda. Valizi bugün çıkardım kendime aldığım pijama lohusa takımını vs yıkamaya başlıyorum bakalım bebeğin kıyafetlerini annemle eşimle yaparız onlar fazla çünkü
amin parecim , Allah razı olsunMaşallah hayırlı olsun yaşları ömürleri güzel olsun sağlıkla evlerine dönsünler inşallah![]()
Allah şifa versin inşallahEvet sinir sıkışması var
Eveet gönül az kaldı çok sağolAyy o zamana geldik mi yaa Hayal maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun![]()
İsim netleşti miiEveet gönül az kaldı çok sağol![]()
Hoşgeldin pare nasılsın napıyosunKızlar nasılsınız
Canolar dualara dönüş yaptım uzunca aradan sonra Ismi âzam okuyalım istedim 3 aylarda geliyor zaten
Etiketlerde olmayan düzen topigine yeni gelen arkadaşlar varsa katılmak istersiniz belki diye buraya da yazayım dedim yavrucanlar⚘❤
Netleşti ifşa olmayım söylemiyimİsim netleşti mii