Hoş buldukGsyabk hoşgeldin
Hei bakalım inşallah iyi durtulurumDürtmek benim işim
Valla yorulmaktan korkuyorum ne yalan soyleyimArkana bakmadan kaç bacım kaççççççççç... Sonra temizlik manyağı neyin yapıyorlar insanı
Şaka şaka hoş geldin
Mutfak tamam çamaşırlar asıldı marketten gelen sebzeler sirkeli sudan geçiriliyor sağ çıkarsam inşallah saat 4 buçukta yemeği de koyarım yemekten sonra ayrı bi rapor daha sunacağım
Aaa eşimle her günkğ dialogumuz bu bizim bizi çizmişler
Çektirsem de kaldı bastım çamaşır suyunu sarartmaz inşallahAyyy tüh yaa git çektir hemen
Ben de şimdik gidiyom asıl işlereBende gidiyorum 4:30 kadar
Ben de sormuştum ya bu anlatımın çok iyi oldu. Bu arada Vip Ahmet almadımCanım instagramdan sürekli uyarıyorlar; instagram ve internet sitesimiz dışında satışımız yok, diye.
Temizleme bu boşverç kirliler at çöpeEvin her tarafını topladım temizledim ama mutfağı bilin bakalım ne götürüyor...
Sevmiyorum şu mutfağı temizlemeyi arkadaş, ne zaman toplasam temizlesem 2 saate kalmadan yine dağılıyor. Birinin bedduasını mi aldım ne yaptım da bu hale geldim.
Mutfak işini sevmem için bana öneri de bulunun a dostlar.
Ovaliyorum ovaliyorum çıkmıyoTemizleme bu boşverç kirliler at çöpe
İyi ovalamıyor musun acabaOvaliyorum ovaliyorum çıkmıyo
Çektirsem de kaldı bastım çamaşır suyunu sarartmaz inşallah
Yoktu bastım domestosuKız çamaşır suyu olmaz aspirin yokmuydu
Ya birçok kişi alışveriş sitelerinden spin mop adı ile mop almış, başlığı, mopu, markası farklı çıkan olmuş.Ben de sormuştum ya bu anlatımın çok iyi oldu. Bu arada Vip Ahmet almadım
Yoktu bastım domestosuBakışıp ağlaşıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?