• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seronun takıldığı nokta çorba yapman sulu yemek yapınca corba olmaz diye düsünüyo güzel arkadaşım 😂
Nohut yapıp corba yapsam ne alaka ıspanak pırasa yapsam corba ne alaka diyo hep 😂
Çorba her yemekten önce olur aslında
Kız ne alaka 😁 hele kışın çorba oluyor genelde her yemekten önce

Eve gelirken markete uğradık oğlumla ✅
Eve geldim telefon görüşmesi yaparken ara öğün yaptım ✅
Sonra pırasa yemeği ve spagetti yaptım ✅
Sofrayı hazırladım ✅
Bulaşık mak boşalttım✅
Yemek öncesi makineyi boşaltmak bana baya vakit kazandırdı 😍
Yemek sonrası sofrayı topladım Bulaşıkları makineye koydum ✅
Ev toplu battaniyemi alıp azıcık kıvrıldım 🫠🥰

Bütün vücudum ağrıyo dün misafirim vardı bugun vardı. Umarım geçmiş olsuna gelecekler bitmiştir.Allah can sağlığı versin Sınıftan toplanıp geldiler cocuklu mu gelelim cocuksuz mu dediler bende Arda okula başladı artık çocuksuz gelin dedim. Umarım ayıp olmamıştır ama cocuklu gelip kacta geleceklerdi haftanın 3 günü 4 bucukta cıkıyolar ben bugun Meteyi almaya bile yetişemedim 2de gelceklerdi bir çeyrekte çıktık dediler Meteyi babama aldırdım artık. Allah razı olsun Arda çok seviliyomus maşallah 🫠

Kız ne alaka 😁 hele kışın çorba oluyor genelde her yemekten önce
Ben bu kıza anlatamadım HeySero HeySero hala garip geliyor 😂 bende corba yaparım ama biz her gün icmeyiz genelde icmeyiz diyim ama cocuklar icer öglenleri meteye zaten hep çorba içiriyorum bazen 2 çeşit çorba yaptıgım bile oluyo
Bende çorbacıyım😍
Serooo duy gör bunları çoğunluk normal karşılıyo sende karşıla artık😂

Seronun takıldığı nokta çorba yapman sulu yemek yapınca corba olmaz diye düsünüyo güzel arkadaşım 😂
Nohut yapıp corba yapsam ne alaka ıspanak pırasa yapsam corba ne alaka diyo hep 😂
Çorba her yemekten önce olur aslında
Yok be ıspanak pırasaya demem. Nohut fasulye vs yanına çorba garip geliyor. Ama ondan öte pilavsız fasulye öksüz gibi

Back
X