cok hamaratim negoo hayalde ne yemekler yaptim icecekler salatalar sofralar kurdum borekler tatlilar yaptimBugün kimse hamarat değil mi ne
Az kaldı bitiyor ramazan da. Görelim bakalım maraton da nasılsınReis ramazan geçsin o maratonlara da çok merakliyim onlarada katılacağım
Ramazan olduğu için uyku düzeni falan hiç yok
Gerçek de de olsaydı yerdinizcok hamaratim negoo hayalde ne yemekler yaptim icecekler salatalar sofralar kurdum borekler tatlilar yaptim
Bknz bi üst msjNeler yaptın
Eve geldim duş aldım
Üstümüzdekileri makineye attım
O arada tuvalet lavabo cifledim
Yerleri elimle sildim
Paspasları değiştirdim
Aynayı sildim
Çamaşırları astım
Mutfağı toparladım yemek yaptım
Çiçekleri diktim
Balkonu süpürüp bi su döküverdim ve oturdum
Oo maşallah hamaratEve geldim duş aldım
Üstümüzdekileri makineye attım
O arada tuvalet lavabo cifledim
Yerleri elimle sildim
Paspasları değiştirdim
Aynayı sildim
Çamaşırları astım
Mutfağı toparladım yemek yaptım
Çiçekleri diktim
Balkonu süpürüp bi su döküverdim ve oturdum
Normal doğumu kolaylaştırırDur kız doğuma şurda azıcık kalmış ne maratonu
Gördüm, bakınız alt mesaj da cevapladımBknz bi üst msj
Tüp bebek sürecinde transferden sonra doktora hergidişimde ev süpürebilir miyim artık dediğim zamanlar geldi aklımaNormal doğumu kolaylaştırır
Villada kovasina doğru doğururum artıkDur kız doğuma şurda azıcık kalmış ne maratonu
Bi haber gelmiş ki reis doğurduAz kaldı bitiyor ramazan da. Görelim bakalım maraton da nasılsın
Aman dikkatVillada kovasina doğru doğururum artık
Ya en azından elimden geleni yapayım kendimi fazla zorlamadan
Bi haber gelmiş ki reis doğurdu
Amin reisimAman dikkatsağlıkla gelsin inşallah
Benim de ikinci öyle oldu, ilk de son hafta cam bile sildim, arada bir boş gebelik düşük oldu, sonra bu iki numara da temizlik yaparken düşük tehlikem oldu, iğne hap ev bile süpüremedim bende 14.haftadan sonra, ters olduğum için ilk üç ay ki risk sonra oldu bendeTüp bebek sürecinde transferden sonra doktora hergidişimde ev süpürebilir miyim artık dediğim zamanlar geldi aklımaHerkesin benim gibi olmuyordur tabiğsiiii
Çatır çutur yi beniKarışık severim ben zaten
Sen de pek hızlı girmişin işlereBenim de ikinci öyle oldu, ilk de son hafta cam bile sildim, arada bir boş gebelik düşük oldu, sonra bu iki numara da temizlik yaparken düşük tehlikem oldu, iğne hap ev bile süpüremedim bende 14.haftadan sonra, ters olduğum için ilk üç ay ki risk sonra oldu bende
Doğumdan eve geldiğim gün makineye çamaşır attım öyle özlemiştim işi
kp e söyleBuzdolabım bozuluyo galiba ötüp duruyo kapağı açık kalmış gibi
Gittilerkp e söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?