lisedeyken hayvanlari ziyarete gitmistik cok yaklastim bir tükürdu alnimin tam ortasina yok böyle bir koku görünce içim bayıldı tekrarÇok şükür bugün kimseye tükürmedim bütün zerafetimle öyle amaçsızca oturuyorum
Eki Görüntüle 2639327
lisedeyken hayvanlari ziyarete gitmistik cok yaklastim bir tükürdu alnimin tam ortasina yok böyle bir koku görünce içim bayıldı tekrar
Kırkta yanıyor ama bosısın gell
Kırkta yanıyor ama bos
Negooom hoşgeldin canım. Senin de bayramın mübarek olsun. yaptığım işleri yazayım mutfaktan hiç çıkamadım pişir taşır bulaşık makinesi doldur boşalt Ramazan’da ortalık derli topluydu ne güzel...Günaydınlaarmutlu huzurlu bayramlar
Hoş buldum canım sağolNegooom hoşgeldin canım. Senin de bayramın mübarek olsun. yaptığım işleri yazayım mutfaktan hiç çıkamadım pişir taşır bulaşık makinesi doldur boşalt Ramazan’da ortalık derli topluydu ne güzel...
Bu gece yatmadan banyoyu temizlenmeliyim
Bugün iş yaptım ben
İşten eve geldim
Camları çok şükür bugün silebildim
Banyoyu tuvaleti komple cifle ovdum
Tuvaletin aynasını sildim
Kapıları sildim
Evi düzenledim
Toz aldım
Yemek yaptım
Bulaşık yıkadım
Çok iş yapmamışım yaa
Ama canım çıktı
Kız yok yazınca liste bi az geldi gözüme ama çok yoruldumbunu az buluyosan da ne biliyim
bi göze girme çabaları yeeeaaahh bunlar ne ki tripleri falan maliii
Hasta mı oldunKombi açıldı, hırka giyildi, battaniyeye sarılnıldı. Yok ısınamadım
Kız yok yazınca liste bi az geldi gözüme ama çok yoruldum
Noldu sana nazar mı ettiler geneKombi açıldı, hırka giyildi, battaniyeye sarılnıldı. Yok ısınamadım
Doğru diyosun bidahakine ufak işler yazıp listeyi kabartimmalii zor işleri yapmışın
listeyi kabartacaksan kolay işleri yapcan aynı gün
Doğru diyosun bidahakine ufak işler yazıp listeyi kabartim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?