Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende mutfak temizlemeye bayilirim. Tuvalet banyo balkon temizlemeyide severim.Muzigimi acarim bir yandan muzik dinleyip bir yandan temizlik yapmak cok zevkli oluyr
Yatak odasini kiyafet duzenlemeyi hic sevmem bende
Sen bizim eve mutfağa gel ben sizin eve kıyafete

Hadi ya boşa almış oldun
Değiştim azcık fikrimi, ben beceriksizmişim
Sıkarken suyun içine düşürüp durdum cahıllığımdan
Mutfağı sildim az önce iz bırakmadı granitlerde, elim de alıştı biraz

Bulaşık varsa hemen ya makinaya ya da elde yıkanacaksa yıkarım,
Işte bende öyle değil özeniyorum böyle düzenli insanlara bi kaç kez topigine denk geldim niyetlendim sonra benden bihalt olmaz diyerek uzaklastim:)))
tezgah üstünde gereksis eşya bulundurmam,
Bak işte o bende mevcut sevmiyorum tezgahın üstünde süs mutfak eşyası vs karman çorman gözüme geliyor
bulaşıkları kenara yığmam,
Işte ana sorunum bu bulaşıkları zamanında makinaya atmaya eriniyorum
Bu yüzden tezgah savaş alanı
Bakalım inşallah toplayacağım:))

Sen bir kaç gün dikkat et, sonra alışırsın. Buraya da takılabilirsin, biz seni taciz ederiz mutfak toplu mu diye
Bu konu da sürekli dürterim kabul ediyorsan

Değiştim azcık fikrimi, ben beceriksizmişim
Sıkarken suyun içine düşürüp durdum cahıllığımdan
Mutfağı sildim az önce iz bırakmadı granitlerde, elim de alıştı biraz
Sıkma yeri neresi ki onun anlamadım ben.
Kafama koydurdun da ne zaman alırım Allah bilir

Sen bir kaç gün dikkat et, sonra alışırsın. Buraya da takılabilirsin, biz seni taciz ederiz mutfak toplu mu diye
Bu konu da sürekli sürerim kabul ediyorsan
Valla süper olur, ben kendimi tanıyorum uyusugumdur ev düzeni konusunda biri beni dürterse hiç hayır demem

Beni incelemekle uğtaştırmayın negom siz ne alıyosanız banada deyin benimde mopa ihtiyacım var.
Minerva spin mop tablet iyi diyor bonusum. Kendi sitesinden al ama yedek parça falan lazım olunca temini kolay olur

Valla süper olur, ben kendimi tanıyorum uyusugumdur ev düzeni konusunda biri beni dürterse hiç hayır demem
Arkana bakmadan kaç bacım kaççççççççç... Sonra temizlik manyağı neyin yapıyorlar insanı

Şaka şaka hoş geldin

Hafta içi çalışınca fırsat bulamıyorum "gunaydin" yazabilmek dışında.bu hafta da caliscam ,sonraki hafta bakalim yeni normal dedikleri süreçte 15 gün evden calistircaklar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…