Hayırdır Ne kavgasıBende bugün
İki sepet çamaşır katlayıp yerlerine yerleştirdim
Bebeğin giymediklerinı kaldırdım
Cocuklari banyo yaptirdim
Bulaşık makinesini boşalttım
Camini içinden sildim
Markete gidip geldim
Evi süpürcektim ama bugün burada hava çok sıcaktı çok susadım o yüzden süpüremedim
Eşimle kavga ettim
Yemek yaptim
Eşim ise gitti
Bulaşıklari makinaya attım çalıştırdım yıkandı yerlerine yerleştirdim bitti :))
Araba kavgası ettim o dedi a ,marka alıcam. olmaz dedim. öyle bi kavga arkasından hakimi helal etmem didim. ama ağır mı oldu acaba diye içime dert olduHayırdır Ne kavgası
Kız niye istemiyon o markayı kötümü kiAraba kavgası ettim o dedi a ,marka alıcam. olmaz dedim. öyle bi kavga arkasından hakimi helal etmem didim. ama ağır mı oldu acaba diye içime dert oldu
Arabadan hiç anlamam ki canım ben. ama o marka araba lisedeyken bana çarpmıştı o yüzden sevmiyorum . eşimde o zaman sana çarpan araba şimdiye kadar ölmüştür diyorKız niye istemiyon o markayı kötümü ki
Ay geçmiş olsun. Bnde olsam istemezdimArabadan hiç anlamam ki canım ben. ama o marka araba lisedeyken bana çarpmıştı o yüzden sevmiyorum . eşimde o zaman sana çarpan araba şimdiye kadar ölmüştür diyorolmaz didim istemem
yaaaa zeynepArabadan hiç anlamam ki canım ben. ama o marka araba lisedeyken bana çarpmıştı o yüzden sevmiyorum . eşimde o zaman sana çarpan araba şimdiye kadar ölmüştür diyorolmaz didim istemem
Oh afiyet olsun canımBir sene aradan sonra sarma yaptım diyet miyet hak getire
Allah nasip etsin tez vakitteSen de pek hızlı girmişin işlerebakalım benim nasıl bi serüvenim olcak
Eline sağlıkBugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Kız yok diye odasında ki oyuncakları topladım
Süpürdüm silemedim :/
3 balkon süpürdüm 1 tanesini yıkadım
İftara pide yaptım yine tek cacık yapacaktım ki vazgeçtimyanına şipşak bişiler yaptım. Çorbayı da iyi ki dün iftardan sonra yapmıştım.
Düzeltme bir de benşm hımbıl a çöpleri attırdım
Bakmıycaksın, aranızda duygusal bağ kurma. Dan dan hallet işiTezgaha bakiyom...
Tezgâh bana bakıyo
Tavaya "Neden?" Diye soruyorum
Cevap vermiyo.
Bulaşık makinası gözümün içine melül melül bakıyor...
Ne bileyim çok zor
Eline sağlık canımBende bugün
İki sepet çamaşır katlayıp yerlerine yerleştirdim
Bebeğin giymediklerinı kaldırdım
Cocuklari banyo yaptirdim
Bulaşık makinesini boşalttım
Camini içinden sildim
Markete gidip geldim
Evi süpürcektim ama bugün burada hava çok sıcaktı çok susadım o yüzden süpüremedim
Eşimle kavga ettim
Yemek yaptim
Eşim ise gitti
Bulaşıklari makinaya attım çalıştırdım yıkandı yerlerine yerleştirdim bitti :))
Ay Zeynep yaArabadan hiç anlamam ki canım ben. ama o marka araba lisedeyken bana çarpmıştı o yüzden sevmiyorum . eşimde o zaman sana çarpan araba şimdiye kadar ölmüştür diyorolmaz didim istemem
Reyiz bitti tezgahida ace fisfisla temizledim bu arada farkındayım aranızda benim gibi uyusuk yok ama topigi okuyan uyusuk forumdaslarima önerimdir.Oh afiyet olsun canım
Allah nasip etsin tez vakitte
Eline sağlık
Bakmıycaksın, aranızda duygusal bağ kurma. Dan dan hallet işi
Eline sağlık işte buReyiz bitti tezgahida ace fisfisla temizledim bu arada farkındayım aranızda benim gibi uyusuk yok ama topigi okuyan uyusuk forumdaslarima önerimdir.
Tarik Mengüç- şakşuka
Bakın, deli ise yarıyor.
Şarkıyı açtığınız an vücuda bi enerji geliyor o enerjiyle temizledin temizledin.
Temizleyemedin daha da kalkamazsin zaten yerinden.
Ooo yalnız değilim şükürEline sağlık işte bu
İftardan kalkar kalkmaz o tezgahı topladım topladım yoksa içimden gelmiyor benim de
Uyuşuk var sayfa da sus çaktırma
Benimki toplu. Ama durumdan vazife çıkartıp bulaşık makinesini boşaltayım ki sahurda yerleştirmesi kolay olsun di mi negom
Millet daha yemeği bitirmeden kalkıyorum ben de. Yoksa oturup kalıyorumEline sağlık işte bu
İftardan kalkar kalkmaz o tezgahı topladım topladım yoksa içimden gelmiyor benim de
Eline sağlık işte bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?