- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Merak ettim ,atabilirsen foto beklerim :)Maratonum bitti yeni düşüncelerle karşı karşıyayım akvaryum dolabımı allayip pullayip mutfağa erzak dolabı yapma fikrindeyim bakalım nasıl olacak şuan yer açma derdindeyim
Allah kolaylık versin sana da bu süreçteEvet sabaha karşı emdi en son. Bugün geldi fazla ısrar edince biner sürdüm yavrum ağzı yanınca birdaha gelmedi :) birkaç sefer cicik oldu diye yokladı beni birde sarılı görünce fazla elleşmedi :) hapa başladım sabah bakalım inşallah kolay atlatırız. O değilde bende duygusala bağladım biraz zormuş
Sen nasılsın hapa devammı? Şişlik indimi biraz?
Hoş geldin aramıza tabi kiBende katılabilirmiyim
degil mi ama çok bile bazen
Geçmiş olsunTamamdır20 lik dişimden ameliyat oldum. Bu hafta pek iş yapamıcam bugun sadece çamaşırları topladım iş yaptıkça yazarım artık 1 haftayada geçer inşallah dişim
Eline sağlıkGeceyi ben kapatayım bari sabah evi supurdum kahvaltı bulaşığı kaldırıldı çiçekler sulandı 2 malına çamaşır yıkandı asıldı toplandı ütü yapıldı mutfak ve hol fayans araları beyaatildi çöpler atıldı banoy yıkandı balkon yıkandı akşam yemeği yapıldı akşam yemeğine misafir geldi biraz önce gittiler ortalığı topladım oğlanı uyuttum artık geriye kalanlar yarına
Günaydın,ne sınavı bursluluk mu? Allah zihin açıklığı versinGünaydın kızlar
Sınava girecek kuzulara başarılar
Benim oğlum da girecek. 9 da orda okunacakmış. 10 da sınav. Börek yaptım erkenden kalkıp. Çıkan bulaşıkları topladım hemen.
Eline sağlıkBulaşık makinemi boşalttım. Çamaşır makinesine çamaşır attım. 2 gömlek 1 pantolon ütüledim. Şimdi kahve içiyorum. Sonra çocuklara kahvaltı hazırlayıp evi toplamaya başlarım inşallah. Lütfen bu gün kolay geçsin artık
Günaydıngünaydın herkese:) ben de çay koydum. kahvaltı hazırlicam.
bugün maratona arkadaş arıyorum:)
Sana da kolay gelsin :)Salı gününden bu yana annemdeydim, şarj aletini yanıma almayı unutmuşum.
Dolap içi düzenleme yaparım bugün
Çamaşır makinası gitti henüz gelmedi, halı da yok fırçalayacak.
Hepinize kolay gelsin
GünaydınGünaydın ❤
Mutlu haftasonları❤
Bonus harika ödevlerin için teşekkür ederim bugünlük verdim yarın olamazsam sana zahmet verirsin yine, telefonum yok çünkü
Ehline emanet edilmeyen her şey ziyan olur ; can da inci mercan da. Ve benim telefon daAy noldu yine telefona yasen iste veririm tabi ne demek ha oğlanları bırakmışsın ha sayfayı :)
Ehline emanet edilmeyen her şey ziyan olur ; can da inci mercan da. Ve benim telefon da
Sağolasın
Ekranı tam yapışmadı halaNeyi yapılmıştı onun?
E nolcak geri götürmek lazım yapan yereEkranı tam yapışmadı hala
Gitti zaten ondan telefonsuzumE nolcak geri götürmek lazım yapan yere
Gitti zaten ondan telefonsuzum
Günaydın. Bugün genel temizlik yapacağım5 Eylül Ödevi , seç beğen al
* Nevresim ve havlu koyduğumuz yeri düzenlemek
*Seccadeleri yıkamak
*Kullanmadığımız eşya çıkarmak
*Halı fırçalamak
Not: Mazeretsiz gelmeyenleri etiket listesinden çıkarıyorum( mazeretsiz diyorum,mazeret bildirmiş olanlar es geçsin lütfen) . Aktif olmayanlara bakıyorum, kk da bdv de, durum mesajlarında vs gayet aktifler ,demek ki vakit var. Burada sadece ödevi aldım gittim değil durumumuz, ev işinde birbirimizi motive edecek iki satır yazmak bile çok önemli. Amaç sadece kendimizi motive etmek değil ki ,birbirimizi motive etmek
Biz hep beraber güzeliz, birimizin evi pırıl pırıl düzenli olurken bir türlü o motivasyonu sağlayamayan canı sıkılan arkadaşımıza da katkımız olmasın mı
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@mavidelisiii
Birtekefem
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
Handandandan
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@zsaracoglu
@ilmeka8384
Ballikko
Tüh bu ödevler bana uymadı5 Eylül Ödevi , seç beğen al
*Seccadeleri yıkamak
*Halı fırçalamak
Evet canım sağolasın.Günaydın,ne sınavı bursluluk mu? Allah zihin açıklığı versin
Harikasın bebeğim5 Eylül Ödevi , seç beğen al
*Seccadeleri yıkamak
*Halı fırçalamak
Not: Mazeretsiz gelmeyenleri etiket listesinden çıkarıyorum( mazeretsiz diyorum,mazeret bildirmiş olanlar es geçsin lütfen) . Aktif olmayanlara bakıyorum, kk da bdv de, durum mesajlarında vs gayet aktifler ,demek ki vakit var. Burada sadece ödevi aldım gittim değil durumumuz, ev işinde birbirimizi motive edecek iki satır yazmak bile çok önemli. Amaç sadece kendimizi motive etmek değil ki ,birbirimizi motive etmek
Biz hep beraber güzeliz, birimizin evi pırıl pırıl düzenli olurken bir türlü o motivasyonu sağlayamayan canı sıkılan arkadaşımıza da katkımız olmasın mı
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@mavidelisiii
Birtekefem
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
Handandandan
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@zsaracoglu
@ilmeka8384
Ballikko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?