Düzenli Evimiz & Hayatımız

ulan

İyi geceler
Sabah kahvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı boşaltıp yeniden doldurdum
Süpürge yaptım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Yine çamaşır astım
Nevresimleri değiştirdim
Salonun perdelerini yıkadım 3 tane
Ütüledim eşim astı
Perdeleri astığı için kocam ben
2 pantolon
3 tişört ütüledim

Geceyi ben kapatayım bari sabah evi supurdum kahvaltı bulaşığı kaldırıldı çiçekler sulandı 2 malına çamaşır yıkandı asıldı toplandı ütü yapıldı mutfak ve hol fayans araları beyaatildi çöpler atıldı banoy yıkandı balkon yıkandı akşam yemeği yapıldı akşam yemeğine misafir geldi biraz önce gittiler ortalığı topladım oğlanı uyuttum artık geriye kalanlar yarına

Ve ben neden bu kadar az ütü yapamıyorum niye biriktiriyorum neyse ki Allahtan eşime transfer edebiliyorum bu işi

5 Eylül Ödevi , seç beğen al

* Nevresim ve havlu koyduğumuz yeri düzenlemek
*Seccadeleri yıkamak
*Kullanmadığımız eşya çıkarmak
*Halı fırçalamak

Not: Mazeretsiz gelmeyenleri etiket listesinden çıkarıyorum( mazeretsiz diyorum,mazeret bildirmiş olanlar es geçsin lütfen) . Aktif olmayanlara bakıyorum, kk da bdv de, durum mesajlarında vs gayet aktifler ,demek ki vakit var. Burada sadece ödevi aldım gittim değil durumumuz, ev işinde birbirimizi motive edecek iki satır yazmak bile çok önemli. Amaç sadece kendimizi motive etmek değil ki ,birbirimizi motive etmek
Biz hep beraber güzeliz, birimizin evi pırıl pırıl düzenli olurken bir türlü o motivasyonu sağlayamayan canı sıkılan arkadaşımıza da katkımız olmasın mı

malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Gsyabk
mavidelisiii
Birtekefem
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
U UcanSupurge
ilmeka8384
Ballikko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…