- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Negom hiç beni gördün mü? Sensiz ve @fesleğen kokulu nane siz topiğin tadı olmaz bende... hangi mopu alırsan bana da yaz ben de alacam....Son dediğini kendi sitesinde görmedim ben baktım dün. Sıkmalı istemiyorum açıkçası, tablet de gözüm ama kullanan birinin yorumu lazımdı
Canım ben yemek yaparken telefondan açıyorum, o ara mutfak da izliyorum
Niye diye soracaktım yazmışsın
O bana da oluyor sık sık
Canım düğün arefesi duygu karışıklığı çok normal. Önce senin isteklerin gelsin, içinde bir şey kalmasın, kimse için heves ettiklerinden vazgeçme değmiyor
Bu senin evliliğin.
Canım ben evi silerken genel de halıları toplarım, koltukları çekerim. Normal ve dönen başlıklı var bende klasik, dönen başlığın pas pasını uydurup bulamadı kocam, normal pas pas ucu taktım eskiyince, daha yeni de sap kısmı bozuldu, o tarih oldu yani
Klasiğe devam şimdi ama içime sinmiyor, elle silinmiş hissi lazım bana
Hı gördüm, seni de gördüm hep temizlik mi olacak yazmışsın
Ben de mutfağı hiç sevmiyorum tüm evi 50 kere temizlesem ama mutfağa girmesem keşke hiçEvin her tarafını topladım temizledim ama mutfağı bilin bakalım ne götürüyor...
Sevmiyorum şu mutfağı temizlemeyi arkadaş, ne zaman toplasam temizlesem 2 saate kalmadan yine dağılıyor. Birinin bedduasını mi aldım ne yaptım da bu hale geldim.
Mutfak işini sevmem için bana öneri de bulunun a dostlar.
Hadi ya boşa almış oldun
Disk mop geldi. Heç baaa güre diiil
Allah kolaylık versin canımGunaydin.bugunn evi temizlik yapabilecek hale getirmem lazım ki yarın temizleyebileyimevin her yanına dağılmış olan 200 adet top havuzu topu ve bir o kadar parca LEGO (koltuk altlarında bile var) büyük poşetlere kendi siniflarinda toplicam.ben evdeyken bu kadar savrulmuyor oyuncaklar eşim resmen gözüyle bakıyor cocuga dirdir etmekten alikoyamiyorum kendimi önceden yardıma bir bayan alırdım şimdi o da yok temizlik ancak yarına beni dislamayin bacılar gruba kazandırın
Eline sağlık canımSalonun koca camlarını sildim geldim
Oyy ruh ikizim bende aynenHiç güzel uyanmadım da
Tamam canım sen nasıl istersen
Kolay gelsinİkisi de ihtiyacım olan ödevler. Aldım kabul ettim
Kolay gelsinÖdevimi yaptı sayın Vestiyeri sileceğim üstünü de siler düzenlerim :)
Evi süpürüp sileceğim
Çamaşır katlanacak duruyor iki makine
Alırsam yazarım canımNegom hiç beni gördün mü? Sensiz ve @fesleğen kokulu nane siz topiğin tadı olmaz bende... hangi mopu alırsan bana da yaz ben de alacam....
Eline sağlık canımHerkese merhaba.yine yeni bi gün yine iş issabah hemen kızımın karnını doyurdum .ilaçlarını verdim
Hemen banyoya giriştim. Küveti sürttüm.lavoboyu temizledim.Kozetini temizledim. Banyo dolaplarının dışını sildim.yerlerini fırcaladim çekpasla çektim
Kapısını sildim.geçmeyen lekeler var gibiydi bezle gecmiyordu bulaşık süngerine cif döküp sürttüm iyice bastırarak bastırarak .çok şükür geçti çok mutlu oldum
Sonra wcyi yîkadım .siyah fayanslarinin tozunu aldım. Kapısını sildim
Ordan mutfağa geçtim. Bul.mak.boşalttım
Sahur bulaşıkları ni mak.koydum.
Yumurta tava larını elimde yîkadım
Ocağı ve tezgahı cifledim
Sofraları balkona çarpıp süpürdüm
Namaz kıldım. Şimdi dinleniyorrm
Çamaşır katlanacak.yemek yapılacak. Çöpler atılacak.dün evi süpürmustüm. Süpürmek istiyorum ama çok yoruldum
Tezgahı görünce yeminle elim ayağım titriyor ya...Ben de mutfağı hiç sevmiyorum tüm evi 50 kere temizlesem ama mutfağa girmesem keşke hiç
Ben bazen laptop götürüp dizi açıyorum öyle biraz çekilir hale geliyoTezgahı görünce yeminle elim ayağım titriyor ya...
Müzik açıyorum motive olmak için yahut podcast falan. I-ııh yok sarmıyor. Tüm modum düşüyor sabah akşam banyo yıkayım tuvalet ovayım ama beni mutfaga koymayın ya
Hiç almadım canım ben o yüzden bilgim yok :/15 kilo bezelyeden 5.550 iç çıkmış az mı ya
Komşum normal bence çok bereketsiz oluyo o ya dün sen diyince ben tane olarak 3,5 sandım15 kilo bezelyeden 5.550 iç çıkmış az mı ya
Yok kız taneyi 3,5a kimse satmaz rüya oKomşum normal bence çok bereketsiz oluyo o ya dün sen diyince ben tane olarak 3,5 sandım
Benim mutfak hiç öyle aman aman dağılmaz, sırrım aldığım şeyi hemen yerine koymak, öyle az dursun sonra koyarım demem, yemek yapıyorum misal salçayı kullanır hemen koyarım tezgah da durmaz.Evin her tarafını topladım temizledim ama mutfağı bilin bakalım ne götürüyor...
Sevmiyorum şu mutfağı temizlemeyi arkadaş, ne zaman toplasam temizlesem 2 saate kalmadan yine dağılıyor. Birinin bedduasını mi aldım ne yaptım da bu hale geldim.
Eline sağlık canımBen geldim maratonu 13:30 da bitirdim.Yaptıklarımı yazayım.
Nevresimler değişti yataklar toplandı.
Çamaşırlar toplandı katlandı.
Nevresimler yıkandı asıldı.
Tüm evin tozu alındı.
Ev süpürülüp silindi.
Wc lavabo yıkandı.
Mutfak toplandı yıkananlar kaldırıldı.
Biraz kendime geleyim sonra yemek hazırlığına başlarım bir miktar yoruldum
Eline sağlık canımNego nun askeri olmak bişey yapmayınca işinin rahat etmemesi demekmiş ağrı hafifleyince işlere başladım
Evi süpürdüm
Yatak odası oturma odası kiler olarak kullandığım odayı düzelttim
koltuk örtülerinin üstünü süpürgeyle çektirdim
Balkonu süpürdüm
Ayakkabılığı düzelttim içindeki tozları çektirdim süpürgeye
Mutfağı topladım bulaşıklar makineye koydum bu kadar yeter dolap üstünü silemicem merdivene çıkınca bile yetişemiyorum
Evin her tarafını topladım temizledim ama mutfağı bilin bakalım ne götürüyor...
Bende mutfak temizlemeye bayilirim. Tuvalet banyo balkon temizlemeyide severim.Muzigimi acarim bir yandan muzik dinleyip bir yandan temizlik yapmak cok zevkli oluyrBen de mutfağı hiç sevmiyorum tüm evi 50 kere temizlesem ama mutfağa girmesem keşke hiç
Ne biliyim hiç almadım ben annemden temin ediyomYok kız taneyi 3,5a kimse satmaz rüya oama yine iyi 8,20 ye filan geliyo
Bende bekarken dolabım felaketti giydiğim şeyi geri dolaba koymaz bildiğin firlatirdim anacığım her gun kizardi simdi ise dolap konusunda cok takintiliyimBende mutfak temizlemeye bayilirim. Tuvalet banyo balkon temizlemeyide severim.Muzigimi acarim bir yandan muzik dinleyip bir yandan temizlik yapmak cok zevkli oluyr
Yatak odasini kiyafet duzenlemeyi hic sevmem bende
Vallah içim rahat etmedi çamaşır yıkadım asacam şimdiBenim mutfak hiç öyle aman aman dağılmaz, sırrım aldığım şeyi hemen yerine koymak, öyle az dursun sonra koyarım demem, yemek yapıyorum misal salçayı kullanır hemen koyarım tezgah da durmaz.
Bulaşık varsa hemen ya makinaya ya da elde yıkanacaksa yıkarım, tezgah üstünde gereksiz eşya bulundurmam, öyle tost makinesi vs tutmam, bir semaver bir üçlü çay kahve kavanozum durur.
Elde yıkanmış olanları kurular kaldırırım.
Mesela sofra hazırlarken, yemek yaparken bulaşıkları kenara yığmam, hem yemeği yapar hem çıkan bulaşığı hallederim.
Eline sağlık canım
Eline sağlık canımyine de yormasaydın kendini keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?