- 11 Nisan 2007
- 88.711
- 522.727
- 1.223
O zaman çok iyi maşallaheline sağlık
Perşembe yanlış oldu salı silinmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman çok iyi maşallaheline sağlık
Koridorları sildim, süpürdüm, halısını serdim
Mutfağı sildim, süpürdüm, halısını serdim.
Tuvalet banyo sildim, süpürdüm
Paspasları makinaya attım, yıkandı astım
Yeni paspaslar serdim
Oturma odası sildim, süpürdüm
Salon sildim, süpürdüm
Çok dermansız kaldım artık kalan yerlerini tozunu ve klozet ve lavabo temizleme işini yarına bıraktım.![]()
Duygulanırım ya ne zamandır burdasın beklenen bir bebekEveet gönül az kaldı çok sağol![]()
Bi iki oda yapıp diğerleri kalınca sanki onların tozu temiz yere geliyooor gibi oluyor ya içim huylanıyoGebe halinle niye hepsini aynı gün yapıyosun demirin falan düşükse oda halsizlik yapar.
Bugün ben de serildim durdum
Mesela bu yemeğin yanına bi pilav makarna olmaz mıydıBen mutfağı biraz topladım yattım
Sonra kalktım yemek koydum
Tarhana çorbası
Kuru fasulye
Soğan salata
Şimdi makineyi boşaltacak kızım bende toplayacağım bu akşam tertemiz edip yatıcam inş çoğu akşam yaptığım gibi.
Hepte pis bıraktığım sanılmasın daa
Ulan saat 7 7Mutfak toplu![]()
Biz erken yiyozUlan saat 7 7
Hiç sorma bonus çok duygusalımDuygulanırım ya ne zamandır burdasın beklenen bir bebek![]()
Pilav makarna okuyunca bende aynısını düşündüm vallaZayıf ne anlar![]()
Kaç aylıksın şuanEveet gönül az kaldı çok sağol![]()
Birden yüklenme yaa oh miss olmuş 2 camPerşembe yanlış oldu salı silinmiştiiki cam sildim ne biçim yoruldum daha 4 cam var yarın bakıcam inş
Seronun takıldığı nokta çorba yapman sulu yemek yapınca corba olmaz diye düsünüyo güzel arkadaşımOlmaz mı bu sefer yapmadım çok yaptım bu ara çocuklarda pilavı çok yiyor bizi şişiriyor bu sefer sade yesinler dedim.
Yoksa yapılan pilavın haddi hesabı yok bayılırız