• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin canım amin inşallah ailende çabuk ve sağlıkla atlatır. Kalbimiz korkuyla atıyor hep hayatımızın 1 yılını nasıl geçiriyoruz bu böylede gidecek gibi inşallah gelen aşılar iyidir de kurtuluruz

Ah canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin,korktuğuna uğratması

Çok geçmiş olsun 😔 inşallah kolayca atlatırlar

Cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallah
Çok sağolun Allah razı olsun hepinizden

Hayırlı geceler.
Bugün neler yaptım
Sabah çayı koydum
O esnada yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesi boşalttım diğer Bulaşıkları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım serdim
Kurumuş Çamaşırları katladım yerleştirdim
Mutfak ara oturma odasını yüzeysel süpürdüm
Sonra oğlum evi bir güzel kakaoya buladı kii çok fenaydı elindeki kakao poşetiyle 360 derece dönerek her tarafa saçmış. Halı yer oyuncaklar her taraf kakao olmuştu. Tekrar süpürdüm temizledim

Kızlar 12-13 yaşlarında kızı olan var mı aramızda?
Hayırdır canım
Hayırlı geceler.
Bugün neler yaptım
Sabah çayı koydum
O esnada yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesi boşalttım diğer Bulaşıkları yerleştirdim
Makineye çamaşır attım serdim
Kurumuş Çamaşırları katladım yerleştirdim
Mutfak ara oturma odasını yüzeysel süpürdüm
Sonra oğlum evi bir güzel kakaoya buladı kii çok fenaydı elindeki kakao poşetiyle 360 derece dönerek her tarafa saçmış. Halı yer oyuncaklar her taraf kakao olmuştu. Tekrar süpürdüm temizledim
Ah çok fena kakao,iz de bırakır

Hayırlı sabahlar
6cdd8182294ffbf100337e3c09eccc48.webp

Dün neler yapmıştım

🍀Sabah rutini aynı
🍀Halıları kaldırmıştım,eşim süpürdü ben silip toz aldım.Bu kadar iş bile yordu
🍀İki posta çamaşır katlayıp yerleştirdim,yeni çamaşır astım
🍀Nevresim değiştirdim
🍀Yemek yaptım,bulaşık faslı.Sofrayı eşim topladı.
🍀Eşim çocukları yıkadı,ben giydirdim

Hatırlamıyorum başka ne yaptım🙄

Profili kapattım ben ya. Geçen bi sıkıntı oldu 🙈 Bi de o gülme emojisi yanlış olmuş 🤦‍♀️ Bulurum ya dur bakalım. Apartmanda bi kaç çocuk var yaşlarını bilmiyorum onlara bi sorucam. 😘
Tamam canım,bulursun inşaallah

günaydın canım negom.

benim pek vaktim yoktu biliyosun. ama artık bitti inşallah.

kalktım çay koycam şimdi. evde bı sürü iş de var. ekurimi bulayım bitircem hepsini inşallah 😘

Dün neler yapmıştım

🍀Sabah rutini aynı
🍀Halıları kaldırmıştım,eşim süpürdü ben silip toz aldım.Bu kadar iş bile yordu
🍀İki posta çamaşır katlayıp yerleştirdim,yeni çamaşır astım
🍀Nevresim değiştirdim
🍀Yemek yaptım,bulaşık faslı.Sofrayı eşim topladı.
🍀Eşim çocukları yıkadı,ben giydirdim

Hatırlamıyorum başka ne yaptım🙄
Bu gün ben de eşimi yakalamışken bi evi kırklatıcam :) özellikle çamaşırlar inanılmaz birikti :olamaz: itiraf ediyorum ödevleri yapamıyorum :olamaz: ama hep en ihtiyaç olan yerden geldi bu gün toptan yapıp sıfırlayıp yarından itibaren aksatmadan yapacağım :36:

Bu saate kadar sadece bulaşık makinesini açtım. Çocuklar erken uyandı, onlarla çizgi film izliyorum 😂😂

İyi akşamlar kızlar bugün canlı derslerim vardı yoğun bir gündü kaza oruçlarımı tutmaya başladım iftar hazırlığı filan çok giremedim dün erkek kardeşim koku kaybından test vermiş pozitif çıktı annemle babamdan da test aldılar onlar da pozitif çıktı malesef en çok babam için endişeliyim geçen yıl böbrek nakli oldu bu sebepten bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanıyor Allah tüm Şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
Rabbim şifa versin 🤲🤲🤲
Çok geçmiş olsun

Hayırlı akşamlar kızlar. Nego Nego canım nasılsın ❤️ Bonus Bonus tatlım sen nasılsın ❤️
Bi telefon buldum yine 🤦‍♀️
Malesef korona testim pozitif çıktı. Ama çok şükür hafif atlatıyoruz. Kızımla birlikte karantinaya girdik oturuyoruz.
Çok geçmiş olsun canım. 😔😔😔

Canımsın 💜

Kalkar kalkmaz yatağımı topladım.
Klozet ve lavaboları çamaşır suladım kuş omuzumda.
Biraz tesbihim var çekicem sonra kahvaltı hazırlarım.

Günaydın arkadaşlar mutlu, huzurlu, hastalarımızdan iyi olduklarına dair haberler alacağımız güzel bir pazarımız olsun.

Bir ara yazıyordum buraya sağolsun negoocumda beni etiketliyordu ama düzenli olamadım şimdi yine gelmek istiyorum.

Ev aldı başını gidiyor, yaklaşık 1.5 ay hastalıklarla boğuştuk sonra işe başladım 3 hafta oldu eve ve işe yetişememe problemim oldu daha çok düzenli olmam lazım herkes evde anca yemek yapıp bulaşık yıkayıp çamaşır olayına yetişiyorum ki buda yeterli gelmiyor.....

Back
X