Düzenli Evimiz & Hayatımız

M Musluk Suyu e tabi kocayla iş yapınca bide onun keyfini beklemek var akşam yorgunum dedi yattı adam bugün boşa gitti salonun kapısını kilitledim bekledim
Bizim gibi değiller aman yaparız yok mu ben deli oluyorum o zaman kalk yap bitsin hepimiz rahat edelim ama sudan serinler

Günün Esması El Kabid

EL-KABİD:Lütuf ve hikmetiyle istediğinin maddi ve manevi rızkını daraltan.Sıkan,daraltan.

Kaz veya inkibaz hali,yani ruh veya can sıkıntısı,Allah’ın EL-KABID isminin bir çeşit uzantısıdır.Bütün ilimlerin Allah’ın Alim isminin uzantısı olduğu gibi.her şeyi yaratan o olduğu gibi,bunu yaratıcıs da odur.

Ebced değeri ve Zikir Saati

EL-KABİD isminin zikir adedi (903);Zikir saati Müşteri;Günü Perşembedir.

Sorduğum dolap böyle oldu. Makarnaları görene kadar aşağı kaydırın
En üstte derin dondurucuda kullandığım kaplar
Altta sütlaç vb için kaseler
Altta süt, aburcubur vb
Altta mikser kurabiye kalıpları vs oraya dikdörtgen borcam gelecek bi de
Bi alt şimdilik boş
En alt makarna ve erzak kabına sığmayan erzaklar

Eklentiler

• 27632BD2-316F-4158-8E72-7DD3A7C9D318.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu da buzdolabının diğer tarafında kalan yer
En üstte az kullandığım bıçaklar, biber oyucu, şiş vb az kullanılan eşyalar arkada sarma makineleri çocuklar yemesin diye bulaşık deterjanı
Altta çaydanlık termos cezve
altta irmik, pudra şekeri, nişasta, pipet vb
Altta doğrayıcı, rende vb
Altta salça, pekmez, bal vb
En altta aynalı tepsi, büyük cam kapak döküm kek kalıbı vs kutudan çıkınca kırılabilecek eşyalar.

Nasıl sizce
Şu çok saçma görünüyor dediğiniz varsa değiştireyim bakalım kullanırken nasıl olacak inşallah kullanışlı olur da düşünmem yine

Eklentiler

• E3197B73-0666-46F4-AB98-8D60D684A871.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 4978BEA9-6A10-4AF9-B467-6C7167178EC8.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 47
Canım derz temizleyiciler var onlar işe yarayabilir belki acaba o da fayansa zarar verir mi bilmiyorum

Ayy çok üzüldüm Allah tez şifasını versin inşallah kaç yaşında
Amin inşallah 48 belki daha küçüktür bilemiyorum tam çocukları da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…