- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim
Bonuscuğum ilk günler foruma girmemek için aha büleydimHoh howw neredesin mübarek
Buda beklettiklerin için
Bonuscuğum ilk günler foruma girmemek için aha büleydim
Fakat sosyal öedyadan uzaklaşmak bir açıdan çok güzeldi, çok verimli bir 12 gün oldu. Aslında pazartesiye kadar girmeyi düşünmüyordum ama bayram geliyor, bayramınızı kutlamadan olmaz dedim
Öyle yapacaktım zaten, foruma girmeden 5 dakika öncesine kadar aklımda yoktu girmek birden esti öyle hadi yükleyeyimde gireyim yarın arefe dedimBen dedim 25 inde gelir diye
Öyle yapacaktım zaten, foruma girmeden 5 dakika öncesine kadar aklımda yoktu girmek birden esti öyle hadi yükleyeyimde gireyim yarın arefe dedim
Eveet ya tarayıcıda aratmak falan beni sinir ediyorGenemi uygulamadan giriyosun:))
Eveet ya tarayıcıda aratmak falan beni sinir ediyor
Ya google amacaya gir, kk arat, link sayfası açılsın linle tıkla falan benim gibi üşengeç insana fazla bonusumKaldığımız yerden devam ediyoduk biz sen neyi arattın
Ya google amacaya gir, kk arat, link sayfası açılsın linle tıkla falan benim gibi üşengeç insana fazla bonusum
Kalkıp mutfağa gireyim kafam ağrımıyomuş gibi bi film açayım eskilerden
kk birinci noteri
Şeboya zaten hayrandım bu film yüzünden toprak sergenede bişeyler beslemiştim o vakit genç kız iken
çaktırma ben bu filmi hiç bilmiyorum
Tv filmleri aydan şenerin meşhurdu bi ara
Başım aşırı ağrıyo ya nasıl zonkluyo
Sende de migren var bence mide bulantısı oluyor mu?Başım aşırı ağrıyo ya nasıl zonkluyo
Ellerini buzlu suda bekletBaşım aşırı ağrıyo ya nasıl zonkluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?