Ben işin erbabı olmadığım için tabi bilmiyorur bu işleriaynen bak o zaman liste uzar gider
Ben işin erbabı olmadığım için tabi bilmiyorur bu işleri
Bayram ziyaretine gitmeyi sevmediğimi bi kez daha anladım.gittiğin eve bir anda tanımadığın bissürü insan geliyo sadece bağırış gürültü.yok abi ben misafirliğe gitmeyi sevmiyorum hiç benlik değil.elimde olsa evimden hiç çıkmam
Büyüksün üstad senden öğreneceğim çok şey varben kendi değerini bilen kişi olarak sana sirlarimi veririm
Büyüksün üstad senden öğreneceğim çok şey var
Ohoo sen tenhalar menhalar dersen işin rengi değişir bebişimsonra tenhada vereyim sırları şimdi tembelliğe teşvik gibi algilanmasin kutsal bilgiler malii
bende yaktım bugün.Kombi açıldı, hırka giyildi, battaniyeye sarılnıldı. Yok ısınamadım
aynen cogunun sesini unutmusum babam bugün teli verdi elime gitti amcam sandım dayımmışBen bugun bayramlarda bile gorusmedigim akrabalarla telefonda konustum. Cogunun telefon nosunu rehbere bugun ekledim
Aynen oyleaynen cogunun sesini unutmusum babam bugün teli verdi elime gitti amcam sandım dayımmış
Aha ha öldüm kız
gece yaramazlik yapan bebeler gibi olduk sabah nego ne der bakalimAha ha öldüm kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?