Sen bizim eve mutfağa gel ben sizin eve kıyafeteBende mutfak temizlemeye bayilirim. Tuvalet banyo balkon temizlemeyide severim.Muzigimi acarim bir yandan muzik dinleyip bir yandan temizlik yapmak cok zevkli oluyr
Yatak odasini kiyafet duzenlemeyi hic sevmem bende
Değiştim azcık fikrimi, ben beceriksizmişimHadi ya boşa almış oldun
Işte bende öyle değil özeniyorum böyle düzenli insanlara bi kaç kez topigine denk geldim niyetlendim sonra benden bihalt olmaz diyerek uzaklastim:)))Bulaşık varsa hemen ya makinaya ya da elde yıkanacaksa yıkarım,
Bak işte o bende mevcut sevmiyorum tezgahın üstünde süs mutfak eşyası vs karman çorman gözüme geliyortezgah üstünde gereksis eşya bulundurmam,
Işte ana sorunum bu bulaşıkları zamanında makinaya atmaya eriniyorumbulaşıkları kenara yığmam,
Sen bir kaç gün dikkat et, sonra alışırsın. Buraya da takılabilirsin, biz seni taciz ederiz mutfak toplu mu diyeIşte bende öyle değil özeniyorum böyle düzenli insanlara bi kaç kez topigine denk geldim niyetlendim sonra benden bihalt olmaz diyerek uzaklastim:)))
Bak işte o bende mevcut sevmiyorum tezgahın üstünde süs mutfak eşyası vs karman çorman gözüme geliyor
Işte ana sorunum bu bulaşıkları zamanında makinaya atmaya eriniyorum
Bu yüzden tezgah savaş alanı
Bakalım inşallah toplayacağım:))
Sıkma yeri neresi ki onun anlamadım ben.Değiştim azcık fikrimi, ben beceriksizmişim
Sıkarken suyun içine düşürüp durdum cahıllığımdan
Mutfağı sildim az önce iz bırakmadı granitlerde, elim de alıştı biraz
Valla süper olur, ben kendimi tanıyorum uyusugumdur ev düzeni konusunda biri beni dürterse hiç hayır dememSen bir kaç gün dikkat et, sonra alışırsın. Buraya da takılabilirsin, biz seni taciz ederiz mutfak toplu mu diye
Bu konu da sürekli sürerim kabul ediyorsan
Dürtmek benim işimValla süper olur, ben kendimi tanıyorum uyusugumdur ev düzeni konusunda biri beni dürterse hiç hayır demem
Sıkma yeri neresi ki onun anlamadım ben.
Kafama koydurdun da ne zaman alırım Allah bilir
Senin emeller bana geldi bugünGsyabk hoşgeldin
15 kilo bezelyeden 5.550 iç çıkmış az mı ya
Minerva spin mop tablet iyi diyor bonusum. Kendi sitesinden al ama yedek parça falan lazım olunca temini kolay olurBeni incelemekle uğtaştırmayın negom siz ne alıyosanız banada deyin benimde mopa ihtiyacım var.
Senin emeller bana geldi bugün
Corona var dedim kovdum ama camdan girmişGezenti manyak benden yüz bulmadı sana mı geldi puhtansiyonun falan nasıl
Aslında içleri de güzel çıktı ama galiba kabuğu kalınmışAz çıkmış biraz yarı yarı olsaydı bari. Demek çom dolu değildi içi paw seyrekti
Arkana bakmadan kaç bacım kaççççççççç... Sonra temizlik manyağı neyin yapıyorlar insanıValla süper olur, ben kendimi tanıyorum uyusugumdur ev düzeni konusunda biri beni dürterse hiç hayır demem
Minerva spin mop tablet iyi diyor bonusum. Kendi sitesinden al ama yedek parça falan lazım olunca temini kolay olur
Corona var dedim kovdum ama camdan girmiş
Ölçmeye erindim ama düştü belli gözüm karardı
Hafta içi çalışınca fırsat bulamıyorum "gunaydin" yazabilmek dışında.bu hafta da caliscam ,sonraki hafta bakalim yeni normal dedikleri süreçte 15 gün evden calistircaklar miHadi ya boşa almış oldun
Allah kolaylık versin canım
Daha aktif ol biz hep burdayız
Eline sağlık canım
Oyy ruh ikizim bende aynenkalk temizlik yap iyi gelir
Tamam canım sen nasıl istersençok geçmiş olsun
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Alırsam yazarım canım
Eline sağlık canımmaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?