Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayirli sabahlar
Buraya yeni yazıyorum, yıllardır çocuksuzken rahat rahat ev işlerini yaparken şimdi yetişemiyorum.
Bebeğim çok ilgi istiyor, bana daha hızlı temizlik için yardımcı olun.
Şuan boş vakitlerde yapıyorm hep ama kendime hiç vakit ayiramaz oldum.

Hoşgeldin
Valla daha hızlı temizliği ilk kuralı dağıtmamak ve sık sık yapmak.

Hergün süpürülen halı çok kolay süpürülüyor 1 hafta süpürmesek daha uzun uğraşıyoruz.

Bebekli insanın saati olmaz zaten ne zaman boşşsan o zaman yapıcaksın düzen aramadan. Yaz burayada yapacaklarını yaptıklarını iyi gelir

Hoşbuldum :)

Evet bebek olunca saat olmuyor gerçekten.
Buraya yazarsam hevesim de artar bilir, birde böyle deniyeyim

Resmini çekip yollar mısın sana zahmet paw ın aynısı olabilir eşimi ikna etmeye çalışıcam
Açıkçası ben kendime almam. Temizlik yaparken etrafında birilerini gördüğünde kafası karışabiliyor. Benim 3 bebe oyuncak gibi oynuyor valla anında bozulur dayanmaz makine. Onun dışında gayet güzel süpürüyor,siliyor. Benim süpürge de gidici bu fiyata dyson alırım. Bir de evdeki eşyaların altı açık olmalı ki sen uğraşma kendi girsin çıksın. Annemin eşyalar hep yüksek. Resmini de kahvaltıdan sonra atarım

Yok canım bu dünden ay Allah korusun cumartesi çalışmak korkulu rüyam

valla baya senin yerine karalar bağladım ben
çok zor olur ya altı gün çalışmak. beşe zor dayanıyorum ben

ben de yaparım belki bugün bi kahve:)

Ben bugün kendi kendime ödev vermiştim dondurucuyu boşaltıp temizledim içini.
Evi süpürdüm sildim
Mutfağı topladım biraz
Ocağı sildim
Sarma yaptım
Dışarıda kullandığım tüm kıyafetlerimi şallarımı yıkadım astım
Yatak odasını düzelttim
Valizimi boşalttım
Oturma odasını düzelttim
Yemek masasının üstündeki ıvır zıvırları topladım
Mobilyanın tozunu aldım

Hoşgeldin negoo
Benim nevresimler,havlular düzenli halı fırçalamak yerine tüm evi süpürmeye çevirsem görevi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…