Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün çamaşır günü ilan ettim ve ne var ne yok yikicam urun var dolap icinibsilip çamaşırları düzenleyip tekrardan katlicam katlı ama şankim şekilleri bozulmuş
Kocam saolsun çok bozar
Temizlik bezlerimi de attım yıkadım

Görev için her hafta kapı kulpları muslukları ve prizleri camasirsuyulan paklanmasini talep ediyorum

Yemek odasının sandalyelerini yıkatmıştım ama hiç kullanmadığımız mutfak masasının sandalyelerini silsem mi diye dün gece düşünüp yattım. İçimi okumuşsunuz gibi şimdi de bu mesajı görüyorum. Muslukları da parlatabilirim. Her taramadan sonra mutlaka tarağımı yıkıyorum su ve sabunla. Zaten bir tane tarağım var. O temiz şu an. :))

Benim oğlum da bı değişik oldu. Heyecanlandi. Bende heyecanlandım. Sevinç doldu içime.

Sizde de tam tersi olmuş Sanırım gidicem

6 eylül ödevi

İstediğinizi seçebilirsiniz

Pazar klasiği ütü
Bir pencere silmek
Mutfak da yağ koyduğumuz yeri silmek
Bütün sehpaları silmek
6 Eylülden sehpa silme görevini aldım :)
Bugün ki maraton saatleri

Herkesin mutlaka bir maraton saatine katılması zorunlu bugün
Patron çıldırdı

Not: Hastalar ve mazeret bildirenler hariç

12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
15:00 - 16:00
17:00 - 18:00
Dün gece geldim işten negom :)
7 eylül ödevi

Mutfak veya salon masa sandalyelerinı silmek
Tarakları dezenfekte etmek
Muslukları parlatmak
Tarak görevini aldım :)

Günlük işler tamam hergün aynı madde madde yazmıyım bugün :)
Ödev olarak sandalye silmeyi aldım çünki birkaçgün önce mutfak sandalyelerini silip kılıflarını yıkamıştım:) canlı dersimiz var 15 dk sonra o arada namazımı kılıp sonrasında oğlanı zaptetmem lazım derste ses yapmasın.

Klavyede sil butonu sonrası kayboluyor deli oldum siteden soğudum tam 1 haftadır yaşayıp düzeltebilen varmı?

Herkese hayırlı, güzel, bereketli günler. Dün gece, Corona vakaları artıyor, nasıl doğum yapicam, bebeğimi nasıl koruyacağım diye dusune düşüne uykumu kacirdim, saat kaçta uykuya daldım bilmiyorum. Sabah da geç uyandım hâliyle. Kahvaltı sonrası biraz kitap okudum pek iş yapasim yok bugün.
Tarakları dezenfekte etme görevini alıyorum Nego 'cum. Dün lavaboları yikamistim , musluklar geleceğimden daha parlak masa ve sandalyeler de yeni temizlenmisti. Hatta sandalyelerin kiliflarini da yine makineye attım bugin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…